Nuk Blihet DASHURIA…
Sun 6 May 2012 - 0:49
Dikur nje bujk i cili shiste kelyshe.
Pergatiti nje tabele dhe duke vene gozhen e fundit ndjehu dike ta terhiqte nga menga…
U kthye dhe pa nje djale te vogel…
-Zotri dua te ble nje qenush, tha djaloshi.
Bujku mendoj pak dhe u pergjigj.
-E di keta kelyshe jane nga prinder “te medhej” dhe kushtojne shume shtrenjte.
Djali uli koken per nje minute.Pastaj nxorri nga xhepi i tij disa monedha ja dha bujkut dhe i tha
-Kam keto monedha mjaftojne per te marre qenushin;.
Bujku nuk foli,befasisht djaloshi pa nje top gune te vinte drejt tyre,duke ndjekur me veshtiresi te madhe qenushet e tjere qe ishin perpara tij.
Zvarritej dhe perpiqej te arrinte te tjeret.
-Kete dua, tha djaloshi
-Nuk mundesh ta marresh,i tha bujku
-Nuk do mundet kurre te vrapoje dhe te luaje si qenushet e tjere,nuk e shikon?
Djaloshi uli koken ngriti pantallonat,i tregoj bujkut dy tubat e tij te celikut qe mbanin kembet e tij,qe perfundonin ne kepuce te vecanta.
-E shikoni zotri,as une nuk mundem te vrapoj mire dhe do kem nevoje ne jete dike te me kuptoje.
Atehere bujku me lot ne sy, u perkul morri qenushin dhe e vuri ne krahet e djalit.
-Sa kushton pyeti vogelushi…
Asgje nuk ben tha bujku.
Dashuria nuk blihet biri im ajo DHUROHET.
Burimi:/Alblive.net/
Pergatiti nje tabele dhe duke vene gozhen e fundit ndjehu dike ta terhiqte nga menga…
U kthye dhe pa nje djale te vogel…
-Zotri dua te ble nje qenush, tha djaloshi.
Bujku mendoj pak dhe u pergjigj.
-E di keta kelyshe jane nga prinder “te medhej” dhe kushtojne shume shtrenjte.
Djali uli koken per nje minute.Pastaj nxorri nga xhepi i tij disa monedha ja dha bujkut dhe i tha
-Kam keto monedha mjaftojne per te marre qenushin;.
Bujku nuk foli,befasisht djaloshi pa nje top gune te vinte drejt tyre,duke ndjekur me veshtiresi te madhe qenushet e tjere qe ishin perpara tij.
Zvarritej dhe perpiqej te arrinte te tjeret.
-Kete dua, tha djaloshi
-Nuk mundesh ta marresh,i tha bujku
-Nuk do mundet kurre te vrapoje dhe te luaje si qenushet e tjere,nuk e shikon?
Djaloshi uli koken ngriti pantallonat,i tregoj bujkut dy tubat e tij te celikut qe mbanin kembet e tij,qe perfundonin ne kepuce te vecanta.
-E shikoni zotri,as une nuk mundem te vrapoj mire dhe do kem nevoje ne jete dike te me kuptoje.
Atehere bujku me lot ne sy, u perkul morri qenushin dhe e vuri ne krahet e djalit.
-Sa kushton pyeti vogelushi…
Asgje nuk ben tha bujku.
Dashuria nuk blihet biri im ajo DHUROHET.
Burimi:/Alblive.net/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi