Ajo milionere,motra i punon si pastruese
Sun 3 Jun 2012 - 20:35
Këngëtarja Mariah Carey ka një motër me të cilën nuk ka afërsi që nga viti 1994. Motra e Mariah Carey, është një ish-përdoruese e drogës dhe është HIV pozitiv. Ajo tani deklaron se i mungon motra e saj e famshme dhe do të dëshironte që t’i shihte për herë të parë fëmijët e saj.
Motra e këngëtares Mariah Carey (42), në rininë e saj kishte punuar si prostitutë në mënyrë që sot njërës prej këngëtares më popullore dhe më të paguarat në botë t’i siguronte kafshatën e gojës.
Alison (50) ishte e varur nga droga dhe është HIV pozitive. Ajo punon si pastruese dhe me Mariah nuk ka folur për vite me radhë. Ajo thotë se i mungon motra e saj.
“Jam e pastër tashmë katër muaj dhe kam gjetur punë si pastruese, unë vetëm dua ta shoh Mariahn dhe nipërit e saj. I pashë fotot e tyre në gazeta, janë shumë të ëmbël. Jam e sigurt që Mariah do të jetë një nënë e mrekullueshme dhe burri i saj, Nick Cannon, është një baba i mrekullueshëm,” tha Alison, e cila me motrën për herë të fundit ishte dëgjuar në vitin 2008.
Kanë qenë të afërta deri në vitin 1994 gjersa Mariah me nënën e saj u përpoqën t’ia heqin kujdestarinë ndaj të birit të saj, Michael.
Alison thotë se ajo ka filluar të punojë në bordel, sepse nëna e tyre, me të cilin më vonë u grind edhe Mariah, nuk fitonte mjaft para dhe në këtë mënyrë, me punën prej një prostitute, ajo e ka ndihmuar motrën e saj të vogël.
Motra e këngëtares Mariah Carey (42), në rininë e saj kishte punuar si prostitutë në mënyrë që sot njërës prej këngëtares më popullore dhe më të paguarat në botë t’i siguronte kafshatën e gojës.
Alison (50) ishte e varur nga droga dhe është HIV pozitive. Ajo punon si pastruese dhe me Mariah nuk ka folur për vite me radhë. Ajo thotë se i mungon motra e saj.
“Jam e pastër tashmë katër muaj dhe kam gjetur punë si pastruese, unë vetëm dua ta shoh Mariahn dhe nipërit e saj. I pashë fotot e tyre në gazeta, janë shumë të ëmbël. Jam e sigurt që Mariah do të jetë një nënë e mrekullueshme dhe burri i saj, Nick Cannon, është një baba i mrekullueshëm,” tha Alison, e cila me motrën për herë të fundit ishte dëgjuar në vitin 2008.
Kanë qenë të afërta deri në vitin 1994 gjersa Mariah me nënën e saj u përpoqën t’ia heqin kujdestarinë ndaj të birit të saj, Michael.
Alison thotë se ajo ka filluar të punojë në bordel, sepse nëna e tyre, me të cilin më vonë u grind edhe Mariah, nuk fitonte mjaft para dhe në këtë mënyrë, me punën prej një prostitute, ajo e ka ndihmuar motrën e saj të vogël.
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Re: Ajo milionere,motra i punon si pastruese
Sun 3 Jun 2012 - 20:37
Me vjen gjynah per motren e saj,edhe pse e gjith kjo qe thot nuk justifikon faktin qe ajo ka punar si prostitut per kafshaten e bukes:te bente pastruse me heret,mos te arriste deri ne ate pik...gjithsesi sja dim gjerat dhe smund te gjykoj...
- Milionerja kineze punon si pastruese rrugësh: Dua të jem model për fëmijët
- Motra gëzohet kur vëllai i saj bie në dashuri, ndërsa vëllai nuk pranon që motra të dashurohet,pse?
- Nëna e Balotellit me një punë të re, pastruese
- Kanada, shqiptarja nga pastruese në drejtoreshë e 200 milionë dollarëve
- Ja milionerë, ja fukara
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi