- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Inskenojnë “seks” pas gazetares në transmetim live në Sky Sport 24 për Olimpiadën Londër 2012!
Sun 23 Sep 2012 - 19:58
Janë nga ato çaste kur gazetarët sado profesionist të jenë, mbeten me gojë hapur…!
Ndërkohë, siç citon alb-observer.com, që një gazetare po transmetonte drejtpërsëdrejti për kanalin televiziv Sky Sport 24, u befasua kur nga kontrolli, regjia e studios u njoftua për atë çka po ndodhte pas shpinë së sa!
Teksa gazetarja Federica Lodi, po komentonte dhe po transmetonte live për Sky Sport 24, ngjarjet sportive të Olimpiadës së Londër 2012, dy tifoz të cilët u paraqitën në sfond pas saj, filluan të imitojnë një performancë seksuale prapa gazetares Federica Lodi, për të tërhequr vëmendjen e teleshikuesve dhe jo vetëm…/alb-observer.com/
Për më shumë hollësira ndiqni videon në vijim:
Ndërkohë, siç citon alb-observer.com, që një gazetare po transmetonte drejtpërsëdrejti për kanalin televiziv Sky Sport 24, u befasua kur nga kontrolli, regjia e studios u njoftua për atë çka po ndodhte pas shpinë së sa!
Teksa gazetarja Federica Lodi, po komentonte dhe po transmetonte live për Sky Sport 24, ngjarjet sportive të Olimpiadës së Londër 2012, dy tifoz të cilët u paraqitën në sfond pas saj, filluan të imitojnë një performancë seksuale prapa gazetares Federica Lodi, për të tërhequr vëmendjen e teleshikuesve dhe jo vetëm…/alb-observer.com/
Për më shumë hollësira ndiqni videon në vijim:
- SHBA, incident live në TV, gjarpri hyn në këmishen e gazetares
- Gjëja më e turpshme që mund të ndodh në transmetim Live!
- E pabesueshme! Tanku hyn në studion e televizionit në transmetim live!
- Surpriza: Leonardo i propozon në transmetim Live të dashurës gazetare
- Gjëja më e turpshme që mund të ndodh në një transmetim live! Kujdes, + 18 (video)
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi