Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Empty Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT)

Fri 11 May 2012 - 17:35
Tani janë ndër personat më të komentuar, më të kompletuar dhe më të pëlqyer, por më parë kanë qenë thjesht të rinj të panjohur, si gjithë të tjerët pa ditur si do u vinte e ardhmja.

Agjencia e lajmeve noa.al, publikon bashkëngjitur fotografitë e 20 personazheve ndër më të njohurit në botë ashtu si ka qenë dhe ashtu si janë tani që janë Vip.

Duke filluar nga Julia Roberts, George Clooney, Charlize Theron, Mariah Carey, Megan Fox, Brad Pitt, Christina Aguilera, Sandra Bullock, Sharon Stone, Tom Cruise, Rihanna, Angelina Jolie, Bruce Willis, Avril Lavigne, Leonardo Di Caprio, Maddona, Ben Affleck, Marylin Monroe, Barack Obama dhe Michael Jackson, ata kanë ndryshuar edhe pse tiparet mbeten po ato.

a.ymeraj/noa.al
Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Julia-RobertsTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) George-Clooney1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Charlize-TheronTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Mariah-CareyTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Megan-Fox2Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Brad-PittTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Christina-AguileraTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Sandra-Bullock1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Sharon-StoneTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Tom-CruiseTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Rihanna2Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Angelina-Jolie1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Bruce-WillisTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Avril-Lavigne1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Leonardo-Di-CaprioTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Madonna1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Benn-AffleckTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Marylin-MonroeTani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Barack-Obama1Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT) Michael-Jackson
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi