Shko poshtë
marsala118
marsala118
Anetari ri
Anetari ri
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 7
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : parma
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/09/2012
http://www.onbusinessuniversity.com

default Punuar me internet - lesson 1 (me perkthimi ne gjuhen shqipe)

prej Sun 14 Oct 2012 - 21:07
Marketingut të përsosur nga të marketingut artikull është e lehtë me këto 5 këshilla

Shkruar një artikull nuk do të thotë vetëm vënë poshtë mendimet në fjalë dhe pastaj shtypni atë shkrim. Ju keni për të kapur interesin e lexuesve tuaj dhe të marrin ato për të mbajtur në lexim. Për të dërguar mesazhin tuaj të gjithë ju duhet të merrni vëmendjen e lexuesit dhe të kenë një zotërim të fortë të interesave të tyre dhe kureshtje inat të tyre.

Përbërës kryesor në pjekje deri një artikull është një dozë e madhe e krijimtarisë. Ndërsa krijimtaria mund të vijnë natyrshëm për shumë njerëz, disa vetëm merr në një bllok ose diçka për këtë qëllim që mund të përzënë dikush çmendur. Shumë shkrimtarë kanë shqyer fjalë flokët e tyre kur ata marrin shkrimtarë bllok dhe thjesht nuk mund të duket për të marrë lëngje e tyre krijuese rrjedhin.

Vënë fjalët në imazhe në mendjen e lexuesit është një art. Një përshkrim i qartë dhe i freskët kërkon një dhunti të caktuar që krijimtaria vetëm mund të ofrojnë. Similes dhe metaforat të ndihmojë shumë, por rruga një artikull merr fjalën ndërthurur, për fjalinë e fjalës nga dënimi pastaj paragrafi nga paragrafi në një artikull të tërë zhvillon thelbin e artikullit.

Pra, vetëm atë që ju duhet të bëni kur asgjë nuk vjen në mendje? Nuk ka mënyra të pagabueshëm për të marrë idetë e përsosur, por ka mënyra të lehtë për të marrë lëngje tuaj kreative rrjedhin. Askush nuk mund të garantojë që ju të pasur mendim perfekt, por shumë metoda mund të ndihmojë ju në arritjen e këtij shteti e mendjes. Këtu janë pesë mënyra të lehtë për këtë.

1) Mbani një ditar ose një ditar me ju gjithmonë. Ide mund të jetë shkaktuar nga ndonjë gjë që ju mund të dëgjoj, të shikoj, ose erë. Shqisat tuaja janë radar tuaj në gjetjen e ideve të mëdha. Shkruani të gjitha prej tyre në një revistë dhe për të mbajtur atë me ju për referencë në të ardhmen. Ju gjithashtu mund të shkruani çdo gjë që keni lexuar apo dëgjuar, idetë e dikujt mund të përdoret për të zhvilluar idetë tuaja dhe kjo nuk është vjedhje. Mos harroni se idetë dhe kreativiteti mund të vijë nga kudo, është zhvillimi i idesë që e bën atë unik.

2) Relax dhe të marrë kohë për të sqaruar gjërat. Një mendje jumbled nuk mund të krijojë asnjë hapësirë ​​për ide të reja. Gjithkush duhet të ketë një mendje të qartë, nëse dikush dëshiron të ketë kreativitetin e tyre në shpejtësi të plotë. Get shpëtoj nga të gjitha pengesat që mund të jetë një pengesë për krijimtarinë tuaj. Nëse ju janë të shqetësuar nga diçka, ju nuk mund ta detyrojë mendjen tuaj për të qëndruar të fokusuar.

Përpiqen për t'u çlodhur çdo herë që ju mund të dhe të mendojnë për përvojat tuaja dhe bashkëveprimit me të tjerët. Përvojat tuaja janë atë formë mendim tuaj dhe mendimet tuaja që mund të reflektohet në shkrimet tuaja. Përpiquni të zbuloni veten, të gjetur se çfarë shkakton emocionet tuaja. Zbuloni se çfarë ju frymëzon dhe çfarë ticks ju off. Ju mund të përdorni këto emocione për t'ju ndihmuar në shprehjen veten dhe idetë tuaja, me këtë ju mund të rritet krijuese.

3) Krijimi i një vend pune që mund të frymëzojë creativeness tuaj. Vendin tuaj të punës mund të jetë një pengesë mjaft në qoftë se ajo nuk do të bëjë që ju të ndjeheni të lumtur ose të relaksuar. Kreativiteti vjen nga të qenit në një gjendje të mirë të mendjes dhe vendin e punës messed up që shkakton humbje nuk do të jetë e favorshme në qitjes deri rrjedhën tuaj krijuese.

Rrethojnë vendin tuaj të punës me objekte që ju bën të lumtur dhe të relaksuar. Ju mund të vënë fotografi, ose scents, objektet që frymëzojnë, apo ndonjë gjë që mund të merrni cranking tuaj krijimtarisë. Një vend pune të pastër dhe të organizuar mirë edhe rids të distractions dhe pengesa të padëshiruara. Me një vend pune të mirë, ju mund të punoni në paqe dhe kurrë njoftim të kalojë kohë nga.

4) Set humor. Vendosja humor kërkon që ju të shkoni vetëm me momentin apo për të nxitur veten tuaj për të ndjerë atë që e bën mendjen tuaj punon më mirë. Të gjetur se çfarë ju bën të shënoni mund të ju ndihmojë të gjeni mënyra për të marrë lëngje tuaj kreative rrjedhin. Vendosur ritmin dhe tempo per disponimin tuaj dhe çdo gjë tjetër do të ndjekë.

Ka shumë mënyra për të vendosur humor. Disa shkrimtarë kanë qenë të njohur për të përdorur alkool, një gllënjkë të vogël të verës për të ndezur deri imagjinatën. Disa do të donte disa muzikë humor, ndërsa të tjerët le të ndriçimit të mjedisit të krijuar humor.

5) Shkoni në një largim dhe vetëm të bëjë diçka ndryshe çmendur. Lënë veten të shkojnë dhe të argëtohen prodhon adrenalin që mund të bëjë të imagjinatës tuaj të shkojnë të egra. Merrni një aventurë apo një rritje solemne. Çfarëdo qoftë ajo që është e pazakontë nga rutinën tuaj të përditshme mund të marrë ulluk nga orarin tuaj. Në asnjë kohë në të gjitha, creativeness juaj do të bëjnë përdorimin e kësaj përvojë dhe për të marrë imagjinatën tuaj për të shkuar në lodh.

-----------------------------------------------------------------------------


Writing an article doesn’t just mean putting down thoughts into words then typing and writing it. You have to capture the interest of your readers and get them to keep on reading. To send your message across you have to get the attention of the reader and have a firm grasp of their interest and pique their curiosity.

The main ingredient in baking up an article is a large dose of creativity. While creativity may come natural to many people, some just gets into a block or something to that effect that can drive someone crazy. Many writers have literally torn their hair out when they get writers block and just can’t seem to get their creative juices flowing.

Putting words into images in the readers mind is an art. A clear and crisp depiction requires a certain flair that only creativity can provide. Similes and metaphors help a lot, but the way an article gets entwined word for word, sentence by sentence then paragraph by paragraph into a whole article develops the essence of the article.

So just what do you have to do when nothing comes to mind? There is no surefire ways to get the perfect ideas but there are easy ways to get your creative juices flowing. No one can guarantee you of having the perfect mindset but many methods may aid you in achieving that state of mind. Here are five easy ways for that.

1) Keep a diary or a journal with you always. Ideas can be triggered by anything you may hear, see, or smell. Your senses are your radar in finding great ideas. Write all of them into a journal and keep it with you for future reference. You may also write down anything that you have read or heard, someone’s ideas could be used to develop your own ideas and this is not stealing. Remember that ideas and creativity can come from anywhere; it’s the development of the idea that makes it unique.

2) Relax and take time to sort things out. A jumbled mind cannot create any space for new ideas. Everyone must have a clear mind if one wishes to have their creativity in full speed. Get rid of all obstacles that can be a hindrance to your creativity. If you are bothered by something, you cannot force your mind to stay focused.

Try to relax every time that you can and think about your experiences and interactions with others. Your experiences are what shape your mindset and your opinions which could be reflected on your writings. Try to discover yourself, find out what triggers your emotions. Discover what inspires you and what ticks you off. You can use these emotions to help you in expressing yourself and your ideas, with this you can grow creatively.

3) Create a working place that can inspire your creativeness. Your working place can be quite a hindrance if it doesn’t make you feel happy or relaxed. Creativity comes from being in a good state of mind and a messed up workplace that causes distraction won’t be conducive in firing up your creative flow.

Surround your working place with objects that makes you happy and relaxed. You may put up pictures, or scents, objects that inspire, or anything that can get your creativeness cranking. A clean and well organized workplace also rids of distractions and unwanted hindrances. With a good working place, you can work in peace and never notice the time pass by.

4) Set the mood. Setting the mood requires you to just go with the moment or to induce your self to feeling what makes your mind works best. Finding out what makes you tick could help you find ways to get your creative juices flowing. Set the pace and tempo for your mood and everything else will follow.

There are many ways to set the mood. Some writers have been known to use alcohol, a little sip of wine to stir up the imagination. Some would like some mood music while others let the lighting of the environment create the mood.

5) Go on a getaway and just do something unlike crazy. Letting yourself go and have fun produces adrenaline that can make your imagination go wild. Take an adventure or a solemn hike. Whatever it is that is unusual from your daily routine can take the rut out of your schedule. In no time at all, your creativeness will make use of that experience and get your imagination to go on overdrive.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi