- Ajo...Princeshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 32
Postime : 21467
Hobi : .
Vendndodhja : Te shpia Re
Anetaresuar : 29/05/2011
Beyonce rishfaqet me beben e saj
Sat 15 Oct 2011 - 14:48
Ndërsa shumica e grave në muajin e gjashtë të shtatzanisë vishen me veshje të gjera, Beyonce Knowles u shfaq sërisht në publik me një fund në ngushtë, për të ekspozuar sa më shumë barkun e saj të zmadhuar.
Megjithatë, gjatë një takimi profesional në Mahnatan, Nju Jork, këngëtarja e famshme u befasua pikërisht nga elementi më i papritur, shiu.
Ndërsa ishte duke shëtitur në rrugët e kryeqytetit ekonomik amerikan, retë papritur mbuluan diellin dhe nisi një shi i rrëmbyer, i cili detyroi këngëtaren të gjente strehë në çadrën e mbajtur prej truprojes së saj.
30-vjeçarja Beyonce dhe bashkëshorti i saj, “Jay-Z”, janë në pritje të fëmijës së tyre të parë, ngjarje që sipas këngëtares i ka “ndryshuar të gjithë mendimet e saj për jetën”.
Megjithatë, gjatë një takimi profesional në Mahnatan, Nju Jork, këngëtarja e famshme u befasua pikërisht nga elementi më i papritur, shiu.
Ndërsa ishte duke shëtitur në rrugët e kryeqytetit ekonomik amerikan, retë papritur mbuluan diellin dhe nisi një shi i rrëmbyer, i cili detyroi këngëtaren të gjente strehë në çadrën e mbajtur prej truprojes së saj.
30-vjeçarja Beyonce dhe bashkëshorti i saj, “Jay-Z”, janë në pritje të fëmijës së tyre të parë, ngjarje që sipas këngëtares i ka “ndryshuar të gjithë mendimet e saj për jetën”.
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Re: Beyonce rishfaqet me beben e saj
Sat 15 Oct 2011 - 14:50
sa bujur ta kesh nje femer kshtu
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi