Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere?? Empty Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??

Fri 8 Oct 2010 - 20:31
Message reputation : 100% (1 vote)
Sot cdo shqiptar emigrant po preferon per hir te nje dokumenti apo vend qendrimi neper shtete te botes te marri kombesi te huaj duke zevendesuar ate te tijen shqiptare.
Mburren ne Shqiperi me passaporta neper duar duke tregu se une jam, francez, italian, amerikan apo belg.....
si ju duket kjo krenari per ju apo nje mini dezertim ndaj etnitetit tuaj??
Atehere pse ju keni preferenca ndaj ceshtjeve kombetare nje kohe ju vete po dilni jo shqiptare??
Ndodhi nje rast ku ne vodafone (dyqan)nje person kishte dokumenta italiane dhe bertiste po kam citadinanza more zotni pse ti nuk pranon te me japesh nje karte telefoni?E personi qe punonte aty i tha jo zotni ktu jena ne Shqiperi e duhet karta e identitetit shqiptare...
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere?? Empty Re: Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??

Fri 9 Jun 2017 - 13:46
...kjo tregon mungesine e mikut francez, italian, amerikan e belg dhe e bejme vete!

-Duhet t'i vije me shume turp francezit, italianit, amerikanit e belgut, se sa shqiptarit...
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi