- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Turqi,rreh nusen në makinën e dasmës
Tue 3 Jul 2012 - 21:48
Rreh nusen në makinë, ndërsa po shkonin në altar për të kremuar dasmën e tyre. Nisi si një sherr mes ciftit për të përfunduar më pas në një grindje të madhe të dhunshme, ku madje është qëlluar edhe me armë.
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Stamboll. Sherri nisi në makinën, e cila ishte drejtuar për nga salla e martesave, ku cifti do të celebronte martesën. Dhëndri ka nisur ta qëllojë brutalisht nusen e tij të ardhshme.
Sherri ka nisur kur nusja i ka thënë burrit të saj të ardhshëm, se një byrzylyk i dhuruar nga një prej të afërmve të tij nuk ishte ar i vërtetë.
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Re: Turqi,rreh nusen në makinën e dasmës
Tue 3 Jul 2012 - 23:26
Sherri ka nisur kur nusja i ka thënë burrit të saj të ardhshëm, se një byrzylyk i dhuruar nga një prej të afërmve të tij nuk ishte ar i vërtetë.
Per kete budallak kan perfundu ne sherr nusja e dhendrri..!!!
Budallaku brina nuk ka.
P.s Silvi mos harro ti vesh burimin temave kur poston.
- YlliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 49
Postime : 752
Hobi : Poezia, Sporti
Vendndodhja : Ferizaj - Kosovë
Anetaresuar : 01/06/2012
Wed 4 Jul 2012 - 8:59
Me mire me kohe se pas kohe, se paku e dijne qe nuk do te mund te jetojne se bashku akoma pa filluar dhe pa krijuar familje ku pasojat per pasardhesit do te ishin shume te medha.
- Engjelli_bluKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 463
Hobi : te acaroj te tjeret
Vendndodhja : ne boten e dashuri edhe urrejtjes
Anetaresuar : 27/02/2012
Wed 4 Jul 2012 - 9:24
i ka tregu si do jet jeta e saj BRAVO
- YlliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 4 Jul 2012 - 9:30
Sa di une per martesat ne Turqi, nusja dhe familja e saj investojne shume ne dasem dhe gjerat pregaditore para dasmes, si puna e pajes (qe eshte e shumte dhe e kushtueshme) dhe nga dita e marteses, gruaja eshte ajo qe mban freret e familjes, duke perfshire ketu edhe vendosjen ne shtepi te vecante, ndaras nga familja e burrit. Ky daiu ka dashur bile se paku pak para se me e nenshkru vetevrasjen me doren e tij, te mundohet ti tregoj kush eshte shefi ne familje....per pak ore hahhahahhahEngjelli_blu shkruajti:i ka tregu si do jet jeta e saj BRAVO
- Engjelli_bluKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 4 Jul 2012 - 9:33
me sa di gjithandej gruaja eshte ajo qe mban freret e shtepis ndersa burri e mbron familjes :) ky daiu ndoshta ka ndonje damar shqiptar se vetem djemte tane kane ca si sh huq te ngren dor mbi nje femer... gjithsesi un jam partizane e shprehjes " si do nje femer e ben mashkullin e saj"Ylli shkruajti:Sa di une per martesat ne Turqi, nusja dhe familja e saj investojne shume ne dasem dhe gjerat pregaditore para dasmes, si puna e pajes (qe eshte e shumte dhe e kushtueshme) dhe nga dita e marteses, gruaja eshte ajo qe mban freret e familjes, duke perfshire ketu edhe vendosjen ne shtepi te vecante, ndaras nga familja e burrit. Ky daiu ka dashur bile se paku pak para se me e nenshkru vetevrasjen me doren e tij, te mundohet ti tregoj kush eshte shefi ne familje....per pak ore hahhahahhahEngjelli_blu shkruajti:i ka tregu si do jet jeta e saj BRAVO
- YlliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 4 Jul 2012 - 9:35
Nuk e mohoj se ju femrat beni cfare te doni, meqe e keni futur edhe djallin ne shishe, si te mos e futni nje mashkull hahahhahaaEngjelli_blu shkruajti:me sa di gjithandej gruaja eshte ajo qe mban freret e shtepis ndersa burri e mbron familjes :) ky daiu ndoshta ka ndonje damar shqiptar se vetem djemte tane kane ca si sh huq te ngren dor mbi nje femer... gjithsesi un jam partizane e shprehjes " si do nje femer e ben mashkullin e saj"Ylli shkruajti:Sa di une per martesat ne Turqi, nusja dhe familja e saj investojne shume ne dasem dhe gjerat pregaditore para dasmes, si puna e pajes (qe eshte e shumte dhe e kushtueshme) dhe nga dita e marteses, gruaja eshte ajo qe mban freret e familjes, duke perfshire ketu edhe vendosjen ne shtepi te vecante, ndaras nga familja e burrit. Ky daiu ka dashur bile se paku pak para se me e nenshkru vetevrasjen me doren e tij, te mundohet ti tregoj kush eshte shefi ne familje....per pak ore hahhahahhahEngjelli_blu shkruajti:i ka tregu si do jet jeta e saj BRAVO
- Engjelli_bluKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 4 Jul 2012 - 9:40
nuk mendoj se eshte keshtu por nqs do nje jet te lumtur,te qet gjen menyren se si ti flasesh edhe momentin e duhur... ajo ka dash dajak edhe bravo i qofte qe i ka tregu venin... keshtu heren tjeter te mendohet...Ylli shkruajti:Nuk e mohoj se ju femrat beni cfare te doni, meqe e keni futur edhe djallin ne shishe, si te mos e futni nje mashkull hahahhahaaEngjelli_blu shkruajti:me sa di gjithandej gruaja eshte ajo qe mban freret e shtepis ndersa burri e mbron familjes :) ky daiu ndoshta ka ndonje damar shqiptar se vetem djemte tane kane ca si sh huq te ngren dor mbi nje femer... gjithsesi un jam partizane e shprehjes " si do nje femer e ben mashkullin e saj"Ylli shkruajti:Sa di une per martesat ne Turqi, nusja dhe familja e saj investojne shume ne dasem dhe gjerat pregaditore para dasmes, si puna e pajes (qe eshte e shumte dhe e kushtueshme) dhe nga dita e marteses, gruaja eshte ajo qe mban freret e familjes, duke perfshire ketu edhe vendosjen ne shtepi te vecante, ndaras nga familja e burrit. Ky daiu ka dashur bile se paku pak para se me e nenshkru vetevrasjen me doren e tij, te mundohet ti tregoj kush eshte shefi ne familje....per pak ore hahhahahhahEngjelli_blu shkruajti:i ka tregu si do jet jeta e saj BRAVO
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi