“Do të vij të dielën” klipi i ri i Ermal Mamaqit dhe Dr.Florit
Mon 6 May 2013 - 13:57
Pas suksesit të garantuar që patën me këngën “Ku ka si Tirona”, Ermal Mamaqi dhe Dr.Flori kanë nxjerrë pak ditë më parë një klip të ri.Klipi është brenda korrnizës së humorit që ofrojnë për publikun të dy artistët.Meqënëse koha u ngoh dhe dasmat në familjet shqiptare shtohen, kënga e re dy artistëve është fiks për ata “Do të Vij të Dielën”.Klipi është mjaft komik, aty shfaqet Ermali si një dialë i dashuruar por që të marrë puthjen nga vajza duhet të martohet më të më parë.Ndërsa nga ana tjetër Dr.Flori shfaqet si babai nuses, i cili nuk e kursen mundin e dhëndërit para se ai të martohet.Ajo që është vërtet qesharake dhe e bukur njkohësisht është se me zërin e Ermalit këndon DR. Flori dhe e anasjellta.
Për më tepër ju ftojmë të shijoni videon./alb-observer.com/
Për më tepër ju ftojmë të shijoni videon./alb-observer.com/
Re: “Do të vij të dielën” klipi i ri i Ermal Mamaqit dhe Dr.Florit
Tue 7 May 2013 - 17:45
Ermal Mamaqi dhe Dr. Flori hedhin nje kenge me motive popullore nga jugu i Shqipërise, trupeshqit fillojne shahen e percahen pse nuk permendet edhe veriu ne jug.
Njihni dhe respektoni traditat e vyera shqiptare. Ne veri apo ne jug, ato mbeten pjese e pasurise tone kombetare.
Kenga ne fjale parashikohet te korre goxha sukses!
Njihni dhe respektoni traditat e vyera shqiptare. Ne veri apo ne jug, ato mbeten pjese e pasurise tone kombetare.
Kenga ne fjale parashikohet te korre goxha sukses!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi