Zhgenjimi dhe urretja ne shoqeri !!!
Fri 3 Sep 2010 - 22:45
Sa e ju kan zhgenjyer dhe urryer ne kete drejtim?Dhe sa keni zhgenjyer dhe urryer ju??
- VizitorVizitor
Re: Zhgenjimi dhe urretja ne shoqeri !!!
Sat 4 Sep 2010 - 8:37
Jam zhgenjyer nga shume njerz, pikerishte nga ata qe nuk e prisja nje gje te till, zhgenjimi vjen vetem nga nje gje nga xhelozia , vet fakti i njerve qe te shofin te lumtur dhe te perparuar dhe ata nuk i kan keto mundesi qe te jen ne vendin ton, aty lind dhe urrejtja pa e menduar se deri dje ishte nje miqesi e pa pare apo te pakten keshtu e mendoja un , dhe shume here gabohemi ne zgjedhjen e shoqeris , se nje shoqeri e till kur ta vjedh besimin, ta vjedh miqesin, ta vjedh miresin ata, ato jan ne gjendje dhe te vrasin njerz, nese do ju jepte mundesia!
Sun 5 Sep 2010 - 0:00
Une jam zhgenjyer teresiht prej nje shokut timin te cilin gjdoher e zavendesoja me vellaun,dhe motrushja ka te drejte kur thote,ndonjeher gabojn ne perzgjedhjen e shoqeris,sepse monstrumi hyn e del nga shpirti pa e verejte se po behemi te verbert.
- VizitorVizitor
Sun 1 Jul 2012 - 9:48
Princesha shkruajti:Jam zhgenjyer nga shume njerz, pikerishte nga ata qe nuk e prisja nje gje te till, zhgenjimi vjen vetem nga nje gje nga xhelozia , vet fakti i njerve qe te shofin te lumtur dhe te perparuar dhe ata nuk i kan keto mundesi qe te jen ne vendin ton, aty lind dhe urrejtja pa e menduar se deri dje ishte nje miqesi e pa pare apo te pakten keshtu e mendoja un , dhe shume here gabohemi ne zgjedhjen e shoqeris , se nje shoqeri e till kur ta vjedh besimin, ta vjedh miqesin, ta vjedh miresin ata, ato jan ne gjendje dhe te vrasin njerz, nese do ju jepte mundesia!
I qendroj akoma keti mendimi .. !!!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi