A e zgjedhim personin në të cilin do të dashurohemi?
+6
Shqiptare
Calypso
Durrsaku
Marin
Valbona
Anabel
10 posters
Tue 16 Oct 2012 - 14:22
Fluturat në bark me të vërtetë vijnë si vetëtimë nga qielli. Këtë e kanë vërtetuar edhe studimet. Rreth 77% e njerëzve besojnë se nuk mund ta zgjedhim personin në të cilin do të dashurohen. Kur bëhet fjalë për t’u dashuruar, është e vështirë ta parashikojmë pse, kur dhe në kë do të dashurohemi, apo jo? Nganjëherë dashurohemi kalimthi, e nganjëherë shfaqen ndjenja të thella sa nëse nga ajo lidhje nuk ka dobi do të mbetemi zemërthyer dhe të pikëlluar. Më pas, në ndihmë vijnë shoqet, duke thënë se kjo nuk është gjë, se ai tipi ishte një majmun dhe se nuk është i vetmi djalosh në botë. Por, sipas studimeve më të reja, as ndjenja e të qenit të dashuruar nuk zgjat përjetësisht. Në fakt, në një anketë (në të cilën kishin marrë pjesë 2 000 të anketuar) kanë zbuluar se njeriu mesatarisht dhe sinqerisht dashurohet vetëm katër herë gjatë jetës së tij. Në bazë të po të njëjtit studim, 33% e të anketuarve i kanë qëndruar besnik dashurisë së parë. Rreth 61% e të anketuarve vajtojnë pse kanë lënë t’u largohet dashuria nga dora. Në anën tjetër, është zbuluar se 41% prej nesh dashurohet në personin që nuk guxon apo nuk do të duhej të dashurohej, e këtë ka të tillë që e përsëritin edhe më shumë se një herë të vetme. Në listën e “dashurisë së ndaluar” ishin partneri apo partnerja e shokut më të mirë, e në disa raste janë përmendur madje edhe prindërit e shokut apo shoqes më të ngushtë.
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Re: A e zgjedhim personin në të cilin do të dashurohemi?
Tue 16 Oct 2012 - 15:14
Jeta na sjell te papritura dhe nuk kemi si ta zgjedhim personin me te cilin do dashurohemi ska pik sensi kjo gje........
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Tue 16 Oct 2012 - 15:54
Pik se ppari e shikoj nga sytefloket pastaj ballkonet anekset dhe kollonat ku mbeshtetet
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Thu 22 Nov 2012 - 17:31
Fluturat në bark me të vërtetë vijnë si vetëtimë nga qielli. Këtë e kanë vërtetuar edhe studimet.
Rreth 77% e njerëzve besojnë se nuk mund ta zgjedhim personin në të cilin do të dashurohen. Kur bëhet fjalë për t’u dashuruar, është e vështirë ta parashikojmë pse, kur dhe në kë do të dashurohemi, apo jo?
Nganjëherë dashurohemi kalimthi, e nganjëherë shfaqen ndjenja të thella sa nëse nga ajo lidhje nuk ka dobi do të mbetemi zemërthyer dhe të pikëlluar.
Më pas, në ndihmë vijnë shoqet, duke thënë se kjo nuk është gjë, se ai tipi ishte një majmun dhe se nuk është i vetmi djalosh në botë. Por, sipas studimeve më të reja, as ndjenja e të qenit të dashuruar nuk zgjat përjetësisht.
Në fakt, në një anketë (në të cilën kishin marrë pjesë 2 000 të anketuar) kanë zbuluar se njeriu mesatarisht dhe sinqerisht dashurohet vetëm katër herë gjatë jetës së tij. Në bazë të po të njëjtit studim, 33% e të anketuarve i kanë qëndruar besnik dashurisë së parë. Rreth 61% e të anketuarve vajtojnë pse kanë lënë t’u largohet dashuria nga dora.
Në anën tjetër, është zbuluar se 41% prej nesh dashurohet në personin që nuk guxon apo nuk do të duhej të dashurohej, e këtë ka të tillë që e përsëritin edhe më shumë se një herë të vetme. Në listën e “dashurisë së ndaluar” ishin partneri apo partnerja e shokut më të mirë, e në disa raste janë përmendur madje edhe prindërit e shokut apo shoqes më të ngushtë.
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Thu 22 Nov 2012 - 17:33
dashnia vjen vet dhe vjen atehere kur nuk e pret
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Sun 3 Feb 2013 - 21:37
Zemra ndjek ate c'fare syri shikon e pelqen...
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Sun 3 Feb 2013 - 21:40
zemra eshte tinzare,shpesh na mashtron
- RrukiePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2087
Hobi : me gjet gjinin e dhelpres hahahah
Vendndodhja : kudo
Anetaresuar : 08/05/2012
Sun 3 Feb 2013 - 21:42
varet nga njeriu..ka njerez qe baxe kane anen e jashteme per tu dashuruar,ka te tjere qe nisen me shume nga shpirti i njeriut...them nuk eshte zgjellje por eshte shije
Sun 3 Feb 2013 - 21:45
"A e zgjedhim personin në të cilin do të dashurohemi?"
me
U bashkuan
me
U bashkuan
- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Sun 3 Feb 2013 - 21:47
e zgjellim por nganjeher harrojm te lexojme daten e skadences
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Sun 3 Feb 2013 - 21:52
duam te bejm po ne shumecen e rasteve nuk del keshtu
Tue 5 Feb 2013 - 22:17
Une besoj se edhe e zgjedhim sepse nuk mund te dashurohemi me cdo kend,,Them ketu nese shikojme nje varfanjak eshte e sigurt qe ne zgjedhim te largohemi,te mos e perfillim e nese shohim nje person te civilizuar,qe na pershtatet edhe na pelqen ne pamje ose karakter atehere ne zgjedhim te njihemi me te..Pra i leme hapesire per tu krijuar dicka...
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Tue 5 Feb 2013 - 22:18
nuk di,u perzie krejt,sdi ku ven dore,njeriu
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi