Zvicra i frikësohet Shqipërisë
Mon 10 Sep 2012 - 2:14
Përfaqësuesja Shqiptare duket se i ka “futur frikën’ kundërshtarit të radhës, Zvicrës. Golat e shënuar si dhe tensioni dhe mbështetja e madhe që do të kenë kuqezinjtë e De Biazit, pikërisht në Lucern të Zvicrës, për vetë faktin se si kur herë më parë në këtë ndeshje do të ketë edhe 5 shqiptarë të tjerë që luajnë nën radhët e Zvicrës, i ka bërë zviceranët të mendohen mirë para ndeshjes.
Në një konferencë për shtyp, kapiteni i skuadrës Gohkan Inler, do të shprehej:
“Unë i vlerësoj shumë shqiptarët. Janë shumë agresivë dhe luajnë në grup. Por besoj se çelësi ynë nuk do të jetë forca e lojtarëve shqiptarë, por ajo që do të hedhim ne në fushën e lojës, ajo që mund të bëjmë ne. Duhet ta pranojmë që ky grup është i paparashikueshëm, kushdo mund të mundë këdo. A jemi favoritë? Do t’i marrim ndeshjet me radhë”.
Ndërsa për pjesëmarrjen e lartë të shqiptarëve në stadium, ai tha: “A do të kenë avantazh shqiptarët nga tifozët e tyre në stadium? Nuk di ta them. Me sa di unë, luajmë ende në Zvicër…”. /alb-observer.com/
Në një konferencë për shtyp, kapiteni i skuadrës Gohkan Inler, do të shprehej:
“Unë i vlerësoj shumë shqiptarët. Janë shumë agresivë dhe luajnë në grup. Por besoj se çelësi ynë nuk do të jetë forca e lojtarëve shqiptarë, por ajo që do të hedhim ne në fushën e lojës, ajo që mund të bëjmë ne. Duhet ta pranojmë që ky grup është i paparashikueshëm, kushdo mund të mundë këdo. A jemi favoritë? Do t’i marrim ndeshjet me radhë”.
Ndërsa për pjesëmarrjen e lartë të shqiptarëve në stadium, ai tha: “A do të kenë avantazh shqiptarët nga tifozët e tyre në stadium? Nuk di ta them. Me sa di unë, luajmë ende në Zvicër…”. /alb-observer.com/
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Zvicra i frikësohet Shqipërisë
Wed 12 Sep 2012 - 21:27
Tallet Zvicra, ndaj fitoi 2-0!!!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi