Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard Empty I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard

Fri 14 Dec 2012 - 12:22
I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard F1_depp
E cila femër nuk do ta dëshironte një të dashur të tillë I cili për të shprehur qëllimet e tij serioze i blen si dhuratë një supervilë 16 milionë dollarëshe. Kështu sipas mediave rozë, Johnny Depp edhe pse është ndarë dhe bashkuar disa herë me kolegen Amber Heard, I bleu asaj në Nashville, të Tennessee, i bleu Amberit një shtëpi me vlerë rreth 16 milionë dollarëshe.

“Amber gjithmonë ka ëndërruar të ketë fermën e vet edhe pse idealja për të do të ishte që ajo të ishte në Teksas, sepse ajo ka prejardhje nga ky shtet federal.”, ka thënë një mik I afërt I ciftit.

Më tej, ai rrëfen se shtëpia ka 19 dhoma dhe është mjaft e madhe sa për të mbajtur disa kuaj, të cilët aktorja i ka pasion që nga fëmijëria. Ndërsa aktori 49-vjeçar, i cili tashmë ka katër shtëpi në Los Angeles, mendon që ndonjëherë të çlodhet duke luajtur muzikë në një fshat të Nashville./alb-observer.com/
InTeRiStI_vLoNjAt
InTeRiStI_vLoNjAt
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 37
<b>Postime</b> Postime : 7777
<b>Hobi</b> Hobi : Futboll
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Atje Ku Ti Smund Te Me Arrish..........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/05/2011
https://www.youtube.com/watch?v=2oFt0_pVZLY

I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard Empty Re: I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard

Sat 15 Dec 2012 - 12:08
Normal lool edhe une po te kisha miljonat idashur ideal do isha per shum goca Very Happy

Une dhe kshu pa lek e jam mir le me me miljona Razz Razz I dashuri ideal, Johnny Depp i dhuron supervilë 16 milionë dollarëshe Amber Heard 1698836746
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi