- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Vdes në moshën 36 vjecare djali i aktorit Sylvester Stallone
Sat 14 Jul 2012 - 10:30
[/center]
[list]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
LOS ANGELES - Gjendet i vdekur në shtëpinë e tij në Los Angeles djali i aktorit Silvester Stallone. Autoritetet përkatëse po hetojnë për vdekjen e Sage Stallone, por detajet deri tani janë të paqarta, megjithatë, policia vuri në dukje se nuk ka asnjë shenjë krimi. Sylvester Stallone është në një gjendje tepër të rëndë psikologjike, mbi humbjen e papritur të djalit të tij, tha publicisti Michelle Bega, në një deklaratë. Sage Stallone ishte një njeri i talentuar dhe i mrekullueshëm, humbja e tij do të ndihet përgjithmonë, mendoj se kjo vdekje ka ardhur si pasojë e ndonjë aksidenti, tha Bega. Ne nuk dimë detaje, por duhet të jetë një aksident tragjik. Ishte i plotësuar në jetën e tij dhe nuk kishte arsye për të rënë në depresion, tha avokati i familjes. Sage ishte më i madhi i fëmijëvë të Sylvester Stallone, ai ka luajtur në dy filma me të atin. (da.xha/Balkanweb)[/td][/tr][/table]
[list]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
LOS ANGELES - Gjendet i vdekur në shtëpinë e tij në Los Angeles djali i aktorit Silvester Stallone. Autoritetet përkatëse po hetojnë për vdekjen e Sage Stallone, por detajet deri tani janë të paqarta, megjithatë, policia vuri në dukje se nuk ka asnjë shenjë krimi. Sylvester Stallone është në një gjendje tepër të rëndë psikologjike, mbi humbjen e papritur të djalit të tij, tha publicisti Michelle Bega, në një deklaratë. Sage Stallone ishte një njeri i talentuar dhe i mrekullueshëm, humbja e tij do të ndihet përgjithmonë, mendoj se kjo vdekje ka ardhur si pasojë e ndonjë aksidenti, tha Bega. Ne nuk dimë detaje, por duhet të jetë një aksident tragjik. Ishte i plotësuar në jetën e tij dhe nuk kishte arsye për të rënë në depresion, tha avokati i familjes. Sage ishte më i madhi i fëmijëvë të Sylvester Stallone, ai ka luajtur në dy filma me të atin. (da.xha/Balkanweb)[/td][/tr][/table]
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Re: Vdes në moshën 36 vjecare djali i aktorit Sylvester Stallone
Sat 14 Jul 2012 - 11:40
Ishte djali i tij ne te vertet ky apo vetem ne filem se une keshtu e dija..!!?
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 14 Jul 2012 - 12:00
eshte origjinali ky e kam pare dhe ne nje film tjeter qe luajne se bashku qe ngecin ne tynelShqiptare shkruajti:Ishte djali i tij ne te vertet ky apo vetem ne filem se une keshtu e dija..!!?
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Sat 14 Jul 2012 - 12:09
Se dija,edhe pse sahere qe i shikoja ne filem me ka bere pershtypje ngjashmeria e te dyve e beja cudi!!!
Bukurosha qe te dy i jati kur ish i ri por edhe tani ka mbet terheqes edhe i biri sic e shohim si kish len gje mangut...U preht ne paqe shpirti i te ndjerit (i ri shume) edhe ngushellime aktorit te hollivudit...
Bukurosha qe te dy i jati kur ish i ri por edhe tani ka mbet terheqes edhe i biri sic e shohim si kish len gje mangut...U preht ne paqe shpirti i te ndjerit (i ri shume) edhe ngushellime aktorit te hollivudit...
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 14 Jul 2012 - 12:12
eeeeeeeeeeeeee jete vipash shthurje totale
Drejtat e ktij Forumit: