Nese do te kishit mundesine te ktheheshit prapa kohes... cfare do te ndryshonit nga jeta juaj???
+5
Silvana
BeSaa
Calypso
Anabel
Aldino82
9 posters
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Nese do te kishit mundesine te ktheheshit prapa kohes... cfare do te ndryshonit nga jeta juaj???
Sat 13 Oct 2012 - 22:31
Do tu kushtoja me shume kohe te afermeve te mi , qe tani nuk ndodhen me ne kete jete...
Re: Nese do te kishit mundesine te ktheheshit prapa kohes... cfare do te ndryshonit nga jeta juaj???
Sat 13 Oct 2012 - 22:48
Nuk do te kisha ven internetin ne shpi
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Re: Nese do te kishit mundesine te ktheheshit prapa kohes... cfare do te ndryshonit nga jeta juaj???
Sun 14 Oct 2012 - 8:55
asgja ...ca kam kalu asht cope e jetes teme qofte e mire qofte e keqe
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Sun 21 Oct 2012 - 20:56
Shume gjera...
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Sun 21 Oct 2012 - 20:59
do isha munduar te njihja me mir disa njerz dhe te mos humbisja koh me disa tjer...
- Gjinia :
Shteti :
Mon 22 Oct 2012 - 8:09
ne menyre absolute asgja.....sepse thjesht kam msu nga gabimet qe kam ba...kam marr nga te mirat e te tjerve .....jam vra nga njerzt e kqinj por kjo me ka ba ma te forte ...jeta kot nuk thon asht lufte dhe ne lufte merret cdo gja
- LuleboraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 43
Postime : 6746
Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
Anetaresuar : 17/12/2012
Sat 9 Feb 2013 - 4:45
Asgje...Sepse po te kthehej koha mbrapa do ktheheshim dhe ne me te dhe do te vepronim ne po te njejten menyre me po te njejtat mendime; nuk mund te kthehet koha dhe te leme veten jashte qe kshu per mua s'funksionon!!!
- Gjinia :
Shteti :
Sat 9 Feb 2013 - 10:32
ne menyre absolute asgja.....sepse thjesht kam msu nga gabimet qe kam ba...kam marr nga te mirat e te tjerve .....jam vra nga njerzt e kqinj por kjo me ka ba ma te forte ...jeta kot nuk thon asht lufte dhe ne lufte merret cdo gja
- komandoV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 735
Hobi : sporti
Vendndodhja : kosove
Anetaresuar : 27/07/2011
Sat 9 Feb 2013 - 13:33
asgje ....se gjithmone i hapur kam qene edhe asgje nuk mendoj qe me ka ngelur prapa....
- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Sat 9 Feb 2013 - 13:35
GJERAT E BUKURE DHE TE KEQIJA VIJNE BASHKE PRANDAJ PER TE MOS HUMBUR KUJTIMET E CMUARA SDO NDRYSHOJA ASGJE
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Sat 9 Feb 2013 - 13:48
DO TE FALI NAMZ DHE DO I FALEMENDEROJ VETEM ZOTIT SI DHE TASH
- Sponsored content
- Nese ju jepet rasti te ndryshonit boten, cfare do te ndryshonit ?
- Cfare do te ndryshonit nga karakteri juaj???
- Sikur te flisnit me zotin......cfare do ti thoshit?
- Nese Do Ishit Ne Nje Shkretetire dhe Me Vete Do Kishit Vetem 1 Laps e 1 Leter . . Cdo Shkruanit . .?
- Nëse do t'iu jepej mundësia të kishit njërën prej aftësive më poshtë, ju cilën do të zgjidhnit ..?!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi