- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Shkencëtar amerikanë zbuluan tru njeriu me moshë 500 milionë vjeçar!
Fri 12 Oct 2012 - 10:28
Shkencëtarët amerikanë kanë zbuluar fosilet e turit më të vjetër të qenies njerëzore të njohur historikisht që nga momenti i krijimit të tij si qenie!
Pronari i këtij truri, citon alb-observer.com, ishte…
përfaqësuesi i insekteve/antropoidë, që jetuan 500 milionë vjet më parë, në provincën kineze të Yunnan.
Paleontologët, thonë se ky zbulim nuk ndryshon shumë nga truri i insekteve të sotme. Sipas shkencëtarëve, ky zbulim fakton se pas formimit të karakteristikave bazë të këtij organi, që ndodhin këtu, gjatë procesit të zhvillimit ndodhin vetëm disa ndryshime të vogla./alb-observer.com/
Pronari i këtij truri, citon alb-observer.com, ishte…
përfaqësuesi i insekteve/antropoidë, që jetuan 500 milionë vjet më parë, në provincën kineze të Yunnan.
Paleontologët, thonë se ky zbulim nuk ndryshon shumë nga truri i insekteve të sotme. Sipas shkencëtarëve, ky zbulim fakton se pas formimit të karakteristikave bazë të këtij organi, që ndodhin këtu, gjatë procesit të zhvillimit ndodhin vetëm disa ndryshime të vogla./alb-observer.com/
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Shkencëtarët nga SHBA kanë zbuluar një tru me moshë prej 500 milionë vjet
Fri 12 Oct 2012 - 15:04
Shkencëtarët amerikanë kanë gjetur fosilet e një truri tejet të lashtë të njohur tashmë për njeriun. Zotëruesi i tij ishte një përfaqësues i familjes së artropodeve (insekteve), që kanë jetuar 500 milionë vjet më parë në provincën kineze të Yunnan.
Paleontologët thonë se zbulimi në fjalë nuk ka shumë ndryshme nga truri i insekteve bashkëkohore. Sipas fjalëve të studiuesve, ky zbulim dëshmon qartë se pasi u përcaktuan karakteristikat themelore të trupit, gjatë procesit të evolucionit ky organ i është nënshtruar vetëm ndryshimeve fare të vogla.
- Arkeologët gjermanë zbuluan një karficë me moshë 3.400 vjeçare!
- Pompei Japoni: Arkeologët zbuluan një luftëtar 1.500 vjeçar të veshur me armatimin e tij…!
- Zbulohet Paraardhësi I Fundit I Njeriut Me Moshë 505 Milionë Vjeçare
- Alarmi, në SHBA 9 milionë amerikanë të varur nga seksi
- Endrra amerikane, emigranti që shiste fruta-perime fiton 338 milionë dollarë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi