Shko poshtë
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 10:55
Message reputation : 0% (1 vote)
Shumë njerëz të ashtuquajtur si VIP apo udhëheqës e prijës të shoqërisë që sot shkelin me dy këmbë në tepihun e kuq meritojnë me ec me katër këmbë në therra e në ara! Përderisa po krenohen haptazi me “krenari të brishtë” – amoralitet, atëherë për mendimin tim ata s’vlejnë aspak, si fetarë hiq se hiq, po as si shqiptarë e as si qenie njerëzore.

Le të mos pajtohen ata se s’jam t’u mërzit fare! Jam ithtar i atij morali që e ka kultivuar nëna Zahide e cila e ka lind babain e kombit tonë, komandantin legjendar Adem Jashari, e cila po të ishte sot gjallë besoj qind për qind se s’do të pajtohej me këtë “emancipimin” e ri të disa femrave (jo të gjitha – me përjashtime të shumta) – në fakt emancopëtimin.

Sot akuzohen ata që mundohen me mbjellë vlera morale në popull ose kthim të atyre vlerave që i kemi kultivuar e trashëguar me shekuj, e që pas luftës me disa lëvizje nga fryma perëndimore shumë kujt i ka humbur fija dhe janë evropianizu.

I mbrojë të gjithë ata e mbrojnë dinjitetin e këtij populli dhe i dënoj të gjithë ata që ngriten në këmbë kundër tyre. Sa çudi! I gjithë ky zë masovik kundër një njeriu që e ndanë një brengë me popull, të cilën brengë duhet ta kemi të gjithë; ruajtjen e moralit.

“Morali është pjesë e pandashme e një populli, kur të fluturon morali, fluturon edhe i gjithë populli me të (moralin)!” (Fjalë e një Dijetari)

Era popull s’ka me na ardhë me ba me vazhdu edhe ma tutje zgjerimi dhe përhapja e amoralitetit. Sot fatkeqsisht po fshihen e mbrohen aferat seksuale, skandalet e ndryshme – a e dini sa ngacmime seksuale ndodhin në shkolla? Ku është zëri i ministres ndaj këtij fenomeni? Apo ndoshta asaj s’i duket shqetësuese ky fakt!

Po ashtu sot po legjitimohet liria e shthurur seksuale dhe po pranohet në shoqëri erotizmi, po normalizohen tradhëtitë bashkëshortore dhe po luftohet thirrja në të ndershmen dhe në të moralshmen.

Nëse unë them se s’i ka hije askujt m’i ndërru partnerat, por i ka hije m’u martu dhe me i dal zot gruas apo burrit të vet/saj, atëherë unë qenkam “ekstremist”! Shihe çfarë gjykimi bëjnë disa! Dhe pastaj sytë kah Evropa! Evropa! Thuase standard i BE-së na qenka kjo! Standard i BE-së është zhdukja e analfabetizmit dhe krijimi i kuadrave për punë e që te dyja i kemi të zbehta.

Pra paskemi me çka mu marrë, paskemi çka me plotësu për me hy në atë shtëpi të madhe e jo m’i ledhatu qejfet degjeneruese të dikujt…

Respekt për njeriun top-temë për momentin në mediumet tona, hoxhë Irfan Saliun nga Prizreni. I them atij si një qytetar i Kosovës dhe besimtar musliman që jam; luanit sa do që t’i lehin qentë ai se qan kokën sepse është “kingu”!

Edhe ti mos u dëshpro se të mjafton Zoti yt nëse fjalën që e thua e argumenton me librin e Tij.

Të mjafton!

Tjerët le të plasin!Autor: Labinot Kunushevci


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 10:56
Message reputation : 0% (1 vote)
Hytbeja e hoxhës Irfan Salihu

Hytbeja shumë e përfolur këto ditë e hoxhës Irfan Salihu ishte njëra prej temave që preokupon ose që duhet të preokupoj secilin shqiptarë mysliman. E kemi parasysh se fjalët që u thanë aty nuk e preokupojnë pjesën krishtere të popullatës shqiptare për shkak të provincializmit të tyre në ideologji dhe fe.
Ajo hytbe u përqesh dhe u sulmua nga shumica e medieve shqiptare, çuditërisht edhe nga një grup myslimanësh praktikant që nuk ndajnë si duket brengat e njëjta me hoxhën. Ata mysliman në vend se të marrin hapin për të ndryshuar shoqërinë në të mirë, shkojnë dhe gjykojnë hytben e hoxhës e i japin leksione me vend e pa vend se si duhet që ti përdor fjalët.
Në kohën e komunizmit, ashtu siç na kanë treguar pleqtë tanë, në hytbet e hoxhallarëve janë përzier vet shteti, ndërsa tash në demokraci prej tek shteti, grupet e vogla të interesit, mediumet, individët, intelektualët, myslimanët, badihavxhinjtë etj. Ndërsa në ’ hytben ’ e Arian Canit, të mbajtur në Zonë e Lirë, ku i njëjti predikoi për ‘merakliket’ me shami, nuk u dëgjua zëri i këtyre myslimanëve praktikant.
Brenga që e paraqet haptas hoxha Irfan Salihu duhet që të gjithë neve të na vetëdijësoj. Baza e shoqërisë që është familja, sot është në zhdukje e sipër. Nëpër oda, kafene, institucione publike e private, gati të gjithë e dimë se ku është problemi, por heshtim. Heshtja jonë d.m.th se ne jemi pajtuar me një gjendje të këtillë dhe nuk duam ta ndryshojmë. Ne, nuk duhet që të interesohemi që fenë ta marrim prej hoxhallarëve tanë që ndajnë të njëjtat brenga me ne, por e marrim prej formateve të emisioneve që sulmojnë traditat shqiptare që janë në dobi të ruajtjes së moralit dhe nderit. Në emisionin e fundit të Agron Llakaj u sulmua edhe tradita e vendosjes së banjave për kryerjen e nevojave fiziologjikë diku jashtë shtëpisë ( nënkuptohet brenda në oborr). Ndërsa, tek e diela shqiptare, fëmijët e klasave të pesta e të gjashta mësohen se si duhet të puthen.
Vet institucionet e ndryshme publike në Shqipëri kanë bërë analizë për virgjinitetin e vajzave të shkollave të mesme e fillore në Shqipëri, ndërsa hoxha të njëjtat analiza të tyre i përmendi. As nuk shtoi e as nuk pakësoi. Nuk e di se çfarë krimi është që të përmendësh studimin dhe analizimin e dikujt për të sulmuar disa dukuri ose vese negative në shoqërinë tonë? Hytbeja nuk qenka vend i duhur?!!! Nëse hytbeja nuk është vend i duhur për të folur për moralin dhe nderin e besimtarëve, atëherë nuk e di se për çfarë shërben hytbeja? Ose ndoshta hytbeja duhet të shërbej dhunshëm për thirrjen e popullatës për të votuar partitë në pushtet në Maqedoni, Kosovë, Shqipëri?
Përderisa në vende të ndryshme të botës bëhen tentime se si të ruhet virgjiniteti i femrave, tek ne, si duket edhe hoxha e ka të ndaluar që të flas për ruajtjen e virgjinitetit dhe pastërtisë së femrave tona. Tek ne promovohen aktivitete si ‘Nata e Seksit’ në Prishtinë, si dhe Shqipëria është shndërruar në parajsë tokësore për homoseksualet, lesbiket etj, ndërsa hiç më larg se në Maqedoni, këto grupe janë të diskriminuar skajshmërish me investimin e pushtetit dhe opozitës. Nëse duhet që ta dallojmë të mirën nga e keqja, këtë gjë duhet bërë vet ne shqiptarët mysliman, e jo ortodoksët, katolikët, protestantët etj, ndërsa neve të na detyrojnë që ti përkulemi veseve çthurëse.
Unë nuk jam avokat i hoxhës, por do të jam avokat i brengës së tij deri në përfundim të jetës. Në shtjellimin e asaj hytbeje kisha shtuar edhe kritere ende më të rrepta për të ndërtuar një familje të shëndosh. Pa familje të shëndosh, nuk do të kemi shoqëri të shëndosh dhe ardhmëria e kombit tonë do të jetë gjithmonë në rrezik.

Autor: Hamdi Nuhiju


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 10:57
Message reputation : 0% (1 vote)
Bashkëbisedim me ministren kosovare të integrimit

Sapo lindi dielli, ashtu jerme sic e kane zakon te shkruajne mediat ballkanase, me shpejtesine e trupave ne renie te lire, sic eshte zakonisht inertesia e perhapjes se thashathemeve dhe lajmeve kendej nga ne, lancohet pa u analizuar mire lajmi se hoxha Salihu “na ka share grate dhe motrat tona”. Ne rrathe te pare, une kete hoxhe nuk e kam njohur, madje vidio e pare qe kam pare prej tij ishte kjo ku ai denonconte publikisht keqedukimin e femijeve (lexo shembulli kondomes). Per hir te objektivitetit vura re qe gjuha e tij ishte disi e ashper, por pastaj mu kujtua se karakteristike e klerikeve lokale e te cilet nuk jane ekspozuar shume ndaj sfidave te metropolit eshte pikerisht gjuha hermetike ndaj dukurive metropolitane, sidomos kur ato jane negative dhe sidomos kur ato vijne nga klerike fetare te cileve i eshte prekur dogma fetare. Dhe kjo gje njihet edhe ne perendim po te lexoni shkencat e komunikimit.
Ne fakt po te mos reagonte ne ate “fare feje” ministria e Integrimit te Kosoves, kjo ndodhi do te ishte thjesht nje fjalim (hytbe) i zakonshem ku hoxha i sunduar nga faktoret emotive dhe emocionale denigron “fenomenin” dhe jo subjektin (Popullin, grate, vajzat etj). Une thjesht per t’ia rikujtuar ministres ne fjale, jo se ajo nuk e din, por thjesht per t’ia risjelle ne vemendje parimin e shkrimeve akademike te cilat thone se: “Dy gjysem te verteta nuk nxjerrin konkluzion te vertete por nje super genjeshter”. Pak a shume do te ishte njelloj zonja ministre sikur une te konkludoja se ministria qe ju drejtoni ka –fjala bie- 25 gra dhe 25 burra, cka do te thote se keta 50 nenpunes civile jane gjysem gra e gjysem burra per nga formimi fizionomik. Me fal, se nuk desha t’ju ofendoje dhe te them se ju jeni gjysem burre, jo jo asnjehere, megjithese barazia gjinore predispozon se ne si heteroseksuale jemi dy gjysma te barabarta, por te ndare nga njeri tjetri, e une ashtu si maskara qe jam tentova ti bashkoje nje here dhe te shoh a do ta pranoni ju kete induksion pervers timin? Jo per gje, por ai i juaji i tille ishte, sepse Hoxha, teologu, kleriku apo ku ta di une si i quani ju keta te fese, nuk po pergjithesonte, sepse kur pergjitheson gabon, por ai “me mish e me shpirt” po stigmatizonte amoralitetin dhe keqedukimin.

Dhe ne fakt zonja ministre Hoxha ka te drejte, sepse ne BE integrohesh me moral e honesti, apo skeni degjuar ndonjehere per ekonomine pozitiviste e cila ne epiqender ka ndershmerine e aktoreve dhe faktoreve te tregut dhe meqe Bashkimi Europian fillimisht eshte nje bashkim ekonomiko-financiar mendohet se morali, etika dhe ndershmeria e tregtareve dhe konsumatoreve te rinj do ti sherbeje integrimit te kosoves ne BE, pak rendesi ka ku e mori kete moral, ne Kishe, ne sinagoge apo ne xhami, rendesi ka qe ju si ministri duhet te jeni vizionar dhe ti inkorporoni brenda vetes keto eksternalitete pozitive ne menyre qe te krijoni sinergjine integruese aq shume te kerkuar nga ju.

Apo ju mendoni se ajo qe hoxha denoncon, degradimi moral pra, te “fut’’ ne BE? Perkundrazi ju si ministre e integrimit duhet te dini se vendet e unionit harxhojna shuma te konsiderueshme parash per te kuruar efektet anesore te degradimit moral si lufta ndaj droges dhe kanabiseve, lufta ndaj pijeve alkoolike per moshat minorene, parandalimi perdhunimeve dhe kurimi psiko-sociologjik i tyre etj. dhe kete sherbim Hoxha Salihu por dhe shume te tjere si puna e tij jua bejne “pa lek”, madje ju kursejne edhe shume te tilla, sepse parimi thote te parandalosh eshte me mire se te kurosh.

Autor: Enklid PELARI


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
W0rld
W0rld
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 570
<b>Hobi</b> Hobi : Muzika,leximi&stervitja
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Your Dreams!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/04/2013

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 11:05

"Përpjekja më e rëndësishme njerzore është orvatja për moralitet në veprimet tona. Barazpesha jonë e brendëshme dhe madje bash qënësia jonë mvaret nga kjo. Vetëm morali në veprimet tona mund t´i japë bukuri dhe dinjitet jetës" .... Shkëlqimi i moralit ndodh si pasojë e vesit. Ne bëhemi të drejtë duke bërë vepra të drejta, të përmbajtur duke bërë vepra të matura, trima duke bërë vepra guximtare !


I lutem atyre që kanë shumë fytyra, jepjani ndonjë fytyrë atyre që s'kanë fare !
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 11:16
Message reputation : 0% (1 vote)
Ditët e fundit, është shpërnda një video e cila paraqet një Hoxhë me emrin Irfan Salihu duke predikua (shpjegua) parimet e besimin dhe doktrinës qe ai i beson – respektivisht besimin Islam. Kjo video vërtetë u bë shumë publike, bile më e rëndësishme dhe më kritike u bë kjo video se sa Marrëveshja e Qeverisë Thaçi me Qeverinë e Serbisë në dëm dhe me pasoja për Kosovën. Apo Trepçën, apo Posten dhe pasurinë e Kosovës e cila u “shit”, apo 130 milion euro qe i fitoj zëvendëskryeministri i Kosovës z Pacolli brenda një viti!

Ministrja e Integrimit Vlora Çitaku na doli kinse është vënë në mbrojtje të barazisë gjinore, pasi ka parë një video ku ky Hoxhë flet me gjuhë fyese për gratë dhe vajzat në Kosovë. Unë si një qytetar i Kosovës, nuk pajtoj aspak me ato qe i thotë ai Hoxhë, dhe jam i bindur dhe shumë i angazhuar që femra ta ketë rrolin e vet që e meriton, me bindjen se gjinia vërtetë është konstrukt shoqëror, e të gjithë njerëzit burra e gra janë njerëz dhe të barabartë. Por, jam kundër hipokritëve dhe qëllimeve djallëzore.

Çka po thotë z Çitaku? Në mbrojtje te kujt? Të femrës shqiptare? Jo – ajo ashtu u paraqitë por kjo tingëllon si hipokrizi. Jo pse nuk duhet të mbrohen vlerat njerëzore në shoqërinë tonë, ato duhet t’i mbrojmë me çdo kusht, mirëpo z Çitaku duhet ta mbrojë femrën dhe shoqërinë – shtetin e Kosovare duke e integruar në Institucionet aty ku edhe ka premtue – në Bashkimin Evropian sepse ka pranue përgjegjësi, dhe ky është i dyti mandat i saj në Qeveri, e mos të na qet “hi syve”!

Ku është qëllimi i kësaj propagande kinse zë mbrojtës?

Është qëllimi që shumëkush nuk e ka menduar, pra është dikund tjetër e jo aty ku mendohet nga qytetarët! Mendoni se paska thënë diçka për të mirë? Jo rastësisht ministrja e plason këtë reagim! Ne jemi duke i përcjellë zhvillimet në Kosovë, sa herë që Kosova përballet me arrestime të çlirimtarëve, apo kur ka bisedime me Serbinë në dëm të Kosovës, apo skandale nga qeveritarët, këta tipa plasojnë dhe publikojnë tema të ndryshme dhe debate anësorë duke u dhënë ngjyra fetare apo…! Mjaft më nga këta drejtues dhe përgjegjës të institucioneve të cilët me qëllime të caktuara shpërndajnë gjëra të habitshme kinse duke akuzua hoxhallarë apo duke plasue në opinion gjëra ndaj personave të ndryshëm por në karakter fetar! Kjo është e qëllimshme sepse ndjena fetare është e ndieshme, e këta e njohin këtë “diganozë” dhe jo rastësisht llaqncojnë kësi gjërash! Le të merret z Vlora Çitaku me integrimet Evropiane të Kosovës, ketë e ka përgjegjësi ajo e jo me hoxhallarë me qellim qe të krijoj huti nga mjerimi ne të cilën është sot Kosova. Qeveria le të merret me papunësi dhe korrupsion qe po lulzon nga vet ata e jo me hoxhallarë. Këta njerëz të cilët e kundërshtojnë ketë Hoxhë – në anën tjetër realisht janë me përkatësi (besim) Islam si z Qitaku, e kanë nga hipokrizia dhe me qëllime të caktuara, qëllimi është ta largojnë mendjen popullit nga korrupsioni i institucioneve duke e bartur vëmendjen e qytetarëve tek deklaratat gjatë ligjëratave të hoxhallarëve, t’i bëjnë njerëzit të harrojnë papunësinë, të harrojnë varfërinë dhe skandalet institucionale, të harrojnë qytetarët arrestimet e pa drejta që po ndodhin ndaj çlirimtarëve ish komandatëve të UÇK-së e tash te merren çka na paska thënë Hoxha besimtarëve në Xhami. T;i bëj njerëzit të harrojnë se z Fatmir Lima po mbahet në burg tashsa vite dhe pikërisht në këto dit po mbahet gjyki, ashtu edhe ndaj grupit të Llapit, tash edhe të grupit të Drenicës. Të bëj popullin e ta harrojnë se Kosova arriti një marrëveshje me Serbinë në dëm të Kosovës, e tash duhet zbatuar. Të bëj popullin të harrojnë se zëvendëskryeministrat dhe ministrat e Qeverisë u bën miliarderë në kurriz të popullit, të harrojnë se drejtues të Qeverisë dhe deputet të Parlamentit të Kosovës, dje deklaruan shifra marramendëse për pasurinë e tyre – ndërsa populli po vuan për bukë, po vuan shumë dhe nuk di ka t’ia mbaj. Ketë e bën z Çitaku me qellim qe edhe të harrohet nga populli dështimi i ministres së nderuar në integrimet evropiane e cila asgjë nuk bëri, bash asgjë hiq veq sa shëtitët her andej her këndej! Kosova është i vetmi shtet në Ballkan i cili është i izoluar dhe nuk gëzon të drejtën e liberalizimit të vizave, Kosova është shumë largë liberalizimit të vizave, e izoluar, Kosova as që është afër integrimit e kjo shet mend kinse po mbronë vlera! Çfra vlerash? Vlera të dështimit dhe varfërisë të skajshme në popull, dhe korrupsion institucional dhe marrëzira qe kurrë nuk do te harrohen. Te e fundit nëse ky Hoxhë ka thënë diçka që është në kundërshtim me parimet apo doktrinat islame, le ta dëshmojnë të kundërtën të argumentuar nga burimet Islame ajo apo dikush tjetër, apo ta paraqet rastin në gjykatë pa zhurmë e jo të merret me propagandë dhe me deklarata boshe e të qëllimshme, janë hipokrit – nuk janë të sinqertë ashtu siç është ky Hoxhë ndaj besimit Islam dhe doktrinës islame, Hoxha po flet sipas doktrinës islame, ndërsa këta janë hipokrit. Unë NUK po them se Hoxh Irfan Salihu ka thënë mirë sepse unë nuk pajtoj aspak me ato qe ai i predikon në at video, por ai Hoxhë është në pajtim me doktrinen Islame dhe nuk ka të drejt ta fyen askush, mund të mos pajtohesh por jo edhe ta fyejsh – apo së paku mos e përdor me qellim që ta mshefësh dështimin dhe të këqijat tua qe po ja bën popullit./gazetaditore

Dedë Abazi, është opinion i imi personal.

Autori është kryetar i Lëvizjes së Re Demokristiane.


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 11:17
Message reputation : 0% (1 vote)
Ditët e fundit, është shpërnda një video e cila paraqet një Hoxhë me emrin Irfan Salihu duke predikua (shpjegua) parimet e besimin dhe doktrinës qe ai i beson – respektivisht besimin Islam. Kjo video vërtetë u bë shumë publike, bile më e rëndësishme dhe më kritike u bë kjo video se sa Marrëveshja e Qeverisë Thaçi me Qeverinë e Serbisë në dëm dhe me pasoja për Kosovën. Apo Trepçën, apo Posten dhe pasurinë e Kosovës e cila u “shit”, apo 130 milion euro qe i fitoj zëvendëskryeministri i Kosovës z Pacolli brenda një viti!

Ministrja e Integrimit Vlora Çitaku na doli kinse është vënë në mbrojtje të barazisë gjinore, pasi ka parë një video ku ky Hoxhë flet me gjuhë fyese për gratë dhe vajzat në Kosovë. Unë si një qytetar i Kosovës, nuk pajtoj aspak me ato qe i thotë ai Hoxhë, dhe jam i bindur dhe shumë i angazhuar që femra ta ketë rrolin e vet që e meriton, me bindjen se gjinia vërtetë është konstrukt shoqëror, e të gjithë njerëzit burra e gra janë njerëz dhe të barabartë. Por, jam kundër hipokritëve dhe qëllimeve djallëzore.

Çka po thotë z Çitaku? Në mbrojtje te kujt? Të femrës shqiptare? Jo – ajo ashtu u paraqitë por kjo tingëllon si hipokrizi. Jo pse nuk duhet të mbrohen vlerat njerëzore në shoqërinë tonë, ato duhet t’i mbrojmë me çdo kusht, mirëpo z Çitaku duhet ta mbrojë femrën dhe shoqërinë – shtetin e Kosovare duke e integruar në Institucionet aty ku edhe ka premtue – në Bashkimin Evropian sepse ka pranue përgjegjësi, dhe ky është i dyti mandat i saj në Qeveri, e mos të na qet “hi syve”!

Ku është qëllimi i kësaj propagande kinse zë mbrojtës?

Është qëllimi që shumëkush nuk e ka menduar, pra është dikund tjetër e jo aty ku mendohet nga qytetarët! Mendoni se paska thënë diçka për të mirë? Jo rastësisht ministrja e plason këtë reagim! Ne jemi duke i përcjellë zhvillimet në Kosovë, sa herë që Kosova përballet me arrestime të çlirimtarëve, apo kur ka bisedime me Serbinë në dëm të Kosovës, apo skandale nga qeveritarët, këta tipa plasojnë dhe publikojnë tema të ndryshme dhe debate anësorë duke u dhënë ngjyra fetare apo…! Mjaft më nga këta drejtues dhe përgjegjës të institucioneve të cilët me qëllime të caktuara shpërndajnë gjëra të habitshme kinse duke akuzua hoxhallarë apo duke plasue në opinion gjëra ndaj personave të ndryshëm por në karakter fetar! Kjo është e qëllimshme sepse ndjena fetare është e ndieshme, e këta e njohin këtë “diganozë” dhe jo rastësisht llaqncojnë kësi gjërash! Le të merret z Vlora Çitaku me integrimet Evropiane të Kosovës, ketë e ka përgjegjësi ajo e jo me hoxhallarë me qellim qe të krijoj huti nga mjerimi ne të cilën është sot Kosova. Qeveria le të merret me papunësi dhe korrupsion qe po lulzon nga vet ata e jo me hoxhallarë. Këta njerëz të cilët e kundërshtojnë ketë Hoxhë – në anën tjetër realisht janë me përkatësi (besim) Islam si z Qitaku, e kanë nga hipokrizia dhe me qëllime të caktuara, qëllimi është ta largojnë mendjen popullit nga korrupsioni i institucioneve duke e bartur vëmendjen e qytetarëve tek deklaratat gjatë ligjëratave të hoxhallarëve, t’i bëjnë njerëzit të harrojnë papunësinë, të harrojnë varfërinë dhe skandalet institucionale, të harrojnë qytetarët arrestimet e pa drejta që po ndodhin ndaj çlirimtarëve ish komandatëve të UÇK-së e tash te merren çka na paska thënë Hoxha besimtarëve në Xhami. T;i bëj njerëzit të harrojnë se z Fatmir Lima po mbahet në burg tashsa vite dhe pikërisht në këto dit po mbahet gjyki, ashtu edhe ndaj grupit të Llapit, tash edhe të grupit të Drenicës. Të bëj popullin e ta harrojnë se Kosova arriti një marrëveshje me Serbinë në dëm të Kosovës, e tash duhet zbatuar. Të bëj popullin të harrojnë se zëvendëskryeministrat dhe ministrat e Qeverisë u bën miliarderë në kurriz të popullit, të harrojnë se drejtues të Qeverisë dhe deputet të Parlamentit të Kosovës, dje deklaruan shifra marramendëse për pasurinë e tyre – ndërsa populli po vuan për bukë, po vuan shumë dhe nuk di ka t’ia mbaj. Ketë e bën z Çitaku me qellim qe edhe të harrohet nga populli dështimi i ministres së nderuar në integrimet evropiane e cila asgjë nuk bëri, bash asgjë hiq veq sa shëtitët her andej her këndej! Kosova është i vetmi shtet në Ballkan i cili është i izoluar dhe nuk gëzon të drejtën e liberalizimit të vizave, Kosova është shumë largë liberalizimit të vizave, e izoluar, Kosova as që është afër integrimit e kjo shet mend kinse po mbronë vlera! Çfra vlerash? Vlera të dështimit dhe varfërisë të skajshme në popull, dhe korrupsion institucional dhe marrëzira qe kurrë nuk do te harrohen. Te e fundit nëse ky Hoxhë ka thënë diçka që është në kundërshtim me parimet apo doktrinat islame, le ta dëshmojnë të kundërtën të argumentuar nga burimet Islame ajo apo dikush tjetër, apo ta paraqet rastin në gjykatë pa zhurmë e jo të merret me propagandë dhe me deklarata boshe e të qëllimshme, janë hipokrit – nuk janë të sinqertë ashtu siç është ky Hoxhë ndaj besimit Islam dhe doktrinës islame, Hoxha po flet sipas doktrinës islame, ndërsa këta janë hipokrit. Unë NUK po them se Hoxh Irfan Salihu ka thënë mirë sepse unë nuk pajtoj aspak me ato qe ai i predikon në at video, por ai Hoxhë është në pajtim me doktrinen Islame dhe nuk ka të drejt ta fyen askush, mund të mos pajtohesh por jo edhe ta fyejsh – apo së paku mos e përdor me qellim që ta mshefësh dështimin dhe të këqijat tua qe po ja bën popullit./gazetaditore

Dedë Abazi, është opinion i imi personal.

Autori është kryetar i Lëvizjes së Re Demokristiane.


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 21:54
Message reputation : 0% (1 vote)
Faton Macula: Kqyrni punët e juaj vllazni e lëreni Hoxhën rehat

Kitarisiti i njohur mitrovicas, Faton Macula, i cili ka vite që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vazhdon të jetë i lidhur me zhvillimet në Kosovë

Ai ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të dhënë një porosi dhe për të shprehur mendimin e tij lidhur me rastin e hoxhës Irfan Salihu, pas shumë reagimeve që u nxiten nga fjalimet e tij rreth moralit të femrës në Kosovë
“Jam i tmerruar me mllefin të cilin e bartin njerëzit në vehte.E kam shikuar të tërë ligjeratën e hoxhës dhe në asnjë vend hoxha nuk i ofendon femrat shqiptare ashtu si pretendojnë disa, por i etiketon ato femra të cilat shqiptarët i kanë etiketuar edhe më rëndë. Po duket që njerëzit nuk po kanë punë tjeter por vetëm ulën, makiato, edhe po kapin muhabetin e Hoxhës.
Kqyrni punët e juaj vllazni e lëreni Hoxhën rehat,” ka shkruar ai.
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar Ekuiliber.com-350-300x202


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
avatar
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 22:56
hoxha sonte ose neser shkarkohet keshtu ka mare vendim bik


Ti Shqipëri më jep nder,më jep emrin shqipëtar - Naim Frashëri Respekto te tjeret, ashtu si deshiron te jesh i respektuar!
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 23:26
Message reputation : 100% (1 vote)
Duke mbuluar femren me burke keshtu do mbroni moralin e Shqiptareve ju...Eshte e papranueshme dhe nuk perkon me etiken profesionale te nje thirresi /Imami ky fjalor...


Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 23:31
Message reputation : 0% (1 vote)
islami do ti fut ne rrugen e zotit dhe ata jo besimtart do te vin nje koh kur dhe femrat jo muslimane do feshin feregjet uh sa bukur do te duket kjo siepr me fergjeAnabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 23:40
Kushtrimi4 shkruajti:islami do ti fut ne rrugen e zotit dhe ata jo besimtart do te vin nje koh kur dhe femrat jo muslimane do feshin feregjet uh sa bukur do te duket kjo siepr me fergje

Une sipas teje e ketij imamit jam "kurv@" me e lumtur Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 2336963486 e ketij planiti dhe skam ndermend te nderroj status as edhe ne boten tjeter Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 570652 ,hajt e ti drejt Arabise se boll na zute vend krt


Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 6 Jun 2013 - 23:45
Message reputation : 0% (1 vote)
une kurr ty nuk te kam qujtur KURRV po as nje femer ne forum sepse nuk bie ne at nivel po ti anna maria frenoje vhten dhe mos fol ne forum gjithmon kunder islami sepse ti fare se njeh fen islame a une fen tone e njoh shum mir sepse ekam lexua 2, her biblenArian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 0:19
Message reputation : 100% (1 vote)
Pyetni more kta mjekrroshat, Muhamedi pse u martu me Hatixhen, qe i kishte 40 vjete dhe qe ishte e dekodune, e gatshme, pra e prekne e cprekne....? I gjithe problemi qendron ketu: Hoxha ne fjale eshte i Prizrenit dhe ne rini te tije ka qene aq merakli ne femra dhe ka be gjithcka, sa edhe sot i shkon lengi gojes kur i sheh femrat edhe s'ka mundesi! E gjithe problemi qendron ketu, se i urituri per buke mendon dhe fol gjithnje per buke dhe vetem per buke!
Abdulgafuri
Abdulgafuri
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
 <b>Mosha</b> Mosha : 41
<b>Postime</b> Postime : 1419
<b>Hobi</b> Hobi : futbolli
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : kastriot
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/05/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:17
Message reputation : 0% (1 vote)
Arian shkruajti:Pyetni more kta mjekrroshat, Muhamedi pse u martu me Hatixhen, qe i kishte 40 vjete dhe qe ishte e dekodune, e gatshme, pra e prekne e cprekne....? I gjithe problemi qendron ketu: Hoxha ne fjale eshte i Prizrenit dhe ne rini te tije ka qene aq merakli ne femra dhe ka be gjithcka, sa edhe sot i shkon lengi gojes kur i sheh femrat edhe s'ka mundesi! E gjithe problemi qendron ketu, se i urituri per buke mendon dhe fol gjithnje per buke dhe vetem per buke!

i nderuar e di si ke vepru ti duke dashte me na tregu qfar ke qef ti per vete po i vesh hoxhes gjera qe nuk i ka. kjo i bie ti them dikujt para se te me thojne mua.


5:3.Sot përsosa për ju fenë tuaj, plotësova ndaj jush dhuntinë Time, zgjodha për ju islamin fe.

3:102. O ju që besuat, kini frikë All-llahun me sinqeritet të vërtetë dhe mos vdisni, pos vetëm duke qenë muslimanë (besimtarë)!

18 : 27. Lexo çka të është shpallur ty nga libri i Zotit tënd! Nuk ka kush që mund t'i ndryshojë fjalët e Tij dhe pos Tij, nuk mund të gjesh strehim.
18:29. E ti thuaj: “E vërteta është nga Zoti juaj, e kush të dojë, le të besojë, e kush të dojë, le të mohojë. Ne kemi përgatitur për jobesimtarët zjarr që muret e tij (të flakës) i rrethojnë ata, e nëse kërkojnë shpëtim, ndihmohen me një ujë si katran që përzhit fytyrat. E shëmtuar është ajo pije, e vend i keq është ai”.
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:25
Message reputation : 0% (1 vote)
Vlora e Çitakve

Vlorë e "bukur" e "fotomodele"
Dole prej lloqit e u ule n'fotele
u bone zëdhenëse e nenës parti
e vazhdove, me plot befasi

Ministre t'bonen pa prit, e pa kujtu
anglishten fillove ma mirë me mësu
edhe pse drejteshkrimin ala se din
n'takime shkon, n'Vjenë e n'Berlin

Simpati ty t'ka edhe kryetari
po ma s'shumti Samuel Zhbogari
ja bon me sy, ja bon me dorë
krejt sikur, me pas "dashnor"

Darka shtron sikur n'odë t'mixhës
per mrapsht ja kalon edhe Flora Brovinës
për fakultete me fol jom tu u tut
se bon vaki mbes deri n'mëngjes qut

Vlora moj beqare e përbetuar
familje të kesh a ke provuar
A rrnon vetëm per t'udhëtuar?
apo hoxhallarët për t'i sulmuar?

Vlora me kapuq t'kuq n'kry
ligjerata për jo-moralin t'djegi ty
miza nër kapuq fort po t'ngacmon
t'drejtat e femrave ti po i cënon
me votën tënde e t'kolegëve tu
vajzat n'shkollë si len me shku

Grave deputete qoju selam
moralin se mbron veç hoxha i nderuar Irfan
e mbrojnë edhe t'ndershmit kosovarë
e jo ti, nusja sllave, zonja Zhbogar

Kjo ke ajo Vlora e Çitakve
që e largon vëmendjen nga "Kroi i Vitakve"
tu e mbrojt jo-moralin e tu fol pa vend
po s'ki faj, thojnë: "E vërteta dhemb"

Shembull i keq për femrat shqiptare
jep dorëheqje se na bone kahre!


Kurrë mos e ngatërro personalitetin tim me sjelljen time, sepse personaliteti është i imi ... kurse sjellja ime, mvaret shumë edhe prej teje!

'' Kush jane njerezit qe mundohen te me gjykojne mua dhe jeten time??
Une e di qe nuk jam perfekt dhe nuk pretendoj qe te jem i tille , por para se te me drejtoni gishtin e gjykoni mundohuni te shifni duart tuaja nese jan te pastra.
...
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:25
Message reputation : 0% (1 vote)
Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!


Kurrë mos e ngatërro personalitetin tim me sjelljen time, sepse personaliteti është i imi ... kurse sjellja ime, mvaret shumë edhe prej teje!

'' Kush jane njerezit qe mundohen te me gjykojne mua dhe jeten time??
Une e di qe nuk jam perfekt dhe nuk pretendoj qe te jem i tille , por para se te me drejtoni gishtin e gjykoni mundohuni te shifni duart tuaja nese jan te pastra.
...
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:26
Message reputation : 0% (1 vote)
Shumë me rëndësi me i lexuar fjalët e Ibnul Kajimit çka fletë për disa të “ndershëm” që po bëhen gardian të imoralitetit. Ai thotë.
- Kurvëria shkakton sëmundje psikike
- Imoralitetit e hallakat zemrën dhe e sëmurë.
- Ai fut mërzitje, dëshpërim dhe frikë në zemër.
- E errëson zemrën dhe e shuan dritën e saj.
- Pasojë e kurvërisë është edhe trishtimi të cilin Allahu i Lartësuar e vendos në zemrën e lavirit, trishtim ky, shenjat e të cilit vërehen në fytyrën e tij.
- Laviri, në fytyrën e tij vërehet trishtimi. Nëse dikush ulet apo bisedon me të, zmbrapset dhe ndjen neveri ndaj tij.
- Ankthi dhe gjendja e keqe shpirtërore.

Kur lexova këto fjalë, vërtetë u tmerrova personalisht dhe pyeta veten:
Vallë, çka o puna e gjithë këtyre burrave dhe grave që janë hallakatë kundër një hoxhe që po denoncon imoralitetin. U çuan në këmbë gazeta, portale, televizione, Kuvendi i Kosovës, deputet e deputete!!!
Hoxha ka fol për imoralët e imoralet, po çka kanë more këta???!!!
Allahu na ruajt po shkon mendja me i paragjykuar edhe këta çka janë hallakatë. Allahu na ruajt nga paragjykimet.
Kërkoj që ti lexoni edhe këto fjalë të Ibnul Kajimit:
- Kurvëria i përmbledh të gjitha nyjet e së keqes.
- Ajo bëhet shkak për dobësimin e besimit, largimin e turpit, mungesën e personalitetit dhe humbjen e xhelozisë.
- Nuk ndodh që një imoral të jetë i turpshëm, përmbushës i amanetit, i besueshën në fjalë, besnik ndaj shokut, si dhe të ndjejë xhelozi të plotë ndaj familjes se vet.
- Tradhtia, mashtrimi dhe gënjeshtra janë natyrë e tij.
- Paturpësia, mungesa e xhelozisë dhe moskujdesi për ruajtjen e ndalesave të Allahut; të gjitha këto janë simptoma të imoralitetit."


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
avatar
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:28
Dasa shkruajti:Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!
ty e nje vetem shpifje propagande morall edukate muslimane nuk e nje ni musliman qe ben propagande kunder vllaut vet musliman nuk esht ai muslimane


Ti Shqipëri më jep nder,më jep emrin shqipëtar - Naim Frashëri Respekto te tjeret, ashtu si deshiron te jesh i respektuar!
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:29
Message reputation : 0% (1 vote)
Dasa shkruajti:Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!

Dasaa i fort je per Zotin.. e mrekullueshme..


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:33
Message reputation : 0% (1 vote)
Legjenda shkruajti:
Dasa shkruajti:Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!
ty e nje vetem shpifje propagande morall edukate muslimane nuk e nje ni musliman qe ben propagande kunder vllaut vet musliman nuk esht ai muslimane
Edhe,,,ti'''je,,,qisi,edin,,,,qka,,,ike,,,,then,,,motres...shqiptare grrrr


Kurrë mos e ngatërro personalitetin tim me sjelljen time, sepse personaliteti është i imi ... kurse sjellja ime, mvaret shumë edhe prej teje!

'' Kush jane njerezit qe mundohen te me gjykojne mua dhe jeten time??
Une e di qe nuk jam perfekt dhe nuk pretendoj qe te jem i tille , por para se te me drejtoni gishtin e gjykoni mundohuni te shifni duart tuaja nese jan te pastra.
...
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:33
Message reputation : 0% (1 vote)
Princo shkruajti:
Dasa shkruajti:Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!

Dasaa i fort je per Zotin.. e mrekullueshme..
KY,ESH,TEREALITETI


Kurrë mos e ngatërro personalitetin tim me sjelljen time, sepse personaliteti është i imi ... kurse sjellja ime, mvaret shumë edhe prej teje!

'' Kush jane njerezit qe mundohen te me gjykojne mua dhe jeten time??
Une e di qe nuk jam perfekt dhe nuk pretendoj qe te jem i tille , por para se te me drejtoni gishtin e gjykoni mundohuni te shifni duart tuaja nese jan te pastra.
...
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:35
Message reputation : 0% (1 vote)
Vlora e Çitakve - Allahu e udhëzoftë

Vlorë e "bukur" e"fotomodele"
Dole prej lloqit e u ule n'fotele
u bone zëdhenëse e nenës parti
e vazhdove, me plot befasi

Ministre t'bonen pa prit, e pa kujtu
anglishten fillove ma mirë me mësu
edhe pse drejteshkrimin ala se din
n'takime shkon, n'Vjenë e n'Berlin

Simpati ty t'ka edhe kryetari
po ma s'shumti Samuel Zhbogari
ja bon me sy, ja bon me dorë
krejt sikur, me pas "dashnor"

Darka shtron sikur n'odë t'mixhës
per mrapsht ja kalon edhe Flora Brovinës
për fakultete me fol jom tu u tut
se bon vaki mbes deri n'mëngjes qut

Vlora moj beqare e përbetuar
familje të kesh a ke provuar
A rrnon vetëm per t'udhëtuar?
apo hoxhallarët për t'i sulmuar?

Vlora me kapuq t'kuq n'kry
ligjerata për jo-moralin t'djegi ty
miza nër kapuq fort po t'ngacmon
t'drejtat e femrave ti po i cënon
me votën tënde e t'kolegëve tu
vajzat n'shkollë si len me shku

Grave deputete qoju selam
moralin se mbron veç hoxha i nderuar Irfan
e mbrojnë edhe t'ndershmit kosovarë
e jo ti, nusja sllave, zonja Zhbogar

Kjo ke ajo Vlora e Çitakve
që e largon vëmendjen nga "Kroi i Vitakve"
tu e mbrojt jo-moralin e tu fol pa vend
po s'ki faj, thojnë: "E vërteta dhemb"

Shembull i keq për femrat shqiptare
jep dorëheqje se na bone kahre!


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
avatar
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 11:36
Dasa shkruajti:
Legjenda shkruajti:
Dasa shkruajti:Ra nje shi te verteten zbuloi
Kush eshte e moralshme na tregoi
U sulmu kurveria
Ne shesh dul dhe partia !

Thane se sot u turperum
Fjalet e hoxhes kur I degjum
Po I mohon te drejtat tona
Me fjale fyse e me fjale t'ronda!

Befasisht nje ze u degju
Duke uluru e hingellu
E pa moralshme mos m'thuaj mu
Sepse as 5 mashkuj si kam provu !

Ekstremist hoxhes po I thone
Se prostitutat po I sulmon
Po thote prej tyre me u largu
Sikur meqka n'rruge mi lshu.

Grate e parlamentit kishin reagu
Me gjuhe t'rende duke kundershtu
Per pamoralin e rinise
Jemi gardiane te kurverise !

Keto edhe kan perjashtu
Vajza me mbulesa mos me u shkollu
Tani ne po I kuptojme
Se kurverine keto kultivojne

Kane shendrru shkollat tona
Ne kafiqa e sallona
Ku pervec kurverise
I grahin alkoolit e narkomanise !

Le te kupton shoqeria jone
Se ne evrope shkohet me prostitucion
Atje vleresohet kurveria
E urrehet virgjeria !

Mbushuni mend e kuptoni mire
Ne jemi shoqeri e lire
Se moralin s' mujti me na shkaterru
As shkau kur ishte duke sundu!
ty e nje vetem shpifje propagande morall edukate muslimane nuk e nje ni musliman qe ben propagande kunder vllaut vet musliman nuk esht ai muslimane
Edhe,,,ti'''je,,,qisi,edin,,,,qka,,,ike,,,,then,,,motres...shqiptare grrrr
jo or mik legjenda nuk prish morall tim familjare


Ti Shqipëri më jep nder,më jep emrin shqipëtar - Naim Frashëri Respekto te tjeret, ashtu si deshiron te jesh i respektuar!
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 12:08
Message reputation : 0% (1 vote)
Hoxha i Prizrenit dhe Ratifikimi i marrëveshjes


Kosova gjendet para sfidave të shumta. Arrestimi i komandantëve të UÇK-ës, pastaj gjendja e rëndë socio-ekonomike, korrupsioni në përmasa të larta, nepotizmi, krimi i organizuar, janë vetëm disa fusha të cilat e rëndojnë jetën e popullit shqiptar. Por, sfida më e madhe për Kosovën dhe popullin e saj është paralajmërimi për ratifikimin eventual të marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, të arritur në Bruksel, lidhur me kinse normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve, edhe pse dihet që Serbia në kushtetutën e saj ende e mban Kosovën si pjesë të saj.

Prandaj, këtu nuk mund të flitet për kurrfarë normalizimi marrëdhëniesh, sidomos duke pasur parasysh se Serbia nuk e ka plotësuar asnjë kusht që të fillojë as bisedimet me Kosovën e lëre me të nënshkruajë marrëveshje me Kosovën! Por, ajo që dhemb më së shumti në këtë farë ratifikimi që do të vihet në seancën e Kuvendit të Kosovës është amnistia, sepse përmes saj po tentohet të legalizohen të gjitha strukturat kriminale terroriste serbe në Kosovë, pra edhe të amnistohen, gjegjësisht të lejohen të veprojnë lirshëm edhe kriminelët që vranë policin e Kosovës Enver Zymberi, Selver Haradinaj, si dhe dhjetëra shqiptarë të tjerë që nga paslufta, ndërsa që me përfitimin e amnistisë ata mund të jenë kolegë të shokëve të policit tashmë të ndjerë! Shih për këtë, nuk është aspak e rastësishme publikimi i fjalimit të hoxhës së nderuar, për të cilin është quar shumë pluhur, madje edhe akuza të rënda ndaj personalitetit të tij.

Jemi dëshmitarë që këto ditë është ndërmarrë një ofensivë kundër hoxhës së nderuar të Prizrenit, Irfan Salihu, gjoja se ai paska fyer e ofenduar femrat shqiptare.

Edhe pse videoja është postuar në vitin 2012, dikush po do që problemet e Kosovës, si korrupsioni, krimi i organizuar, nepotizmi, problemi i veriut, e shume problem tjera, t’i zhvendosë nga vëmendja e qytetarëve, duke sjellë këtë video me ligjëratën fetare, kinse të pa moralshme, fyese, degraduese për femrën shqiptare. Çdoherë kur Kosova gjendet para ndonjë vendimi të rëndësishëm, gjithmonë aktualizohen këso lloj temash, në mënyrë që ta largojnë vëmendjen e qytetarit nga çështje shumë jetike për Kosovën dhe popullin e saj.

Prandaj këtu nuk mund të themi se krejt kjo është një koincidencë e rastit, pasi që kjo video kaherë është publikuar në YouToube, ndërsa aktualizohet pikërisht në prag të ratifikimit të marrëveshjes së lartcekur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Kjo është bërë me qëllim në këtë kohë, ngase, siç, fatkeqësisht, mund të pritet miratimi i saj eventual në Kuvendin e Kosovës do të shkaktonte revoltë të madhe popullore, prandaj mundohen që me këso videosh ta shpërqendrojnë vëmendjen e qytetarëve nga problemet dhe telashet e mëdha me të cilat ballafaqohemi si popull. Prandaj, qytetarët shqiptarë të Kosovës nuk duhet të merren me videot e postuara “ofenduese” ndaj femrave të “moralshme” të shtëpive publike të prostitucionit, por prioritet të kenë zgjidhjen e grumbullimit të shumë problemeve, në mënyre institucionale, por edhe përmes pa-dëgjueshmërisë qytetare, si formë demokratike e civilizuese.Autori:Besart Krasniqi

Student i vitit III të Fakultetit Juridik në Universitetin Publik “Hasan Prishtina” të PrishtinësMos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 14:47
Injoranca nuk njeh fe, gjini , ngjyre etj etj -..Ky eshte tr*p edhe pike muhabeti!
Nuk eshte ceshtja katolik apo myslimane fakti eshte qe 1njeri i zotit po guxon dhe fyen dinjitetin dhe ndershmerine e nenave dhe vajzave shqiptare. Po ate vete e ka pjell lopa? ?

P.s : po s'me pelqeu sexi me te dashurin duhet te martohem domosdo ? Qyqja sexi eshte shija e jetes behet para , mbrapa ( marteses Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 721253 ) ..Hoxha i ka qejf te miturat me siguri. [smile_1]


Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
avatar
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 15:00
AnGeLiC shkruajti:Injoranca nuk njeh fe, gjini , ngjyre etj etj -..Ky eshte tr*p edhe pike muhabeti!
Nuk eshte ceshtja katolik apo myslimane fakti eshte qe 1njeri i zotit po guxon dhe fyen dinjitetin dhe ndershmerine e nenave dhe vajzave shqiptare. Po ate vete e ka pjell lopa? ?

P.s : po s'me pelqeu sexi me te dashurin duhet te martohem domosdo ? Qyqja sexi eshte shija e jetes behet para , mbrapa ( marteses Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 721253 ) ..Hoxha i ka qejf te miturat me siguri. [smile_1]
oj anna mos qaj koka me njezer pa ditur ne feje


Ti Shqipëri më jep nder,më jep emrin shqipëtar - Naim Frashëri Respekto te tjeret, ashtu si deshiron te jesh i respektuar!
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 15:39
Message reputation : 0% (1 vote)
AnGeLiC shkruajti:Injoranca nuk njeh fe, gjini , ngjyre etj etj -..Ky eshte tr*p edhe pike muhabeti!
Nuk eshte ceshtja katolik apo myslimane fakti eshte qe 1njeri i zotit po guxon dhe fyen dinjitetin dhe ndershmerine e nenave dhe vajzave shqiptare. Po ate vete e ka pjell lopa? ?

P.s : po s'me pelqeu sexi me te dashurin duhet te martohem domosdo ? Qyqja sexi eshte shija e jetes behet para , mbrapa ( marteses Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 721253 ) ..Hoxha i ka qejf te miturat me siguri. [smile_1]
Po pra edhe une pajtohem me kete se Injoranca nuk nje asgje dhe ketu shihet qart se kush meret me injoranc.. shihet qart se kush eshte perkrah moralit dhe kush eshte pro amoralitetit.....
eshte e drejta e cdo kujt si te mendon dhe te vepron por realiteti eshte krejtsisht dicka tjeter.....

Disa sinqerisht nuk e kan te qart ose nuk deshirojn te kuptojn definicionin e lavires dhe te lavirave..qofshin ato mashkull apo femer...

Edhe kete qe e Thua askush nuk ta ndalon, vertet eshte shije e jetes .. nuk te pelqen martohu me dike qe te pelqen..por ne parime dhe ne baz te regullave te marteses pra te kurores...

Kur flasim per laviret se di athua vertet nuk e kuptoni apo eshte ne pyetje dicka tjeter....Amoralitet eshte ai qe tradhton bashkshortin apo bashkshorten
e tij me ma shum mashkuj...dhe nese jeni PRO kesaj .. perseri nuk do methan se u ba Kijameti.... bota ka patur gjithmon njerez te ndershem dhe te pa ndershem .. neve na mbetet qe te analizojm se cilit grup i takojm..


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 15:41
Message reputation : 0% (1 vote)
Legjenda shkruajti:
AnGeLiC shkruajti:Injoranca nuk njeh fe, gjini , ngjyre etj etj -..Ky eshte tr*p edhe pike muhabeti!
Nuk eshte ceshtja katolik apo myslimane fakti eshte qe 1njeri i zotit po guxon dhe fyen dinjitetin dhe ndershmerine e nenave dhe vajzave shqiptare. Po ate vete e ka pjell lopa? ?

P.s : po s'me pelqeu sexi me te dashurin duhet te martohem domosdo ? Qyqja sexi eshte shija e jetes behet para , mbrapa ( marteses Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 721253 ) ..Hoxha i ka qejf te miturat me siguri. [smile_1]
oj anna mos qaj koka me njezer pa ditur ne feje

Hajt ti na trego qe je shuum i ditur per fen ncncncn.. nuk eke patjeter te japish komente ne cdo postim dhe teme !!


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
avatar
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 15:50
Princo shkruajti:
Legjenda shkruajti:
AnGeLiC shkruajti:Injoranca nuk njeh fe, gjini , ngjyre etj etj -..Ky eshte tr*p edhe pike muhabeti!
Nuk eshte ceshtja katolik apo myslimane fakti eshte qe 1njeri i zotit po guxon dhe fyen dinjitetin dhe ndershmerine e nenave dhe vajzave shqiptare. Po ate vete e ka pjell lopa? ?

P.s : po s'me pelqeu sexi me te dashurin duhet te martohem domosdo ? Qyqja sexi eshte shija e jetes behet para , mbrapa ( marteses Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 721253 ) ..Hoxha i ka qejf te miturat me siguri. [smile_1]
oj anna mos qaj koka me njezer pa ditur ne feje

Hajt ti na trego qe je shuum i ditur per fen ncncncn.. nuk eke patjeter te japish komente ne cdo postim dhe teme !!
me fen esht ndaluar ofendim hoxha qe quajtur femra muslimane !@# hajt fol


Ti Shqipëri më jep nder,më jep emrin shqipëtar - Naim Frashëri Respekto te tjeret, ashtu si deshiron te jesh i respektuar!
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Fri 7 Jun 2013 - 16:08
Message reputation : 0% (1 vote)
Dasa shkruajti:Vlora e Çitakve

Vlorë e "bukur" e "fotomodele"
Dole prej lloqit e u ule n'fotele
u bone zëdhenëse e nenës parti
e vazhdove, me plot befasi

Ministre t'bonen pa prit, e pa kujtu
anglishten fillove ma mirë me mësu
edhe pse drejteshkrimin ala se din
n'takime shkon, n'Vjenë e n'Berlin

Simpati ty t'ka edhe kryetari
po ma s'shumti Samuel Zhbogari
ja bon me sy, ja bon me dorë
krejt sikur, me pas "dashnor"

Darka shtron sikur n'odë t'mixhës
per mrapsht ja kalon edhe Flora Brovinës
për fakultete me fol jom tu u tut
se bon vaki mbes deri n'mëngjes qut

Vlora moj beqare e përbetuar
familje të kesh a ke provuar
A rrnon vetëm per t'udhëtuar?
apo hoxhallarët për t'i sulmuar?

Vlora me kapuq t'kuq n'kry
ligjerata për jo-moralin t'djegi ty
miza nër kapuq fort po t'ngacmon
t'drejtat e femrave ti po i cënon
me votën tënde e t'kolegëve tu
vajzat n'shkollë si len me shku

Grave deputete qoju selam
moralin se mbron veç hoxha i nderuar Irfan
e mbrojnë edhe t'ndershmit kosovarë
e jo ti, nusja sllave, zonja Zhbogar

Kjo ke ajo Vlora e Çitakve
që e largon vëmendjen nga "Kroi i Vitakve"
tu e mbrojt jo-moralin e tu fol pa vend
po s'ki faj, thojnë: "E vërteta dhemb"

Shembull i keq për femrat shqiptare
jep dorëheqje se na bone kahre!

dasa vella i nderuar ma ke knaqur zemren tu lumt e zoja shpis ka met pa teks grrrrPrinco
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Tue 11 Jun 2013 - 15:28
Message reputation : 0% (1 vote)
Të pamoralshmit vs të moralshmit[url][/url]

Autor: Agim Abazi

Dëshira e madhe për t’u eksponuar, për të shfaqur superioritetin e minoritarëve ndaj shumicës absolute të një populli mysliman, për çdo ditë i nxjerr në sipërfaqe urrejtjen, jotolerancën dhe blasfeminë e tyre ndaj shqiptarëve myslimanë.
Jo më shumë se një rreth i ngushtë njerëzish me klishe të trashëguara nga e kaluara e “lavdishme” ateisto-komuniste i trajtojnë miliona shqiptarë si talibanë, terroristë, njerëz të dhunës, të prapambetur, sikur bëhet fjalë për një minoritet (pa dashur të nënçmoj ndonjë minoritet të caktuar etnik ose religjioz), i cili s’ka shtet amë dhe secili loz me të si me top ping-pongu.
Kjo po na ndodh nga disa qarqe në Kosovë po edhe në Shqipëri e Maqedoni ku ndaj pjesës dërrmuese të popullit shqiptar po veprohet si të jenë trup i huaj.
Asnjë përpjekje e deritanishme e dhunuesve fizikë dhe shpirtërorë nuk ka përfunduar me sukses të plotë.
Pse!?
Sepse, na kanë vrarë, na kanë djegur, na kanë dëbuar... dhe prapë jemi kthyer...
Sikur po harron dikush se ne jemi po ata që po u rrimë ballë sllavëve në luftën e tyre të pashpirtshme njëshekullore.
Sikur dikush po mendon se duhet me dara të na e nxjerr atë që besojmë dhe praktikojmë.
Ky është inkuizicioni më i vrazhdë mediatik e politik që na është bërë ndonjëherë!
E prej kujt!?
Prej të pamoralshmëve, atyre që shesin interesat e shtetit, popullit dhe të cilëve nuk u bëhet vonë që nesër shqiptarët mos të shtohen, sepse “vlerat” e përmbysura kërkojnë që të promovohet kultura e LGTB-së që definitivisht përfaqëson antivlerat më të theksuara në rruzullin tokësor.
Korrupsioni, amoraliteti, lakuriqësia... krejt këto janë në rregull kundrejt ndershmërisë, ruajtjes së familjes, traditës... pra kemi të bëjmë me një anomali që përfaqësohet nga ministra, deputet, gazetarë që në numër nuk janë aq shumë, por dëmin dhe bujën që bëjnë sikur ata përfaqësojnë miliona shqiptarë myslimanë dhe se ata janë që do të na e tregojnë derën po qe se nuk u shkojmë për shtati.
Nuk do të kalojë as kjo, sepse gjithçkahit i del boja përveç të vërtetës absolute që kur nuk harxhohet, sepse sa më shumë sulme, fushata e kundërshtime aq më tepër shtohet besimi ynë.
Sa më shumë që luftohet Islami dhe myslimanët, hoxhallarët dhe intelektualët aq më të fortë do të jemi.
Nuk do të lëkundin kurrë të pamoralshmit minberin dhe mihrabin e profetit Muhamed alejhis-selam, sado që të jenë vigjilent ndaj çdo ligjërimi e predikimi në xhami, u pëlqeu apo jo atyre.
E imamëve tanë të nderuar ne u themi, se e vërteta është Një dhe rreth saj jemi të përbashkuar.
Të pamoralshmit si çdoherë gjatë historisë mbeten fundërrinë e një populli.
Zoti i ngrit të moralshmit përmes sprovave, e sprovat janë pjesë e jetës së besimtarit.


Mos u deshpro nese njerezit nuk te kuptojne. Ata e degjojne zerin tend, ndersa ne koke i kane mendimet e veta.

"Islami është si diell, atë nuk mund ta shuash me frymë; është si dita, ti duke i mbyllur sytë ndaj saj nuk mund të bësh natë, ai që i mbyll sytë vetëm për vetën e tij e ka bërë natë
Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar J5zhxd
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

prej Thu 2 Mar 2017 - 12:08
Cfare thane mahmutet me siper (viti: 2013) ???


Cfare thone mahmutet me poshte (viti: 2017) ???


https://engjujtshqipetare.forumotion.com/t42731-turqit-e-maqedonise-shprehen-kunder-zyrtarizimit-te-shqipes#658893

mahmuti qeni i pabese pisi i kurrvave dhe bastardi i perdhunuesve, e ka islamin leter higjenike ku ne vitin 2013 e prodhon dhe ne vitin 2017 fshin b*then...


Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar 6ds9w0
Sponsored content

default Re: Në mbrojtje të atyre që mbrojnë moralin shqiptar

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi