Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:34
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275771_008709633-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_0').style.display = 'none';


Νë bazë të ligjit për lirinë e informacionit, janë botuar fotografi të reja të sulmit mbi Qendrën Tregëtare Ndërkombëtare (World Trade Center) në New York, më 11 shtator 2001.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:34
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275775_008709685-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_1').style.display = 'none';


ABC News mori një numër të madh fotografish nga Instituti Kombëtar i Standarteve dhe Teknollogjisë, i cili i kishte mbledhur ato si pjesë e hetimit për ngajrjen e asaj dite.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:34
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275776_008709687-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_2').style.display = 'none';


Këto fotografi janë marrë nga një helikopter që udhëtonte mbi qytet prej Greg Semendinger i Departamentit të Policisë në New York.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:35
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275774_008709672-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_3').style.display = 'none';


Më shumë se 3,000 njerëz u vranë si rezultat sulmeve ndaj Qendrës Ndërkombëtare Tregëtare dhe Pentagonit si dhe nga rrëzimi në Pennsilvani i avionit të katërt të rrëmbyer.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:35
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275772_008709671-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_4').style.display = 'none';


Të dyja kullat si dhe ndërtesa numër 7 e Qendrës Ndërkombëtare Tregëtare u shkatërruan si rezulatat i sulmit. Ndërsa ndërtesat po shëmbeshin, një pjesë e qytetit u mbulua nga një re tymi, hiri dhe mbeturinash.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:36
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275777_008709696-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_5').style.display = 'none';


Reja e tymit vazhdoi të përhapej...


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:36
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47276030_008709663-2

document.getElementById('picGalleryNoScript_6').style.display = 'none';


.... dhe përfshiu një zonë të madhe të Manhatan.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:37
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275778_008709697-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_7').style.display = 'none';


Përmasat e shkatërimit mund të shiheshin shumë qartë nga lart


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:38
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275779_008709641-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_8').style.display = 'none';


Ndërsa reja e tymit precipitoi, një shtresë hiri mbuloi çdo sipërfaqe.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

prej Thu 11 Mar 2010 - 15:38
Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit _47275780_008709659-1

document.getElementById('picGalleryNoScript_9').style.display = 'none';


Tani kjo ditë kujtohet me një ceremoni përkujtimore të përvitshme ndërsa po ndërtohet një monument përkujtimor në vendin ku ishin kullat binjake të Qendrës Ndërkombëtare Tregëtare.


Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Sponsored content

default Re: Fotografi të pabotuara më parë të tragjedisë së 11 Shtatorit

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi