Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Lidhja mes shenjave te horoskopit

prej Fri 28 Jun 2013 - 21:30
Lidhja mes shenjave te horoskopit 20297d1372447154-lidhja-mes-shenjave-horoskopit-oroscopo-18-24-giugno
Luani me shenjat e tjera:

Luani & Dashi: Nëse mund të gjejnë mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund të jetë një kombinim i mrekullueshëm.

Luani & Demi: Këta të dy do të përfundojnë duke e larguar njëri-tjetrin. Ide e keqe për kombinim të këtillë.

Luani & Binjakët: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për të dy, prandaj kjo është një ide e mirë.

Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund të gjejë kënaqwsi të madhe në karakterin e Luanit.

Luani & Luani: Do të jetë e vështirë të gjendet zgjidhja se kush do të jetë kryesor në këtë lidhje, mirëpo këta tw dy mund të përputhen mirë.

Luani & Virgjëresha: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë.

Luani & Peshorja: Kontrolli mbi Luanin është gjëja që kërkon Peshorja.

Luani & Akrepi: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdojw ashtu. Shpejt do të vyshket.

Luani & Shigjetari: Të dy janë emocionalw në këtë aspekt që tregon se ky mund të jetë një kombinim i mirë.

Luani & Bricjapi: Problemet presin pas çdo dere të kësaj lidhjeje. Nuk është ide e mirë.

Luani & Ujori: Kjo mund të jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Luani & Peshqit: Të dy janë të mahnitur nga dallimet e njëri-tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund të zgjasë lidhja e tyre.

Virgjëresha me shenjat e tjera:

Virgjëresha & Dashi: Mosmarrëveshje të mëdha, është mirë që të mos realizohet ky kombinim.

Virgjëresha & Demi: Demi mund t’i iniciojë pasionet e Virgjëreshës. Lidhje që premton.

Virgjëresha & Binjakët: Interesat e përbashkëta do t’i bashkojnë, mirëpo Binjakët shumë shpejt do të lodhen nga lidhja me Virgjëreshën.

Virgjëresha & Gaforrja: Këta të dy përputhen mirë me atë që të dy e dëshirojnë dhe me atë që të dy mund ta ofrojnë.

Virgjëresha & Luani: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë.

Virgjëresha & Virgjëresha: Ky kombinim mund të përputhet mirë.

Virgjëresha & Peshorja: Peshorja shumë shpejt dëshiron të largohet nga Virgjëresha. Kërkon më shumë kënaqësi.

Virgjëresha & Akrepi: Ky kombinim mund të ketë probleme, sepse që të dy kanë vështirësi në komunikim.

Virgjëresha & Shigjetari: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjëresha nuk mund ta durojw melankolinw e Shigjetarit.

Virgjëresha & Bricjapi: Një lidhje qw premton shumë. Të dyja palët tregojnë interesim ndaj njëra-tjetrws dhe përputhem për mrekulli.

Virgjëresha & Ujori: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë, sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.

Virgjëresha & Peshqit: Në fillim duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohë shumë të shkurtër përfundon.

Peshorja me shenjat e tjera:

Peshorja & Dashi: Kjo mund të jetë një hje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. l

Peshorja & Demi: Që të dy për një kohë shumë të shkurtwr do të lodhen nga kërkesat e njëri-tjetrit.

Peshorja & Binjakët: Ky është kombinim i mirë. Të dyja palët përputhem me idetë e njëra-tjetrws, gjë që e bwn këtë një lidhje tw qwndrueshme.

Peshorja & Gaforrja: Këta të dy janë kundërshtarë të mëdhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.

Peshorja & Luani: Do të jetë e vështirë të gjendet zgjidhja se kush do të jetë kryesor në këtë lidhje, mirëpo këta tw dy mund të përputhen mirë.

Peshorja & Virgjëresha: Peshorja shumë shpejt dëshiron të largohet nga Virgjëresha. Kërkon më shumë kënaqësi.

Peshorja & Peshorja: Nëse mund të përputhen në fillim, ka mundesi të jenë një çift i mrekullueshëm.

Peshorja & Akrepi: Akrepi për Peshoren për një kohë të shkurtër do të bëhet histori.

Peshorja & Shigjetari: Të dy romantikw dhe me sharm të veçantë. Mund të jetë një çift mjaft i mirë.

Peshorja & Bricjapi: Shumë dallime në mes tw dyve bëjnë që lidhja tw mos zgjasw shumë.

Peshorja & Ujori: Të dy do të jenë të kënaqur nga njëri-tjetri dhe asnjëri nuk do të dojw të largohet.

Peshorja & Peshqit: Probleme të mëdha do të ketë në këtë lidhje. Është mirë që të shmanget.

Akrepi me shenjat e tjera:

Akrepi & Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit është një kombinim mjaft i mirë.

Akrepi & Demi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk dëshiron që kjo lidhje të zgjasw.

Akrepi & Binjakët: Çift i mirë, mirëpo asnjëra palë nuk mund ta durojë tjetrën.

Akrepi & Gaforrja: Të dyja palët ndihen të sigurta pranë njëra-tjetrws. Lidhje që premton.

Akrepi & Luani: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdojw ashtu. Shpejt do të vyshket.

Akrepi & Virgjëresha: Ky kombinim mund të ketë probleme, sepse që të dy kanë vështirësi në komunikim.

Akrepi & Peshorja: Akrepi për Peshoren për një kohë të shkurtër do të bëhet histori.

Akrepi & Akrepi: Të dy kërkojnë dhe japin shumë, gjw që do të thotë se kjo mund të jetë lidhje e sigurt.

Akrepi & Shigjetari: Gjëja e vetme qw mund të rezultojw nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurtër.

Akrepi & Bricjapi: Në njëri- tjetrin këta shohin interesim të madh. Kombinim që premton shumë.

Akrepi & Ujori: Konfliktet ndërmjet këtyre dyve bëjnë që kjo lidhje të përfundojw pa filluar mirë.

Akrepi & Peshqit: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund të jetë shkak që kjo të jetë një lidhje e mirë.

Shigjetari me shenjat e tjera:

Shigjetari & Dashi: Të dyja palët tregojnë interesime të përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.

Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari joserioz dhe zbavitës do ta kenë tw vështirë të rrine së bashku .

Shigjetari & Binjakët: Kjo marrëdhënie fillon në mënyrë të zjarrtë, por mbaron në të njwjtën mënyrë.

Shigjetari & Gaforrja: Personat në këtë kombinim më mirë përputhen si shokë se sa si partnerë.

Shigjetari & Luani: Të dy janë emocionalw në këtë aspekt që tregon se ky mund të jetë një kombinim i mirë.

Shigjetari & Virgjëresha: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjëresha nuk mund ta durojw karakterin e Shigjetarit.

Shigjetari & Peshorja: Të dy romantikw dhe me sharm të veçantë. Mund të jetë një çift mjaft i mirë.

Shigjetari & Akrepi: Gjëja e vetme qw mund të rezultojw nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurtër.

Shigjetari & Shigjetari: Të dy kanë interesa të përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon që kjo lidhje të dështojë.

Shigjetari & Bricjapi: Këta te dy mund të jenë shokë të mirë, mirëpo nuk do të jenë të suksesshëm nw çift. Ide e keqe.

Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri-tjetrit e bëjnë këtë një kombinim të mrekullueshëm.

Shigjetari & Peshqit: Që të dy kërkojnë gjëra që asnjëri nuk mund t’i mundësoje.

Bricjapi me shenjat e tjera:

Bricjapi & Dashi: Pas çdo këndi të kësaj lidhjeje presin argumente të shumta.

Bricjapi & Demi: Të dy duan të kenë mbwshtetje të sigurt. Të dy mund ta sigurojnë këtë. Ide e mirë.

Bricjapi & Binjakët: Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njëri-tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë.

Bricjapi & Gaforrja: Dallimet në mes tw dyve janë shumë të vështira për t’u tejkaluar.

Bricjapi & Luani: Problemet presin pas çdo dere të kësaj lidhjeje. Nuk është ide e mirë.

Bricjapi & Virgjëresha: Një lidhje e cila premton shumë. Të dyja palët tregojnë interesim ndaj njëra-tjetres dhe përputhem për mrekulli.

Bricjapi & Peshorja: Shumë dallime në mes këtyre tw dyve bëjnë që lidhja mos të zgjasw shumë.

Bricjapi & Akrepi: Në njëri-tjetrin këta shohin interesim të madh. Kombinim që premton shumë.

Bricjapi & Shigjetari: Të dy kanë interesa të përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon që kjo lidhje të dështojë.

Bricjapi & Bricjapi: Këta të dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund të shkaktojë një situatë banale.

Bricjapi & Ujori: Ky çift mund të fillojw në mënyrë të pasigurt, mirëpo nëse pak përputhen ka mundwsi të ndodhin gjëra të mrekullueshme.

Bricjapi & Peshqit: Dallimet në mes të dyve bëjnë që kjo të jetë një lidhje shumë e qwndrueshme.

Ujori me shenjat e tjera:

Ujori & Dashi: Me mirëkuptim të vogël, ky është një kombinim që premton shumë.

Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin shumë shpejt mund të kalojë në dëshpwrim.

Ujori & Binjakët: Këta të dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t’i ndajë.

Ujori & Gaforrja: Emocionet në dhomën e fjetjes mund të jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhjeje.

Ujori & Luani: Kjo mund të jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Ujori & Virgjëresha: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shumë, sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.

Ujori & Peshorja: Të dy do të jenë të kënaqur nga njëri-tjetri dhe asnjëri nuk do të dojw të largohet.

Ujori & Akrepi: Konfliktet ndërmjet këtyre te dyve bëjnë që kjo lidhje të përfundojw pa filluar mirë.

Ujori & Shigjetari: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri-tjetrit e bëjnë këtë një kombinim të mrekullueshëm.

Ujori & Bricjapi: Këta të dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund të shkaktojë një situatë banale.

Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundwsi të jetë lidhje e zjarrtë, mirëpo të dy mund të jenë të kënaqur.

Ujori & Peshqit: Ujori do të mundohet në çdo rast të dalë nga lidhja me Peshqit.

Peshqit me shenjat e tjera:

Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund të mbijetojë vetëm nëse secila palë i përgjigjet nevojave të palës tjetër.

Peshqit & Demi: Mund të mos e kuptojnë njëri-tjetrin, mirëpo të dy janë të terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje që premton.

Peshqit & Binjakët: Ndjenjat në fillim mund të jenë shumë të mëdha dhe të zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe më të mëdha.

Peshqit & Gaforrja: Me punën e përbashkët, këta te dy mund t’i arrijnë qëllimet në jetë dhe në dashuri.

Peshqit & Luani: Të dy janë të mahnitur nga dallimet e njëri-tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund të zgjasë lidhja e tyre.

Peshqit & Virgjëresha: Në fillim duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohë shumë të shkurtër përfundon.

Peshqit & Peshorja: Nëse mund të përputhen në fillim, ka mundwsi të jenë një çift i mrekullueshëm.

Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund të jetë shkak që kjo të jetë një lidhje e mirë.

Peshqit & Shigjetari: Që të dy kërkojnë gjëra që asnjëri nuk mund t’i mundësoje.

Peshqit & Bricjapi: Dallimet në mes të dyve bëjnë që kjo të jetë një lidhje shumë e qendrueshme.

Peshqit & Ujori: Ujori do të mundohet në çdo rast të dalë nga lidhja me Peshqit.

Peshqit & Peshqit: Asnjëri nuk do të merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurtër.


Lidhja mes shenjave te horoskopit Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi