Vdiq 120 vjeç, ka djalin 98-të vjeçar dhe 446 pasardhës të tjerë
Mon 6 May 2013 - 23:49
Njeriu më i moshuar në Arabinë Saudite, sheiku Awad bin Abdul Aziz bin Saifi Al Qarni, ndërroi jetë në moshën 120 vjeçare duke lënë pas vetes 447 pasardhës, mes tyre djalin 98-vjeçar, 23 fëmijë të tjerë dhe qindra nipër, mbesa, stërnipër e stërmbesa.
Ai nuk ka pasur probleme shëndetësore, ndërsa ka vdekur në shtëpinë e tij në fshatin Al Baddad. Ai ka qenë udhëheqës i fisit thuajse gjatë gjithë jetës.
Pas vetes ka lënë 24 djem dhe vajza që i ka pasur me gra të ndryshme. Djalin më të moshuar e ka 98 vjeç, ndërsa më të riun 22 vjeç. Nipi më i moshuar i tij është 65 vjeç.
Ai lindi në vitin 1893 dhe ka jetuar në tre shekuj të ndryshëm.zhurnal-al
Ai nuk ka pasur probleme shëndetësore, ndërsa ka vdekur në shtëpinë e tij në fshatin Al Baddad. Ai ka qenë udhëheqës i fisit thuajse gjatë gjithë jetës.
Pas vetes ka lënë 24 djem dhe vajza që i ka pasur me gra të ndryshme. Djalin më të moshuar e ka 98 vjeç, ndërsa më të riun 22 vjeç. Nipi më i moshuar i tij është 65 vjeç.
Ai lindi në vitin 1893 dhe ka jetuar në tre shekuj të ndryshëm.zhurnal-al
Re: Vdiq 120 vjeç, ka djalin 98-të vjeçar dhe 446 pasardhës të tjerë
Mon 6 May 2013 - 23:55
ja fusni kot....i bie qe djalin e fundit e ka bere ne moshen 98 vjec......pse ca u bo ky robot???????????hahahaha
Re: Vdiq 120 vjeç, ka djalin 98-të vjeçar dhe 446 pasardhës të tjerë
Tue 7 May 2013 - 0:19
S'mar haber nga matematika fare ahahaa kush e ben nje llogaritje te shohim sa qendron kjo historia e ketij plakushit me qafshi se me bete kurioze e mua tani
- Serbi, pasi theri djalin e tij, doli dhe masakroi dhe 12 bashkëfshatar të tjerë!
- Zbulohet misteri Albanëve të Kaukazit... 70-vjeçar i: “Janë pasardhës të ushtarëve dardan të Aleksan
- Dashuria e maces Bill që ka nxjerrë nga guacka djalin 4 vjecar autik
- Vdiq qeni me i vjeter ne bote: Ishte 26 vjec e nente muaj
- SHOKUESE –Nena Kryen Mardhenie Sexuale Me Djalin E Saj 13-Vjecar…
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi