Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Arita, shqiptarja pretendente në “Miss Norvegjia”  Empty Arita, shqiptarja pretendente në “Miss Norvegjia”

Sun 8 May 2011 - 20:58
Bukuroshja Arita Fejzullahu, një shqiptare e lindur në Oslo të Norvegjisë, është duke u konsideruar si një kandidate potenciale për “Miss Norvegjia 2011”.Arita Fejzullahu, një vajzë me prejardhje nga Gostivari ndërsa nënën nga Bosnja, është një modele e njohur në Skandinavi.Ajo në vitin 2007 është kurorëzuar me çmimin “Miss Skandinavia e Shqiptarëve” ndërsa në vitin 2010 fitoi çmimin “Miss Skandinavia 2010”.Unë jam kandidante për ‘Miss Norvegjia’ dhe për ta përfaqësuar Norvegjinë në ‘Miss Bota’. Po ashtu jam zgjedhur fytyra e vitit ku këtë titull unë e kam fituar dy vite radhazi që për mua do të thotë shumë.Unë kam qenë ‘Miss Skandinavia’ dhe nëse fitoj në ‘Miss Norvegjia’ do ta përfaqësoj Norvegjinë në ‘Miss Bota’”, ka thënë Arita, duke shtuar se ndihet shumë krenare që është shqiptare. (Bluetooth)
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Arita, shqiptarja pretendente në “Miss Norvegjia”  Empty Re: Arita, shqiptarja pretendente në “Miss Norvegjia”

Mon 9 May 2011 - 6:29
Urime dhe Suksese Arita, shqiptarja pretendente në “Miss Norvegjia”  573234
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi