Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Jennifer Lopez e pashpirt: “Kasperin e kam lodër seksi” Empty Jennifer Lopez e pashpirt: “Kasperin e kam lodër seksi”

Sun 9 Dec 2012 - 11:53
Message reputation : 100% (1 vote)
Jennifer Lopez e pashpirt: “Kasperin e kam lodër seksi” Jen1-300x231Duket se pas ndarjes nga bashkëshorti i saj, Marc Anthony, në zemrën e këngëtares së njohur Jenifer Lopez nuk ka më vend për dashuri. Kështu ndërsa ajo i befasoi të gjithë teksa u lidh aq shpejt me balerinin Casper Smart, 19 vjet më i ri se ajo, shumë besuan se ajo u dashurua me 24-vjeçarin.

Por këngëtarja e njohur i ka rrëfyer një mikeshës së vet një secret të cilën mikesha ia ka nxjerrë në shesh. Kështu ndërsa kanë qenë duke biseduar për lidhjet e tyre, Lopez i ka thënë se për tëCasperështë vetëm një lodër seksi.

“Ai shpreson se një ditë do të martohemi dhe do të kemi familje. Është qesharak, por edhe i ëmbël, por për mua ai është vetëm një djalosh i papjekur dhe argëtim i shpejtë”, i ka rrëfyer Lopez Mikeshës vet në koenfidenc.ë/alb-observer.com/
Jennifer Lopez e pashpirt: “Kasperin e kam lodër seksi” JenJennifer Lopez e pashpirt: “Kasperin e kam lodër seksi” Jen11
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi