- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
“Ngjyra e kuqe” me një klip pasionant (video)
Sun 25 Nov 2012 - 19:02
“Ngjyra e kuqe shumë i ngjanë” tashmë do të jetë prezente për publikun në edhe me një videoklip.
Pak kohë më parë Met Alshiqi ish-banorë i “Big Brother” ka postuar në profilin e tij në Facebook klipin e ri të kësaj kënge.
Meti është protagonist i këtij vdeoklipi së bashku me figurantë të tjerë. Adrian Gaxha dhe Floriani shfaqen klip të dashuruar pas një bruneje që mbanë të veshur taka të kuqe, në këtë mënyrë dashuria mes tyre është universale. /alb-observer.com/
Pak kohë më parë Met Alshiqi ish-banorë i “Big Brother” ka postuar në profilin e tij në Facebook klipin e ri të kësaj kënge.
Meti është protagonist i këtij vdeoklipi së bashku me figurantë të tjerë. Adrian Gaxha dhe Floriani shfaqen klip të dashuruar pas një bruneje që mbanë të veshur taka të kuqe, në këtë mënyrë dashuria mes tyre është universale. /alb-observer.com/
- Kush janë dy banorët Të BB6 që bëjnë pjesë te kënga "Ngjyra e kuqe"të Adrian Gaxhes dhe Florianit
- Floriani i vogël: “ Ngjyra e kuqe më ndryshoi jetën”
- Pse ngjyra e kuqe është konsideruar si e para ndër ngjyrat e tjera?!
- Lajmi Fundit: Rrembehet Florian Beqiri, Djaloshi qe kendoi Ngjyra e Kuqe
- Adrijani dhe Floriani dolën me mega hitin 'Kjo zemër' vazhdim i 'Ngjyra e kuqe'
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi