- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard
Fri 14 Dec 2012 - 12:22
E cila femër nuk do ta dëshironte një të dashur të tillë I cili për të shprehur qëllimet e tij serioze i blen si dhuratë një supervilë 16 milionë dollarëshe. Kështu sipas mediave rozë, Johnny Depp edhe pse është ndarë dhe bashkuar disa herë me kolegen Amber Heard, I bleu asaj në Nashville, të Tennessee, i bleu Amberit një shtëpi me vlerë rreth 16 milionë dollarëshe.
“Amber gjithmonë ka ëndërruar të ketë fermën e vet edhe pse idealja për të do të ishte që ajo të ishte në Teksas, sepse ajo ka prejardhje nga ky shtet federal.”, ka thënë një mik I afërt I ciftit.
Më tej, ai rrëfen se shtëpia ka 19 dhoma dhe është mjaft e madhe sa për të mbajtur disa kuaj, të cilët aktorja i ka pasion që nga fëmijëria. Ndërsa aktori 49-vjeçar, i cili tashmë ka katër shtëpi në Los Angeles, mendon që ndonjëherë të çlodhet duke luajtur muzikë në një fshat të Nashville./alb-observer.com/
Re: I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard
Sat 15 Dec 2012 - 12:08
Normal lool edhe une po te kisha miljonat idashur ideal do isha per shum goca
Une dhe kshu pa lek e jam mir le me me miljona
Une dhe kshu pa lek e jam mir le me me miljona
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi