Përse femrat i duan meshkujt me mjekër dhe me mustaqe
Sun 17 Nov 2013 - 1:20
Edhe pse shpesh me ironi flasim për bandillët që kanë mustaqe, për këtë detaj mashkullor por të plotësuar edhe me mjekër është folur shumë dhe ka pasur ndikim të fuqishëm tek femrat
Edhe pse shpesh me ironi flasim për bandillët që kanë mustaqe, për këtë detaj mashkullor por të plotësuar edhe me mjekër është folur shumë dhe ka pasur ndikim të fuqishëm tek femrat. Po ju paraqesim disa fakte për mjekrën dhe mustaqet e meshkujve dhe efektin e tyre tek gjinia e bukur.
Ndikimi i meshkujve mjekroshë
Dikur mashkulli me mjekër ka qenë simbol i mençurisë. Shkencëtarët konstatojnë se ky fakt është aktual edhe sot e kësaj dite. Në të vërtetë, një hulumtim ka treguar se si femrat kur kanë situata krize më shumë kanë besim te meshkujt me mjekra dhe me mustaqe. Shkencëtarët këtë fenomen e lidhim me mençurinë dhe pjekurinë që i simbolizojnë qimet në fytyrë.
Mjekra treditore
Hulumtimi ka treguar se si femrat sot “ndizen” nga mjekra treditore siç ka dëshirë të bartë George Clooney, për të cilën konsiderojnë se është seksi. Në një citat anonim thuhet: “Të puthësh një mashkull me mjekër është si të shkosh në piknik. Nuk më paraqet problem të “lëmoj” qimet e dendura për të arritur te qëllimi kryesor”.
Femrat i duan meshkujt e pjekur
Botimi i katër fotografive të të njëjtit mashkull në faza të ndryshme të lëshimit të mjekrës, madje nga mjekra e rruar e deri te ajo e vërteta, mjekra e dendur, ka dhënë rezultate shumë interesante. Në të vërtetë, për më shumë se gjysmën e femrave fotografia më e pëlqyer ka qenë ajo me mjekër prej vetëm dhjetë ditësh. /Telegrafi
Edhe pse shpesh me ironi flasim për bandillët që kanë mustaqe, për këtë detaj mashkullor por të plotësuar edhe me mjekër është folur shumë dhe ka pasur ndikim të fuqishëm tek femrat. Po ju paraqesim disa fakte për mjekrën dhe mustaqet e meshkujve dhe efektin e tyre tek gjinia e bukur.
Ndikimi i meshkujve mjekroshë
Dikur mashkulli me mjekër ka qenë simbol i mençurisë. Shkencëtarët konstatojnë se ky fakt është aktual edhe sot e kësaj dite. Në të vërtetë, një hulumtim ka treguar se si femrat kur kanë situata krize më shumë kanë besim te meshkujt me mjekra dhe me mustaqe. Shkencëtarët këtë fenomen e lidhim me mençurinë dhe pjekurinë që i simbolizojnë qimet në fytyrë.
Mjekra treditore
Hulumtimi ka treguar se si femrat sot “ndizen” nga mjekra treditore siç ka dëshirë të bartë George Clooney, për të cilën konsiderojnë se është seksi. Në një citat anonim thuhet: “Të puthësh një mashkull me mjekër është si të shkosh në piknik. Nuk më paraqet problem të “lëmoj” qimet e dendura për të arritur te qëllimi kryesor”.
Femrat i duan meshkujt e pjekur
Botimi i katër fotografive të të njëjtit mashkull në faza të ndryshme të lëshimit të mjekrës, madje nga mjekra e rruar e deri te ajo e vërteta, mjekra e dendur, ka dhënë rezultate shumë interesante. Në të vërtetë, për më shumë se gjysmën e femrave fotografia më e pëlqyer ka qenë ajo me mjekër prej vetëm dhjetë ditësh. /Telegrafi
Re: Përse femrat i duan meshkujt me mjekër dhe me mustaqe
Sun 17 Nov 2013 - 1:23
Pse budalla jam un qe mbaj mjekerr
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3512
Hobi : Me flejt
Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
Anetaresuar : 27/04/2012
Sun 17 Nov 2013 - 1:31
Nga sod doti leshoj mustaqet
Sun 17 Nov 2013 - 1:36
Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerr
Kisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sun 17 Nov 2013 - 1:54
Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facer:grrrr:AnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
Per ty doti leshoj mustaqet:39568:
Sun 17 Nov 2013 - 2:06
Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
Per ty doti leshoj mustaqet
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sun 17 Nov 2013 - 12:20
Ngom knej per ty i boj te gjitha,edhe vetullat i rris:DAnGeLiC shkruajti:Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Sun 17 Nov 2013 - 14:59
e ndaluar
Sun 17 Nov 2013 - 15:05
Ne rruge te mire je po u bere dhe bjondush (larush) do jesh mashkulli ideal i cdo femreDasa shkruajti:Ngom knej per ty i boj te gjitha,edhe vetullat i rris:DAnGeLiC shkruajti:Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sun 17 Nov 2013 - 17:09
Edhe jamAnGeLiC shkruajti:Ne rruge te mire je po u bere dhe bjondush (larush) do jesh mashkulli ideal i cdo femreDasa shkruajti:Ngom knej per ty i boj te gjitha,edhe vetullat i rris:DAnGeLiC shkruajti:Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
Sun 17 Nov 2013 - 18:17
Vetvleresohesh ne kete rast e ste del gjithmone per mire!Dasa shkruajti:Edhe jamAnGeLiC shkruajti:Ne rruge te mire je po u bere dhe bjondush (larush) do jesh mashkulli ideal i cdo femreDasa shkruajti:Ngom knej per ty i boj te gjitha,edhe vetullat i rris:DAnGeLiC shkruajti:Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Sun 17 Nov 2013 - 21:20
Tema po flet vetem per mjekeroshat, une qe kam mustaqe asnje koment!!!
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mon 18 Nov 2013 - 15:39
Jo qe po them une po te tjeret kan then more,ti nuk pome njeh edhe po fol,apo ndoshta eshte ne pyetje gjelozia:0p0:AnGeLiC shkruajti:Vetvleresohesh ne kete rast e ste del gjithmone per mire!Dasa shkruajti:Edhe jamAnGeLiC shkruajti:Ne rruge te mire je po u bere dhe bjondush (larush) do jesh mashkulli ideal i cdo femreDasa shkruajti:Ngom knej per ty i boj te gjitha,edhe vetullat i rris:DAnGeLiC shkruajti:Tani mbaji dac gershet une me ste presDasa shkruajti:Ja tybe,nuk kam mjekerr kshtu jam facerAnGeLiC shkruajti:Mjekerosh burrFALKO shkruajti:Pse budalla jam un qe mbaj mjekerrKisha pershtypjen se ishe me mjeker sipas fese Dhe sa kisha filluar te simpatizoja pak.... Tash me dole nga qejfi ta dishDasa shkruajti:Nga sod doti leshoj mustaqet
- W0rldV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 35
Postime : 570
Hobi : Muzika,leximi&stervitja
Vendndodhja : In Your Dreams!
Anetaresuar : 14/04/2013
Mon 18 Nov 2013 - 21:23
Varet me cfare kombinohet mjekra. Nese je i shemtuar , me siguri mjekra nuk te zbukuron, vetem llogaria bankare te shpeton. Nese je i bukur, me mjeker pa mjeker, s'para i ndryshon gje femres, vetem se i irriton pak mjekrren kur e puth
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi