Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  Empty Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?

Wed 22 May 2013 - 2:12
Teme rrufeeee : :N

Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?

1- Hajt mo, fb hesapi, se mos do e shofi ndonjehere, le ta talli s*matricen, fundi fundit ne shtrat e kam une le te plasi me gjoks ajo shushka! Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  721253
2- Do e lidhnit nga gjenitalet ne mur ate maskarain tuaj. w3w
3- Bejme gjoja sikur nuk dime shohim si ecen puna, do ma thoje kete gje ai apo jo. kkk

Vajza jo shume dhune se ju dhashe une goxha doze zzz

Cuna nese ndodh kjo situate me partneren tuaj dhe nje te panjohur cfare do e gjinte ate te shkreten? jrj
Hotlani
Hotlani
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 1151
<b>Hobi</b> Hobi : lexim dhe shkrim i poezive
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Në hapsirën shqiptare
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/11/2012
http://www.engjujtshqiptare.com

Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  Empty Re: Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?

Wed 22 May 2013 - 2:15
Është privatësi dhe nukdo reagoja fare,sepse besa eshte gjithcka(mirebesimi tek partneret)
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  Empty Re: Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?

Wed 22 May 2013 - 2:30
Hotlani shkruajti:Është privatësi dhe nukdo reagoja fare,sepse besa eshte gjithcka(mirebesimi tek partneret)

Te mendonin te gjithe sikur ju per bese sdo te kishim kaq dhune e krime brenda ne familjet Shqiptare!!!
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Wed 22 May 2013 - 2:33
spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Wed 22 May 2013 - 2:35
Tironci shkruajti:spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox

Cuna, na futet "tmerrin" sjeni reale, mendoni pak se nuk jemi aq budallaqe sa t'ju leme fb hapur, nese do ndodhte e kemi justifikimin te gatshem dhe te besueshem Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  811500621
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Wed 22 May 2013 - 2:38
AnGeLiC shkruajti:
Tironci shkruajti:spara i kam qef ti lexoj pm apo inbox

Cuna, na futet "tmerrin" sjeni reale, mendoni pak se nuk jemi aq budallaqe sa t'ju leme fb hapur, nese do ndodhte e kemi justifikimin te gatshem dhe te besueshem Nese lexoni "padashje" nje inbox te partnerit tuaj me nje te panjohur cili do ishte reagimi juaj?  811500621
e kam pas gjet hapur dhe si kam lexu
eshte me njerez ajo pune
une sjam nga ai katun ??????????
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi