• .·**·.¸(¯`·.¸ ¸*-Shkencat sociale-* ¸ ¸.·´¯)¸.·**·.

 • Psikologjia

  Në jetën e përditshme lexojmë dhe dëgjojmë termat, vëmendje, kujtesë, mendim, imagjinatë, vullnet, ndjenjë, karakter... etj Të gjitha këto në psikologji quhen fenomene psiqike.
  Nën-Forume:

  297 Temat
  673 Mesazhet
  Wed 18 Feb 2015 - 22:18
  Anabel Përse ua rrëfejmë sekretet tona të huajve?
 • Parapsikologji

  Parapsikologjia është degë e psikologjisë, e cila merret me studimin e dukurive, të cilat janë jashtë forcës së të kuptuarit të shqisave njerëzore, e shpesh i kalojnë edhe ligjet ekzistuese të shkencës bashkëkohore e që në popull merren edhe si çudira.Shumica e parapsikologëve, parapsikologjinë e ndajnë në disa grupe, si : Hipnozë, telepati, telekinezë, bioenergji, spiritizëm, radiestezi etj.
  20 Temat
  37 Mesazhet
  Tue 17 Mar 2015 - 4:05
  neon Na ka fati në dorë, apo e kemi ne atë?
 • Filozofia

  Gjithcka qe ka te beje me misterin me emrin "Njeri" . Ndajini mendimet tuaja me ne pasi te gjithe kemi pyetje dhe po kerkojme pergjigje.
  138 Temat
  1142 Mesazhet
  Thu 8 Jun 2017 - 21:22
  Luan_Valikardi Filozofia Kineze: Tao Te King 3
 • Historia

  Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
  Nën-Forume:

  20 Temat
  55 Mesazhet
  Thu 18 Jun 2015 - 22:03
  lutfi coka Osmanët e mbrojtën, nuk e pushtuan Shqipërinë!
 • Historia Boterore

  Gjithcka per historine e huaj mund ta sillni ketu.
  93 Temat
  250 Mesazhet
  Thu 18 Jun 2015 - 17:19
  Luan_Valikardi C'donin sllavet ne Ballkan?!
 • Personalitete te shquara

  Gjithcka mbi figurat e shquara Shqiptare
  82 Temat
  185 Mesazhet
  Tue 26 May 2020 - 22:52
  lutfi coka Kush po e shkruan historinë
 • Dedikuar Shqiperise

  Nënforumi ku do të zbuloni perlat dhe bukuritë e fshehura të Shqipërisë. Vendet më të bukura turistike, tradita dhe kuriozitete reth Shqipërisë.
  43 Temat
  76 Mesazhet
  Mon 27 Jul 2015 - 17:24
  Luan_Valikardi “Shqipëria, sekreti i Mesdheut”
 • Historia Shqiptare & Kosovare

  Shkrime e përjetime, ngjarje e histori nëpër dekada...
  Nën-Forume:

  647 Temat
  1923 Mesazhet
  Fri 26 May 2017 - 12:19
  Luan_Valikardi Historia ime
 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur
Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 638553 artikuj
Forumi ka 2529 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri Matildaluca