- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Shejh Kardavi: Shiat janë mashtrues, kurse Hizbullahu një gënjeshtër me bisht
Tue 4 Jun 2013 - 0:45
Kreu i Unionit Botëror të Dijetarëve Myslimanë, shejh Jusuf Kardavi, është shprehur në emisionin “Sheriati dhe Jeta” në kanalin Alxhazira, se kriza e Sirisë tregoi fytyrën e vërtetë të Hizbullahut dhe ithtarëve të tij, të cilët i ka pushtuar shejtani dhe i ka bërë të harrojnë Zotin.
Ai tha:”I kam kundërshtuar dijetarët e Arabisë Saudite, duke bërë thirrje për të mbështetur Hizbullahun, por e shoh që kam gabuar. Dijetarët e Arabisë Saudite, paskan pasur njohje më të thellë rreth realitetit të këtyre. Ata e paskan ditur çfarë mashtruesish janë.”
Shejh Kardavi shprehu keqardhje për kohën që ka harxhuar gjatë procesit për afrimin mes sunitëve dhe shiave, duke thënë:”Mes nesh nuk ka asnjë hapësirë të përbashkët, pasi iranianët duan ti shfarosin sunitë
Ai tha:”I kam kundërshtuar dijetarët e Arabisë Saudite, duke bërë thirrje për të mbështetur Hizbullahun, por e shoh që kam gabuar. Dijetarët e Arabisë Saudite, paskan pasur njohje më të thellë rreth realitetit të këtyre. Ata e paskan ditur çfarë mashtruesish janë.”
Shejh Kardavi shprehu keqardhje për kohën që ka harxhuar gjatë procesit për afrimin mes sunitëve dhe shiave, duke thënë:”Mes nesh nuk ka asnjë hapësirë të përbashkët, pasi iranianët duan ti shfarosin sunitë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi