Divorci,jeni pro apo kunder?
+9
Engjelli_blu
Calypso
Silvana
BeSaa
Durrsaku
Luan_Valikardi
maria1984
Shqiptare
Anabel
13 posters
Sat 10 Sep 2011 - 14:40
Per shekuj me radhe martesa eshte konsideruar si praktikisht e pa zgjidhshme,divorci pranohej vetem ne raste shume te rralla si pershembull ai i moskonsumimit te marteses,ndersa sot numri i divorceve sa vjen e shtohet e kjo per shume faktor qe dobsojn martesen dhe gjejn zgjidhjen duke kerkuar divorc,por zgjidhja e marteses ndikon gjithnje e me shume ne jeten e femijes.
ju do pranonit divorcin apo do i mbijetonit marteses jo te lumtur vetem per ti siguruar femijes nje ambjent familjar?
ju do pranonit divorcin apo do i mbijetonit marteses jo te lumtur vetem per ti siguruar femijes nje ambjent familjar?
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Re: Divorci,jeni pro apo kunder?
Sat 10 Sep 2011 - 18:40
Une ne linja te pergjithshme jam kundra divorcit!
Do isha pro vetem ne rast tradhetie ose dhune!
Do isha pro vetem ne rast tradhetie ose dhune!
- maria1984Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 169
Hobi : udhetimet
Vendndodhja : greqi
Anetaresuar : 12/04/2011
Sat 10 Sep 2011 - 22:33
edhe un jam dakort me anetaren me siper
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Sat 22 Oct 2011 - 12:51
Edhe une jam dakort me ju...
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 18:52
Per shekuj me rradhe martesa eshte konsideruar si praktikisht e pa zgjidhshme,divorci pranohej vetem ne raste shume te rralla si pershembull ai i moskonsumimit te marteses,ndersa sot numri i divorceve sa vjen e shtohet e kjo per shume faktor qe dobesojne martesen dhe gjejne zgjidhjen duke kerkuar divorc,por zgjidhja e marteses ndikon gjithnje e me shume ne jeten e femijes.
Ju do pranonit divorcin apo do i mbijetonit marteses jo te lumtur vetem per ti siguruar femijes nje ambjent familjar?
Ju do pranonit divorcin apo do i mbijetonit marteses jo te lumtur vetem per ti siguruar femijes nje ambjent familjar?
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Sat 26 May 2012 - 19:00
nqs cifti nuk shkon mire dhe pas shume tentativash me mire te ndahet
arsyeja i ben me mire femijes te mos shohe grindje perdite ne shtepi por te dy prinderit duhet te demostrojne qe e duan femijen keshtu ai eshte shume me i sigurte qe e duan
arsyeja i ben me mire femijes te mos shohe grindje perdite ne shtepi por te dy prinderit duhet te demostrojne qe e duan femijen keshtu ai eshte shume me i sigurte qe e duan
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 19:06
Vertete kur nje cift nuk shkon mire eshte me mire te ndahet, por une jam kunder ndarjes sepse me parimin kunder ndarjes do te konsiderohet me seriozishte maredhenia ndersa sot e kane bere ndarjen moden e moshes!!!
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 19:11
po nqs cifti grindet perdite? a shtyhet jeta vetem me grindje? dreqi ta haje nje jete eshte dhe duhet bere e qete dhe jo me grindje dhe me gjak te prishurLuan_Valikardi shkruajti:Vertete kur nje cift nuk shkon mire eshte me mire te ndahet, por une jam kunder ndarjes sepse me parimin kunder ndarjes do te konsiderohet me seriozishte maredhenia ndersa sot e kane bere ndarjen moden e moshes!!!
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 19:17
Durrsaku shkruajti:po nqs cifti grindet perdite? a shtyhet jeta vetem me grindje? dreqi ta haje nje jete eshte dhe duhet bere e qete dhe jo me grindje dhe me gjak te prishurLuan_Valikardi shkruajti:Vertete kur nje cift nuk shkon mire eshte me mire te ndahet, por une jam kunder ndarjes sepse me parimin kunder ndarjes do te konsiderohet me seriozishte maredhenia ndersa sot e kane bere ndarjen moden e moshes!!!
Mendimi im ishte qe ndarja mes ciftit mendohet ne fund te fundit.
Rinia sot krijon marredhenie me date skadence!
As per t'u menduar nuk eshte ndarja, por nese vertet cifti nuk shkon mire atehere ndarja mbetet te jete i vetmi ilac...
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 19:20
per kete e kisha fjalen normalisht jam me ty qe sduhet te ndahet cifti duhet te beje perpjekjet maksimale qe te funksionoje lidhja por kur ska mundesi atehere secili ne jete te vet dhe te jetojne te qete(ndoshta)Luan_Valikardi shkruajti:Durrsaku shkruajti:po nqs cifti grindet perdite? a shtyhet jeta vetem me grindje? dreqi ta haje nje jete eshte dhe duhet bere e qete dhe jo me grindje dhe me gjak te prishurLuan_Valikardi shkruajti:Vertete kur nje cift nuk shkon mire eshte me mire te ndahet, por une jam kunder ndarjes sepse me parimin kunder ndarjes do te konsiderohet me seriozishte maredhenia ndersa sot e kane bere ndarjen moden e moshes!!!
Mendimi im ishte qe ndarja mes ciftit mendohet ne fund te fundit.
Rinia sot krijon marredhenie me date skadence!
As per t'u menduar nuk eshte ndarja, por nese vertet cifti nuk shkon mire atehere ndarja mbetet te jete i vetmi ilac...
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Sat 26 May 2012 - 19:42
Nuk do te ishte zgjidhja me e mire divorci,por ja qe ne ditet e sotme eshte bere mod pothujase( Pse ? Sepse nuk eshte e veshitire sot te gjesh nje grua apo burre ), e lene anash edhe femijet e tyre,mire ndoshta ne nje lidhje martesore nuk shkon mire nje cifte do te ishte zgjidhja perfundimtare divorci,por ja qe per nje fjale disa e bejene kete,por edhe per femijet nuk do te ishte mire qe prinderit e tij te ishin te ndare as ana tjeter dmth te shoh grindje cdo dite,kjo pune duhet te mendohet gjate perpara se te i japin fund nje lidhje..
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Sun 27 May 2012 - 15:02
Divorci duhet te jet gjeja e fundit qe nje cift duhet te mendoj si zgjidhje...
Nese ke femij ne mes,mendoj qe para se te divorohesh duhet ta mendosh shum mir,sepse kjo te con ne nje percarje te familjes,dhe sjell tek femijet nje traum shum e madhe qe do i shoqeroj kudo...
Nese ke femij ne mes,mendoj qe para se te divorohesh duhet ta mendosh shum mir,sepse kjo te con ne nje percarje te familjes,dhe sjell tek femijet nje traum shum e madhe qe do i shoqeroj kudo...
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 27 May 2012 - 15:11
Silvana shkruajti:Divorci duhet te jet gjeja e fundit qe nje cift duhet te mendoj si zgjidhje...
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Mon 28 May 2012 - 9:12
nuk asht zgjishja ma e mire sepse jan dhe fmit ne mes...por ne qoftese nuk shkojne mire dhe grinden cdo moment dhe bahen nji gjenje teper e rane ne shpi ...vujne te gjith dhe asht ma mire secili jeten e vet dhe jetojne per fmit.
- Gjinia :
Shteti :
Mon 28 May 2012 - 9:12
kalon tek koktej diskutimesh
- Gjinia :
Shteti :
Sat 7 Jul 2012 - 21:01
Jam pro divorcit ne rastin qe cifti nuk kuptohet me....
Ska sens te rish i/e lidhur me nje njeri me te cilin vetem zihesh dhe ke kontradita...
Seshte mire as per femijet te shofin prindrit duke u zene....nje femie i ritur ne te tille ambient do te kete pasoja kurr te ritet..
Ska sens te rish i/e lidhur me nje njeri me te cilin vetem zihesh dhe ke kontradita...
Seshte mire as per femijet te shofin prindrit duke u zene....nje femie i ritur ne te tille ambient do te kete pasoja kurr te ritet..
- Engjelli_bluKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 463
Hobi : te acaroj te tjeret
Vendndodhja : ne boten e dashuri edhe urrejtjes
Anetaresuar : 27/02/2012
Mon 9 Jul 2012 - 13:42
jam pro
- YlliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 49
Postime : 752
Hobi : Poezia, Sporti
Vendndodhja : Ferizaj - Kosovë
Anetaresuar : 01/06/2012
Mon 9 Jul 2012 - 14:01
Une jam Pro, sepse ndryshe nuk do te ndodhnin rastet sikur ai i vrasjes se gruas ne sy te dashnores...
Wed 18 Jul 2012 - 22:22
Jam pro Divorcit nese nje martes nuk shkon ska si te zgjidhet ndryshe sa do te mundohesh ta zgjidhesh po prap nje lloj do jet kshuqe ne kte menyr esht i nevojshem divorci per te shmnag dhe problemet me madhore....
- Ajo...Princeshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 32
Postime : 21467
Hobi : .
Vendndodhja : Te shpia Re
Anetaresuar : 29/05/2011
Thu 19 Jul 2012 - 0:37
Kur nuk shkon ... Nuk shkon , kshtuqë më mirë do ishte divorci.
- YlliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 49
Postime : 752
Hobi : Poezia, Sporti
Vendndodhja : Ferizaj - Kosovë
Anetaresuar : 01/06/2012
Thu 19 Jul 2012 - 8:33
Essi shkruajti:Kur nuk shkon ... Nuk shkon , kshtuqë më mirë do ishte divorci.
Plotesisht i pajtimit me ty Essi. Jeta me zor muk shtyhet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 19 Oct 2012 - 17:17
"Divorci,jeni pro apo kunder?"
me
temat u bashkun
me
temat u bashkun
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Fri 19 Oct 2012 - 18:36
Varet nga situata :po te kete nje arsye te forte ndarjeje atehere pro ne rast te kundert jo.........
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 19 Oct 2012 - 18:37
pro
- Gjinia :
Shteti :
Sat 20 Oct 2012 - 9:11
asht e veshtire ...por ne qoftese se ka ardh ora te bahet ma mire sa te ket telashe ma von ...jam pro
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi