Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?
Wed 22 May 2013 - 2:12
Teme rrufeeee :
Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?
1- Hajt mo, fb hesapi, se mos do e shofi ndonjehere, le ta talli s*matricen, fundi fundit ne shtrat e kam une le te plasi me gjoks ajo shushka!
2- Do e lidhnit nga gjenitalet ne mur ate maskarain tuaj.
3- Bejme gjoja sikur nuk dime shohim si ecen puna, do ma thoje kete gje ai apo jo.
Vajza jo shume dhune se ju dhashe une goxha doze
Cuna nese ndodh kjo situate me partneren tuaj dhe nje te panjohur cfare do e gjinte ate te shkreten?
1- Hajt mo, fb hesapi, se mos do e shofi ndonjehere, le ta talli s*matricen, fundi fundit ne shtrat e kam une le te plasi me gjoks ajo shushka!
2- Do e lidhnit nga gjenitalet ne mur ate maskarain tuaj.
3- Bejme gjoja sikur nuk dime shohim si ecen puna, do ma thoje kete gje ai apo jo.
Vajza jo shume dhune se ju dhashe une goxha doze
Cuna nese ndodh kjo situate me partneren tuaj dhe nje te panjohur cfare do e gjinte ate te shkreten?
Re: Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?
Wed 22 May 2013 - 2:15
Është privatësi dhe nukdo reagoja fare,sepse besa eshte gjithcka(mirebesimi tek partneret)
Re: Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?
Wed 22 May 2013 - 2:30
Hotlani shkruajti:Është privatësi dhe nukdo reagoja fare,sepse besa eshte gjithcka(mirebesimi tek partneret)
Te mendonin te gjithe sikur ju per bese sdo te kishim kaq dhune e krime brenda ne familjet Shqiptare!!!
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Wed 22 May 2013 - 2:33
spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox
Wed 22 May 2013 - 2:35
Tironci shkruajti:spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox
Cuna, na futet "tmerrin" sjeni reale, mendoni pak se nuk jemi aq budallaqe sa t'ju leme fb hapur, nese do ndodhte e kemi justifikimin te gatshem dhe te besueshem
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Wed 22 May 2013 - 2:38
e kam pas gjet hapur dhe si kam lexuAnGeLiC shkruajti:Tironci shkruajti:spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox
Cuna, na futet "tmerrin" sjeni reale, mendoni pak se nuk jemi aq budallaqe sa t'ju leme fb hapur, nese do ndodhte e kemi justifikimin te gatshem dhe te besueshem
eshte me njerez ajo pune
une sjam nga ai katun ??????????
- Sponsored content
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi