• .·**·.¸(¯`·.¸ ¸*-Arena Kombëtare dhe ajo e Jashtme-* ¸ ¸.·´¯)¸.·**·.

 • Emigracioni

  Ky nënforum i'u dedikohet të gjithë emigrantëve Shqiptarë nëpër botë. Diskutime mbi probleme të ndryshme të emigrantëve shqiptarë në botë. Opinione, mendime, hallet, vuajtjet e tyre, histori, ngjarje, përjetime, arritje, qëllime, planet per te ardhmen...
  157 Temat
  718 Mesazhet
  Fri 12 Mar 2021 - 15:26
  Luan_Valikardi Sa vjet keni jashte atdheut?!
 • Politika Shqiptare !

  Të merresh me politikë, do të thotë të kesh në dorë dhe të merresh me fate njerëzish. Ah kjo politika vend do e vend s'gjen, xhepat i mban bosh ne publik e plot ne privat. Pa më thoni o shokë: vallë a do të ecë vendi ynë nën petkun e politikës që ka pushtuar mendjet e ndritura shqipe. Mendime mbi jetën politike shqiptare dhe ç'do gjë tjetër me politikën do të keni mundësinë ti trajtoni në këtë nënforum...
  Nën-Forume:

  482 Temat
  1013 Mesazhet
  Wed 17 Feb 2021 - 23:26
  lutfi coka Gomari në grevë urie!?
 • 90 Temat
  177 Mesazhet
  Tue 21 Apr 2015 - 15:37
  Durrsaku A është e justifikueshme dhuna në emër të Zotit?
 • Politika e jashtme dhe opinione!

  Këtu do të keni mundësin që të bashkëbisedoni gjithçka në lidhje me politiken e jashtme neëpër botë...
  246 Temat
  335 Mesazhet
  Mon 6 Feb 2017 - 1:00
  Kushtrimi4 Kush e gjen Anen ka shperblim 1000.ero
 • Ekonomi & Biznes

  Ekonomia përmban pasuri të shumëllojshme, të cilat përmënden si:
  1Pasuritë natyrore.2 Burime.3 Industria.4 Bujqësia.5 Tregtia.6 TransportiPor edhe njësi të tjera zhvillimi...Ju lutem t'u përmbahemi zbërthimit të këtyre pikave në mbështetje me ekonominë...


  345 Temat
  529 Mesazhet
  Fri 21 Jul 2017 - 16:38
  Luan_Valikardi Turizmi, 2.4 herë më shumë. Erdhën 562 mijë turistë
 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur
Anëtarët e këtij forumi kanë postuar 638657 artikuj
Forumi ka 2529 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri Matildaluca