Mirsa Kerceli-karriera e pa ndalshme
Thu 28 Jan 2010 - 15:13
Mirsa Kërqeli është 18 vjeçare dhe shkon në gjimnaz në Gjilan. Qysh e vogël filloi të këndonte. "Si e vogël gjithmonë kam kënduar nëpër kore të ndryshme. Ishte babai ai që e zbuloi talentin tim dhe për suksesin i falënderohem së pari Zotit dhe prindërve të mi." Përveç se këndon, merret edhe me vallëzim, por si ia del më mësimin? "Fama nuk më pengon aspak në shkollë dhe gjej përkrahje aty. Edhe pse po merrem edhe me vallëzim, mësimin nuk e lë anash"
Kemi dëgjuar këngën 'Djaloshi im' që është një këngë e pëlqyer shumë nga të rinjët. Me siguri se Mirsa do të sjell edhe këngë të tjera edhe më të mira. "Jam duke punuar rreth albumit tim të parë me produksionin Arboni.
Mirsa me kengen e fundit i-e dashuruar ne bashkpunim me Armend Shabanin po fillon tia hap dyert karriesres se saj,qe tashme nuk kane te ndalur.Se shpejti do plasoi ne treg nje kenge te re thote Mirsa,per te cilen nuk prononcoi titullin e kenges,me pelqejn te bej befasira fansave te mi,perfundoi MIrsa Kerceli
Kemi dëgjuar këngën 'Djaloshi im' që është një këngë e pëlqyer shumë nga të rinjët. Me siguri se Mirsa do të sjell edhe këngë të tjera edhe më të mira. "Jam duke punuar rreth albumit tim të parë me produksionin Arboni.
Mirsa me kengen e fundit i-e dashuruar ne bashkpunim me Armend Shabanin po fillon tia hap dyert karriesres se saj,qe tashme nuk kane te ndalur.Se shpejti do plasoi ne treg nje kenge te re thote Mirsa,per te cilen nuk prononcoi titullin e kenges,me pelqejn te bej befasira fansave te mi,perfundoi MIrsa Kerceli
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi