Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Ajo...
Ajo...
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 21467
<b>Hobi</b> Hobi : .
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Te shpia Re
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/05/2011

A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? Empty A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës?

Sat 14 Jan 2012 - 17:09
Ca mendoni ju per këtë?

Kush e ka jetën më të lehtë, kush më të vështirë?
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? Empty Re: A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës?

Sat 14 Jan 2012 - 17:30
Essushe teme e bukur mi   A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? 1286751612

S'ka logjike per mendimin tim, te masesh veshtiresite ne jete, te ndara sipas gjinive.jeta per te gjithe eshte si e lehte si dhe e veshtire pavarsisht nga seksi...Ndoshta per femrat pak me e veshtire si gjini e dobet qe jemi..

Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? Empty Re: A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës?

Sat 14 Jan 2012 - 18:21
eshte jete me e veshtire per mashkullin, lodhet me shume,stresohet me shume
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

Sat 14 Jan 2012 - 18:38
jeta me i fshtir esht e mashkullit sepse aj esht krye familari dhe te gjitha problemet ne famile aj i vendos po dhe ne krevat mashkilli kur ban sexs eka me fshtir sepse gruja vetem i byll syt dhe as gjo tjeter mashkulli e kryn punen hahaha
Ajo...
Ajo...
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 21467
<b>Hobi</b> Hobi : .
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Te shpia Re
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/05/2011

Sat 14 Jan 2012 - 21:49
Femra shum pun ka ndryshe nga meshkujt
Unknown
Unknown
Komplet
Komplet
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 1419
<b>Hobi</b> Hobi : Gjerat e veshtira ...
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : grecce

Sat 14 Jan 2012 - 21:52
Nuk e vertete qe jeta e burrit eshte me e lehte se ajo e gruas, as anasjelltas.
Te dy gjinite kane specifikat e veta. Mashkulli eshte krijuar me i fuqishem se gruaja fizikisht psh..Mu per kete arsye, meshkujt edhe luftojne ne lufte, pastaj ndertojne objekte te ndryshme, gjera te cilat femra si femer nuk i kryen. Burri eshte i obliguar te kujdeset per familjen dhe pjese prej pasurise se tij t`i ndaj edhe gruas. Po t'ua hedhim nje shiqim ketyre gjerave, do t'kuptojme qe jeta e mashkullit nuk eshte edhe aq e lehte se si mendoni ndoshta.

Ne anen tjeter, femra eshte e rendesishme, sepse eshte nena e njerezimit, eshte me peshe ne shoqeri sepse nga ajo dalin nje armate e tërë intelektualesh, dhe shume e rrespektuar. Nuk eshte e lehte per femren t'a mbaj 9 muaj ne bark nje bebe, te kujdeset per te pasiqe ta linde, pastaj te kaloje shume nete pa gjume e keshtu me rradhe. Normal, burri si burre, kurre nuk do t'kishte mundur ta luaje rrolin e gruas ne kete dhe ne shume aspekte tjera. Femra pastaj ka ate butesine, ngrohjen shpirterore, gje qe burri nuk e ka sikurse femra. Keto dhe shume gjera tjera nqfs i shiqojme si duhet, do t'kuptojme qe as jeta e femres si femer nuk eshte e lehte. Si mashkullit, poashtu edhe femres ne shumicen e rasteve i duket e lehte jeta e ginise se kundert. Ky ishte mendimi im.

Ju pershendes ReSpEcT !!
Luna
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11704
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Iη sυηsεт
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/10/2010

Wed 18 Jan 2012 - 18:44
Nuk besoj qe jeta eshte e leht per asnjeren gjini,te dy palet si Mashkujt ,Edhe Femrat kan obligimet dhe veshtirsit qe i percjellin ne jete.
N'varet prej personalitetin te njerzve si eshte krijuar ...femrat ne pergjithsi kan nje jete me dinamike dhe me shum pengesa!!
Ermira_vlore
Ermira_vlore
Komplet
Komplet
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 1245
<b>Hobi</b> Hobi : piktura
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : VLORE

Thu 19 Jan 2012 - 14:39
meshkujt edhe gjerat e veshtira i trajtojn me sportivitet anasjelltas ndodh me femrat........ te jesh femer eshte veshtir per mendimin tim......
E askujt
E askujt
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 1473
<b>Hobi</b> Hobi : volejboll , psikologjia , romanet
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne endrrat e tua...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 01/12/2011

Tue 24 Jan 2012 - 22:31
po cja fusni koooooooooooooooot
jepeni 1 mendim tamam , jo kot sa per te shkuar radhen
vuan femra e qe cke me te
qe nga momenti qe lind e deri kur vdes
kalon aq shum veshtiresi sa sdo na dilte koha ti shkruanim te tera
vuajtje fizike (lindja e femijes etj etj )
vuajtje shpirterore ( natyra e dobet )
vuajtje psikologjike (mentaliteti....)

! ! ! !
Ermira_vlore
Ermira_vlore
Komplet
Komplet
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 1245
<b>Hobi</b> Hobi : piktura
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : VLORE

Wed 25 Jan 2012 - 16:06
DURRSAKU shkruajti:eshte jete me e veshtire per mashkullin, lodhet me shume,stresohet me shume
e ke shum gabim ............... sot ka ardhur koha ku cdo familje ndertohet nga te dy partneret qoft ne aspektin emocional dhe financial.............. cdo gje do behet me e leht per tj nese bashkpunojn.................................
ka ardhur koha ku jan me shume femra te shkolluara se sa meshkuj , me shum femra te punsuara se sa meshkuj, me shume femrat me pergjegjesi ne familje se sa meshkujt ..... ateher ku qendron veshtirsia e meshkujve???????????
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Wed 25 Jan 2012 - 17:09
Mashkulli thuhet se mban shtepine,e kujdeset per ate e punon per te siguruar nje jete e kushte normale familjare persa i perket anes ekonomike e ate emocionale por qe po ta shohim reealitetin e sotem kjo s'vlen e aq sepse sic thote Ermira edhe femra merr pjese ne keto pasi femra e sotme punon si jashte shtepise e brenda e saj per te mirembajtur familjen...Jeta e femres eshte shume me e veshtire sepse ne krahasim me mashkullin vuajme e perjetojme disa gjera ndryshe nga mashkulli dhe s'kemi ate lirine e te berit gjera e deshira qe ne duam sic e ka mashkulli..

Une them qe femra ne pergjithesi e ka me te veshtire, marr parasysh se c'heqin shumica e femrave te shkreta neper bote. Duke llogaritur qe 85% e popullsise se globit jeton ne hemisferen e jugut, dhe qe nje pjese e bollshme e popullsise se hemisferes se veriut akoma nuk ka arritur ne stadin e pranimit qe pike se pari, femra eshte njeri, dal ne perfundimin se femrat vuajne me shume ne kete bote se sa meshkujt.
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku

Wed 25 Jan 2012 - 17:13
e barabarte eshte te pakten ketu ne durres
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

Wed 25 Jan 2012 - 23:18
Femra ka shume veshtiresi Natyrore, qe nderthuren me veshtiresite Shoqerore dhe burokracite ne te cilat mashkulli ka me shume liri.
Gjithesecili ka veshtiresite e tije.
Femra eshte e nderlikuar fizikisht dhe psikologjikisht . Mashkulli fizikisht eshte me praktik pa shume komplikime gje qe e bejne me te pergatitur per tu integruar ne menyre imediate ne shoqeri dhe ti beje vend dhe femres.
Malwina
Malwina
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
<b>Postime</b> Postime : 2624
<b>Hobi</b> Hobi : nthg
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/07/2011

Wed 25 Jan 2012 - 23:39
Nuk mendoj se eshte me e lehte per mashkullin sesa per femren... Te njejtat probleme mund ti kalojne te dy, apo mashkulli mund te kete probleme te tjera dhe femra te tjera. Cdo gje varet nga menyra se si e shikojne jeten dhe nga vullneti qe kane per t'i perballuar sa me mire keto probleme.
JinBim
JinBim
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 163
<b>Hobi</b> Hobi : Shah
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ;)
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2011

Thu 2 Feb 2012 - 20:57
Jeta e mashkullit eshte me e lehte , sepse ne nuk perdorim OB.   A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? 81192
MeMories
MeMories
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Gjermania
<b>Postime</b> Postime : 1088
<b>Hobi</b> Hobi : Leximi...
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Diku Neper Bote...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/12/2011

Sat 4 Feb 2012 - 13:15
JinBim shkruajti:Jeta e mashkullit eshte me e lehte , sepse ne nuk perdorim OB.   A ësht jeta e mashkullit më e lehtë se ajo e femrës? 81192
qysh ja ke qellu qetuh hahahhaha mir eke tybe se sdurohen qata hahahha Razz Razz
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Tue 24 Apr 2012 - 22:34
Si do qe ta thuash jeta e femres nga te gjitha anet eshte shume me e veshtire prap....!
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Tue 24 Apr 2012 - 22:36
besoj se po...nena ka detyren me te veshtir ne jet...edukimin e femijeve
olsi
olsi
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
<b>Postime</b> Postime : 1015
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/09/2012

Sun 20 Jan 2013 - 17:22
Fakti qe meshkujt rrojn rreth 10 vjet me pak se femrat do to thot qe e kan jet me te veshtir se femrat

mjer ne te shkretit sa vuajm thuaj Very Happy
shaban cakoli
shaban cakoli
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
<b>Postime</b> Postime : 11174
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Dardane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/11/2012

Sun 20 Jan 2013 - 17:40
ne mbaruam krejt,po femrat nuk na besojne
Valbona
Valbona
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 10075
<b>Hobi</b> Hobi : muzika, piktura, poezia.........
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 08/07/2012

Sun 20 Jan 2013 - 17:46
Besoj se jeta e nje mashkulli eshte me e lehte normalisht.......
shaban cakoli
shaban cakoli
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
<b>Postime</b> Postime : 11174
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Dardane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/11/2012

Sun 20 Jan 2013 - 17:47
gabon Bona
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Sun 20 Jan 2013 - 17:53
varet ne cfare shteti jeton
po qe se jeton ne amerike e mashkullit eshte me e veshtire
e ketej nga shqiperia e femres me duket me e veshtire ????
mbase jam gabim
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi