Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

Është më i pasuri i Kinës, por nuk është i lumtur! Empty Është më i pasuri i Kinës, por nuk është i lumtur!

Fri 14 Nov 2014 - 0:25
Kinezi më i pasur në Botë, JackMa, i cili para 15 vitesh themeloirrjetin gjigand të internetit Alibaba është shprehur se nuk njehet i lumtur.

Jack Ma posedon një pasuri prej 23.9 miliardë dollarë ndërsa çdo ditë pasuria i shtohet me miliona dollarë.

Kinezi, dikur një ish-mësues thotë se “të paturit shumë para është një dhimbje e madhe”. Është më i pasuri i Kinës, por nuk është i lumtur! Jackma

"Këtë muaj nuk jam shumë e lumtur. Kam shumë presion nga puna", shprehet Jack për rrjetin CNBC. 

"Mbase mendoj tepër për të ardhmen dhe kam shumë gjëra për të cilat duhet të shqetësohem. Kur eci rrugës, mbase thonë, ja Jack, është i pasur, është i lumtur. Po, po, sigurisht kjo është gjë e mirë, por jo për më të pasurin e Kinës. Ështëdhimbje e madhe, sepse dhe ata që të rrethojnë, të rrinë pranë sepse ti ke para, dhe jo sepse unë jam Jack", ka deklaruar Jack Ma
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi