Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Malwina
Malwina
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
 <b>Mosha</b> Mosha : 28
<b>Postime</b> Postime : 2624
<b>Hobi</b> Hobi : nthg
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/07/2011

default KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:06
KUJDES! Mos i bëj këto pesë gjëra
KUJDES! 5-300x300 1- Mos këmbëngul në mëkat.
Këmbengulja në mëkat nënkupton mos-pendimin, e pendimi nënkupton kthimin tek Allahu, e këmbëngulja nënkupton vazhdueshmërinë e ikjes nga Allahu.
Muhammedi (alejhi selam) ka thënë: “Vëtetë Allahu e shtrinë dorë e Tij natën që ta falë gabimtarin (mëkatarin) e ditës, dhe e shtrinë dorën e Tij ditën që ta falë gabimtarin e natës. Kështu derisa të lindë dielli nga perendimi” (Transmeton Muslimi)
Allahu ka thënë: “Dhe të gjithë pendohuni te Allahu, o besimtarë, ndoshta do të shpëtoni.” (Nur, 31)

2- Mos u gëzo me mëkate.

Nuk është i barabartë ai që bënë mekate dhe qeshë – me atë që bënë mëkate dhe qanë.
Ka ardhur në hadith se Muhamedi (alejhi selam) ka thënë: “Keqardhja është pendim” (Transmeton Ahmedi)

3- Mos i publiko mëkatet e tua tek të tjeret.
Nëse sprovoheni me mëkate mbuloni ato. Muhammedi (alejhi selam) ka thënë: “I gjithë ummeti im janë të faluar, pos atyre që i zbulojnë mëkatet e tyre…” (Transmeton Buhariu)

4- Mos e nënvlerëso mëkatin e bërë.
Të mirët kanë thënë “mos shiko sa i vogël është mëkati, por shiko madhërinë e Atij që e ke kundërshtuar”.
Muhammedi (alejhi selam) ka thënë: “Keni kujdes nga mëkatet e vogla sepse ato bashkohen tek njeriu derisa ta shkatërrojnë.” (Transmeton Ahmedi)

5- Mos thirr në mëkate.

Mos thirr në mëkate, e të bëhesh nga bashkëpunëtorët e shejtanit që dëshirojnë të përhapet e keqja tek besimtarët.
Allahu ka thënë: “Ata të cilët dëshirojnë që te besimtarët të perhapet amoraliteti, i pret dënim i dhembshëm në këtë botë dhe botën tjetër. Allahu e di, por ju nuk e dini”.


Prayer is an open line to ALLAH..

No cards to use,
No low battery problem,
No network error,

No charging,
always good signal and all messages sent.

▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓▓▓▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓▓▓█░▓▓▓█░▓█░▓█░▓█░▓█

──────────██
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
──────██▒█▒▒█
────██▒▒██▒▒█
──██▒▒█▒█████
─█▒▒█▒▒█▒▒▒▒▒█
█▒█▒▒█▒▒███▒▒▒█
─█▒█▒▒█▒▒█▒█▒▒█
─█▒█▒▒███▒▒▒▒█
──█▒██▒▒▒▒▒▒█
───█▒▒▒▒▒▒▒█
────█▒▒▒▒▒▒█
[/b]
my KUJDES! Zemer beats for ALLAH
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 43
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:10
i di moj malwina i diiiiiiiiiiiii por i akm bere keto gjera dhe te them te drejten me kane pelqyer


Pra, mallkue njai bir Shqyptari,                                                 KUJDES! 1911676_1468334666723430_821038500_n                                                  
                      qe këtë gjuhë të Perëndis',                
                      trashigim, që na la i Pari,        
                       trashigim s'ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n'gjuhë t'huej, kur s'asht nevoja,
flet e t'veten e lèn mbas dore.
Malwina
Malwina
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
 <b>Mosha</b> Mosha : 28
<b>Postime</b> Postime : 2624
<b>Hobi</b> Hobi : nthg
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/07/2011

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:13
Durrsaku shkruajti:i di moj malwina i diiiiiiiiiiiii por i akm bere keto gjera dhe te them te drejten me kane pelqyer


o durrsaku ti i di ama ka shume tjere qe nuk e din ende KUJDES! 353824970


Prayer is an open line to ALLAH..

No cards to use,
No low battery problem,
No network error,

No charging,
always good signal and all messages sent.

▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓▓▓▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓▓▓█░▓▓▓█░▓█░▓█░▓█░▓█

──────────██
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
──────██▒█▒▒█
────██▒▒██▒▒█
──██▒▒█▒█████
─█▒▒█▒▒█▒▒▒▒▒█
█▒█▒▒█▒▒███▒▒▒█
─█▒█▒▒█▒▒█▒█▒▒█
─█▒█▒▒███▒▒▒▒█
──█▒██▒▒▒▒▒▒█
───█▒▒▒▒▒▒▒█
────█▒▒▒▒▒▒█
[/b]
my KUJDES! Zemer beats for ALLAH
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 43
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:16
Mඹໄކinඹ shkruajti:
Durrsaku shkruajti:i di moj malwina i diiiiiiiiiiiii por i akm bere keto gjera dhe te them te drejten me kane pelqyer


o durrsaku ti i di ama ka shume tjere qe nuk e din ende KUJDES! 353824970
per ke eshte me keq per mua qe i di dhe bej akoma apo per ata qe se dijne dhe as qe duan ta dijne?


Pra, mallkue njai bir Shqyptari,                                                 KUJDES! 1911676_1468334666723430_821038500_n                                                  
                      qe këtë gjuhë të Perëndis',                
                      trashigim, që na la i Pari,        
                       trashigim s'ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n'gjuhë t'huej, kur s'asht nevoja,
flet e t'veten e lèn mbas dore.
Malwina
Malwina
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
 <b>Mosha</b> Mosha : 28
<b>Postime</b> Postime : 2624
<b>Hobi</b> Hobi : nthg
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/07/2011

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:19
Durrsaku shkruajti:
Mඹໄކinඹ shkruajti:
Durrsaku shkruajti:i di moj malwina i diiiiiiiiiiiii por i akm bere keto gjera dhe te them te drejten me kane pelqyer


o durrsaku ti i di ama ka shume tjere qe nuk e din ende KUJDES! 353824970
per ke eshte me keq per mua qe i di dhe bej akoma apo per ata qe se dijne dhe as qe duan ta dijne?


ne te 2 rastet eshte keq ama per ty eshte dhe me keq sepse ti edin se eshte mekat ti besh dhe ti akoma i ben


Prayer is an open line to ALLAH..

No cards to use,
No low battery problem,
No network error,

No charging,
always good signal and all messages sent.

▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓▓▓▓█░▓█░░░▓█░░░▓▓▓▓█░▓▓▓▓█
▓█░▓█░▓█░░░▓█░░░▓█░▓█░▓█░▓█
▓█░▓█░▓▓▓█░▓▓▓█░▓█░▓█░▓█░▓█

──────────██
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
─────────█▒▒█
──────██▒█▒▒█
────██▒▒██▒▒█
──██▒▒█▒█████
─█▒▒█▒▒█▒▒▒▒▒█
█▒█▒▒█▒▒███▒▒▒█
─█▒█▒▒█▒▒█▒█▒▒█
─█▒█▒▒███▒▒▒▒█
──█▒██▒▒▒▒▒▒█
───█▒▒▒▒▒▒▒█
────█▒▒▒▒▒▒█
[/b]
my KUJDES! Zemer beats for ALLAH
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 43
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:21
ok


Pra, mallkue njai bir Shqyptari,                                                 KUJDES! 1911676_1468334666723430_821038500_n                                                  
                      qe këtë gjuhë të Perëndis',                
                      trashigim, që na la i Pari,        
                       trashigim s'ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n'gjuhë t'huej, kur s'asht nevoja,
flet e t'veten e lèn mbas dore.
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: KUJDES!

prej Sun 1 Apr 2012 - 16:25
Per njeriun nuk eshte shume me rendesi si e sheh veten para pasqyres , te bukur ose te shemtuar, por a e sheh ne te veten...


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
KUJDES! J5zhxd
Sponsored content

default Re: KUJDES!

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi