Më trego gjoksin, të të them sa e zgjuar je!
Fri 10 Aug 2012 - 14:46
Shprehja në fakt është “më thuaj me kë rri, të të them se cila je”, por ne e modifikuam disi, për hir të rezultateve shkencore.Por çfarë tregojnë këtë rezultate që na vijnë nga Amerika?Sipas një studimi të bërë, doli që femrat me gjoks më të madh, janë më të zgjuara. Studimi kishte si qëllim të studionte lidhjet midis madhësisë së gjoksit të një femre dhe IQ të saj.Rezultatet treguan se femrat me gjoks më të madh, kanë IQ më të lartë se femrat me “prikë” më të vogël.Në këtë hulumtim morën pjesë 1.200 femra vullnetare, të cilat u ndanë në pesë grupe, sipas madhësisë së gjoksit, nga extra small në extra large.
Studimi tregoi se femrat me gjoks më të madh ishin më të zgjuara, ndodheshin në nivel më të lartë të hormoneve femërore, që ndikonin në zhvillimin e trurit.
Shpresojmë që rezultatet e këtij studimi të mos mërzitin femrat e tjera. /alb-observer.com/
Studimi tregoi se femrat me gjoks më të madh ishin më të zgjuara, ndodheshin në nivel më të lartë të hormoneve femërore, që ndikonin në zhvillimin e trurit.
Shpresojmë që rezultatet e këtij studimi të mos mërzitin femrat e tjera. /alb-observer.com/
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Re: Më trego gjoksin, të të them sa e zgjuar je!
Fri 10 Aug 2012 - 14:55
Weeeee pika me raft mua edhe kete e degjova.!!!
Tue 7 May 2013 - 0:32
Si se tregovi njera gjoksin mo te marr guximin edhe une
- i panjohurKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19172
Vendndodhja : ne krahet e saj
Anetaresuar : 21/02/2012
Tue 7 May 2013 - 0:35
Po he de,jepini goca tju japim vleresimin ne meshkujt
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Tue 7 May 2013 - 0:36
nr 3 i kishe un po te vej 9AnGeLiC shkruajti:Si se tregovi njera gjoksin mo te marr guximin edhe une
- BlerooKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1333
Anetaresuar : 15/04/2013
Tue 7 May 2013 - 0:51
Po ju te forumit a jeni te menqura apo jo (keshtu mund ta dim se sa i keni te medhaja )
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi