Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Divorci i Katy Perry-t Empty Divorci i Katy Perry-t

Sat 7 Jan 2012 - 16:21
Divorci i Katy Perry-t Katy-perry-loves-her-momPër këngëtaren Katy Perry fundviti i 2011-ës ka qenë tepër i vështirë, ndërsa këtë fillimvit i duhet të përballet ne divorcin zyrtar.

Por së paku ajo ka mbështetjen e familjes së saj, pasi nëna e këngëtares në një intervistë ekskluzive për tabloidin britanik “The Sun” ka deklaruar se, “divorci i saj ka qenë dhuratë nga Zoti”, duke lënë të kuptohet në këtë mënyrë se gjëja më e mirë që mund t’i ndodhte vajzës së saj ka qenë pikësisht ndarja nga komiku Rusell Brand, zyrtarisht ende bashkëshort i këngëtares.

Kësisoj Mary, nëna 63-vjeçare e Perry-t është mbështetësja më e madhe e këngëtares në këtë moment të vështirë.

“Viti 2012 do të jetë i mbarë për ty sepse gjëja më e mirë që mund të të ndodhte ka ndodhur”-shprehet nëna e këngëtares. Këngëtarja i kërkoi partnerit të saj të deri pak kohëve më parë që ta shtynte pak shpalljen e divorcit për të mos lënduar prindërit, të cilët përherë kanë qenë kundër këtij akti, por që tani janë në krah të vajzës së tyre
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi