Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Miss Albania, Angela Martini lidhje intime me Kaney West Empty Miss Albania, Angela Martini lidhje intime me Kaney West

Tue 17 May 2011 - 0:46
Kaney West ka një shoqe të re: Është kjo Miss Universe Albania, Angela Martini. Burimet e gazetës amerikane New York Daily News, pranë agjencisë Next Model Managment, thonë se bukuroshja brune Martini dhe West kanë filluar të takohen që disa muaj deri më tani, por ende nuk dihet se sa serioze është kjo lidhje. “Ata janë në lidhje”, tha një burim i Express. “Nuk e di a është kjo ekskluzive, por ata janë në lidhje që një kohë tashmë”. Një burim tjetër thotë se, megjithatë, Martini “më të vërtetë e dashuron West” dhe “shpreson që ata të dy së shpejti ta bëjnë publike lidhjen e tyre”. Gazeta ka tentuar që të kontaktojë edhe me zëdhënësin e West, por ai nuk është përgjigjur. Ndryshe, bukuroshja shqiptare ka mahnitur publikun amerikan edhe nëpër party të ndryshme. Madje, ajo është paraqitur me një shok të West në një ndejë të Jay – Z. Në këtë ndejë kishte qenë edhe Christina Aguilera dhe i dashuri i saj, Matt Rutler. Megjithatë, West nuk ishte duke marrë pjesë në këtë party. Përndryshe, Angela Martini tashmë është njëra prej
modeleve më të kërkuara. Ajo ishte paraqitur në ballinën e revistës “US Magazine”, përderisa ka bërë edhe një sesion të ri fotografish për revistën GQ në Itali. Angela është po ashtu modele në agjencinë e modës “Elite”, përderisa karrierën e saj është duke e vazhduar që një kohë në New York, pasi kishte marrë pjesë në Miss Universe 2010. Ajo po ashtu ka qenë aktive kohëve të fundit edhe në Twitter dhe Facebook, ku edhe ka diskutuar fotografitë se cilat nga to mund të dalin në ballinën e GQ në Itali.
Kush është Angela?
Angela Martini karrierën si modele e ka filluar qysh në moshën 18 vjeçare, kur kishte nënshkruar me kompaninë Next Model Menagment në Majami të Floridës dhe me Elite Model Managment në New York. Ajo ka marrë pjesë në Javën e Modës që organizohet nga Mercedes – Benz dhe ka qenë modele e Mercedesit gjatë Javës së Modës në Majami. Martini po ashtu ka qenë edhe imazhi zyrtar i veshjeve sportive të “Sports Illustrated”. Ndryshe, ajo ka qenë edhe në ballinën e “Esquire” të edicionit të Turqisë.
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Miss Albania, Angela Martini lidhje intime me Kaney West Empty Re: Miss Albania, Angela Martini lidhje intime me Kaney West

Tue 17 May 2011 - 0:48
Femër më të poshtër nuk ka...
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi