Studimi: Njerëzit po bëhen gjithmonë e më budallenj
Tue 13 Nov 2012 - 18:33
Njerëzimi po vjen gjithmonë duke u bërë më budalla. Ky është përfundimi i një studimi të bërë nga profesorët e universitetit të Stenfordit në SHBA. Sipas tyre, truri i njerëzve po humbet kapacitetet intelektuale dhe emocionale për shkak se tanimë nuk na duhet shumë inteligjenca për të mbijetuar.
Por profesorët e universitetit thonë se lajmi i mirë është se të paktën teknologjia po vjen duke u zhvilluar kaq shumë, sa do të gjejë zgjidhje edhe për këtë çështje.
Shkencëtarët thonë se janë pikërisht mutacionet në gjenet tona, sidomos ato të trurit, që do bëjnë që të bjerë aftësia intelektuale e njerëzve.
“Por deri në atë kohë ndoshta ne do jemi në gjendje që të korrigjojmë çdo mutacion që ndodh në qelizat dhe organizmin tonë në çdo fazë të zhvillimit,” thanë shkencëtarët.ndryshe.info
Por profesorët e universitetit thonë se lajmi i mirë është se të paktën teknologjia po vjen duke u zhvilluar kaq shumë, sa do të gjejë zgjidhje edhe për këtë çështje.
Shkencëtarët thonë se janë pikërisht mutacionet në gjenet tona, sidomos ato të trurit, që do bëjnë që të bjerë aftësia intelektuale e njerëzve.
“Por deri në atë kohë ndoshta ne do jemi në gjendje që të korrigjojmë çdo mutacion që ndodh në qelizat dhe organizmin tonë në çdo fazë të zhvillimit,” thanë shkencëtarët.ndryshe.info
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Re: Studimi: Njerëzit po bëhen gjithmonë e më budallenj
Tue 13 Nov 2012 - 21:47
Kete e dinim ne ,po prisja te kunderten e studimit...te behen pak me te zgjuar njerzimi!!!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi