Shqiptar apo te huaj?
+10
Unknown
JinBim
Marin
Arian
MeMories
Ajo...
Calypso
Kushtrimi4
Luan_Valikardi
Anabel
14 posters
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Shqiptar apo te huaj?
Fri 3 Jun 2011 - 16:11
Pershendetje miq!
Nqs ju do deshironi ta lidhni jeten tuaj me nje njeri, a do te donit qe ai te ishte shqiptar apo i huaj?
Pse?
Nqs ju do deshironi ta lidhni jeten tuaj me nje njeri, a do te donit qe ai te ishte shqiptar apo i huaj?
Pse?
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Shqiptar apo te huaj?
Fri 3 Jun 2011 - 19:00
Vetëm me Kombësi Shqiptare.
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Fri 3 Jun 2011 - 19:03
vetum shqiptare edhe nese nuk esht e bukur do ta pranij sepse fati me lidh me ni shqiptare
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sat 4 Jun 2011 - 0:11
vetem shqiptar
- VizitorVizitor
Sat 4 Jun 2011 - 9:04
Shqiptar, sepse jen me te ngrohte bejen shum per njeriun qe duan nuk ta kthejne shpinen leht ,per cdo gje flet shqip dhe fjalen shqipe e prano veshi me mir veprimet qe ben jan te nje shqiptari te cilit lloj cofshin me te mirat dhe te keqijat e tij , halla qe jan te nje Shqiptari.!!
- Ajo...Princeshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 32
Postime : 21467
Hobi : .
Vendndodhja : Te shpia Re
Anetaresuar : 29/05/2011
Sat 4 Jun 2011 - 9:34
SHqiptar
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Thu 9 Jun 2011 - 20:37
Vetëm Atdhetare.
- MeMoriesKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1088
Hobi : Leximi...
Vendndodhja : Diku Neper Bote...
Anetaresuar : 03/12/2011
Sat 7 Jan 2012 - 18:52
Shqiptar....!
Sepse...dua te krijoj nje familje te shendosh....
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2612
Hobi : Topi
Vendndodhja : Ne fole te djallit!
Anetaresuar : 12/11/2010
Mon 9 Jan 2012 - 22:11
Fundja me mire shqiptare hendikep se sa nje te huaje qofte edhe Miss!
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Mon 9 Jan 2012 - 22:20
shqiptare nga jugu
Mon 9 Jan 2012 - 22:26
MeMories shkruajti:Shqiptar....!
E me te huajin c'ka te pengon ta kesh?!
Mon 9 Jan 2012 - 22:27
Arjani shkruajti:Fundja me mire shqiptare hendikep se sa nje te huaje qofte edhe Miss!
Genjeshter e bukur kjo
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mon 9 Jan 2012 - 22:35
Artemis shkruajti:Arjani shkruajti:Fundja me mire shqiptare hendikep se sa nje te huaje qofte edhe Miss!
Genjeshter e bukur kjo
Per ty genjeshter e bukur, sepse mendon se te gjithe njerezit jane nje lloje. Mos harro se behet fjale me shume per shije ketu, dhe une e ti apo cdo njeri mund te diskutojme per gjithcka, mirepo jo per shije. Sepse cdo njeri ka shijen e tij\saj, dhe ai qe tenton te diskutoje per shijen, atehere...Perveq kesaj, une mund te t'i them 10 arsye pse kam kete shije, nese ti me thua 1 arsye pse duhet te martohem me nje te huaje?
Mon 9 Jan 2012 - 22:40
Sepse ka nje tjeter "ere" stil dhe s'duhet te them asgje tjeter cfare mund te kete ajo mjafton vetem pamjen e jashtme te kete e te luaj cik belin keni ik per qymyr ju
(C'eshte e verteta kjo me siper qendron mjaft edhe pse se pranoni)
Njera arsye: Sigurimi i kartave ne shtetin e saj dhe shume arsye te tjera qe seshte nevoja ti permend sepse i keni degjuar e jeni ne dijeni e ju..
Njera arsye: Sigurimi i kartave ne shtetin e saj dhe shume arsye te tjera qe seshte nevoja ti permend sepse i keni degjuar e jeni ne dijeni e ju..
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 163
Hobi : Shah
Vendndodhja : ;)
Anetaresuar : 12/11/2011
Tue 10 Jan 2012 - 2:17
Ate qe e kam zgjedhur , prap do ta zgjidhja
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 13:08
ku do qe gjindemi ne jem vetem shqiptar kush jeton ne europ ka oblgim mos te lejo te asimolohen femit nese si prind lejojm te asimilohen femit tan ne kem jetu kot
- UnknownKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 1419
Hobi : Gjerat e veshtira ...
Vendndodhja : grecce
Anetaresuar : 04/12/2011
Tue 10 Jan 2012 - 16:28
I Huaj !!!
Tue 10 Jan 2012 - 16:32
ReSpEcT shkruajti:I Huaj !!!
Do preferoje nje te huaj e nese po..pse?
- UnknownKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 16:36
Sepse ... artemis ..nuk mund te te jap shpejgime .. spese ne jet kam kaluar shum gjera .. edhe do te ishin .. pak si !!
por me siguri do te thoja i juaj edhe 100 % i juaj
por me siguri do te thoja i juaj edhe 100 % i juaj
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 16:40
aty rrotull korce pogradec erseke bilisht hahahh
Tue 10 Jan 2012 - 16:41
S'po jeni i qarte..i huaj apo e huaj...?!
Dmth ngaqe keni kaluar jete te veshtire do preferonit nje femer te huaj sepse ju garanton ndoshta nje jete me te mire nga ajo qe keni kaluar...
haha Maks jane te veshtira ato gocat e rretheve tona mo
Dmth ngaqe keni kaluar jete te veshtire do preferonit nje femer te huaj sepse ju garanton ndoshta nje jete me te mire nga ajo qe keni kaluar...
haha Maks jane te veshtira ato gocat e rretheve tona mo
- UnknownKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 16:43
looooooooooooooooooool ..
lene se kam ber un gabim .. mendova se cfar do te ishit .. ju ... edhe jo me ke do te lidheshit ... :P:P aha perfundimisht kemi ber fiu .. po nejse .. do te thoja .. qe te dyja sme prish pune
lene se kam ber un gabim .. mendova se cfar do te ishit .. ju ... edhe jo me ke do te lidheshit ... :P:P aha perfundimisht kemi ber fiu .. po nejse .. do te thoja .. qe te dyja sme prish pune
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 16:43
jo te huaj jo ande verdalle do e marr ande nga thashe
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Tue 10 Jan 2012 - 16:45
Greke
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 16:48
fierake
Tue 10 Jan 2012 - 16:54
ReSpEcT shkruajti:looooooooooooooooooool ..
haha epo fol mo Respecto se per pak me vajti mendja per ters...
- UnknownKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 17:04
Artemis shkruajti:ReSpEcT shkruajti:looooooooooooooooooool ..
haha epo fol mo Respecto se per pak me vajti mendja per ters...
Gafa Jemi Njerez Bejme :P:P:P:P
- Ajo...Princeshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 32
Postime : 21467
Hobi : .
Vendndodhja : Te shpia Re
Anetaresuar : 29/05/2011
Tue 10 Jan 2012 - 17:27
Shqiptar sepse dua te kem nje familje shqiptarie te plot e jo "gjysme asi e gjysme ksi"
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 18:07
Artemis shkruajti:Sepse ka nje tjeter "ere" stil dhe s'duhet te them asgje tjeter cfare mund te kete ajo mjafton vetem pamjen e jashtme te kete e te luaj cik belin keni ik per qymyr ju
Zonjush, arsyea qe e keni cek ju, per mua eshte nje cop leter e thjeshte, e cila vlen 50 cent, dmth nje shkreps sa per ta kallur! Mos u beje sikur s'me njeh hic, nese jo shume, pak me njeh. Perveq tjerave e dini se nuk kam nxjerr as pasaport. Kjo tregon "interesimin" tim per te jetuar diku jashte qofte me nje te huaj apo edhe me nje shqiptare qe jeton jashte! Po kisha vetem pak interesim per ato "kartat" qe i permendni ju, sot do te shkruaja nga Amerika, Zvicra, Gjermania apo cili do shtete i zhvilluar i perendimit, dhe jo nga vendi ku kam lind-i shume hequr keq.
Me pelqen nje shqiptare e cila i ploteson disa kritere dhe jo nje e huaja, e cila me mundeson kartat dhe nje jete luksoze, por mohon familjen, rrethin, shoqerine dhe mbi gjitha identitetin tim! Kete te fundit asnjehere per asgje dhe perpara askujt se kam ndryshu. Gjithnje kam qene ky qe jam, njeriu i fshtatit, prej balte, por qe ne raste te caktuara njerez te cilet kane jetuar edhe ne Parisin Lindor, e kan ndjere veten te barabart me mua, ne mos inferior!!!
Shendet!
Tue 10 Jan 2012 - 18:23
Arjani shkruajti:Artemis shkruajti:Sepse ka nje tjeter "ere" stil dhe s'duhet te them asgje tjeter cfare mund te kete ajo mjafton vetem pamjen e jashtme te kete e te luaj cik belin keni ik per qymyr ju
Zonjush, arsyea qe e keni cek ju, per mua eshte nje cop leter e thjeshte, e cila vlen 50 cent, dmth nje shkreps sa per ta kallur! Mos u beje sikur s'me njeh hic, nese jo shume, pak me njeh. Perveq tjerave e dini se nuk kam nxjerr as pasaport. Kjo tregon "interesimin" tim per te jetuar diku jashte qofte me nje te huaj apo edhe me nje shqiptare qe jeton jashte! Po kisha vetem pak interesim per ato "kartat" qe i permendni ju, sot do te shkruaja nga Amerika, Zvicra, Gjermania apo cili do shtete i zhvilluar i perendimit, dhe jo nga vendi ku kam lind-i shume hequr keq.
Me pelqen nje shqiptare e cila i ploteson disa kritere dhe jo nje e huaja, e cila me mundeson kartat dhe nje jete luksoze, por mohon familjen, rrethin, shoqerine dhe mbi gjitha identitetin tim! Kete te fundit asnjehere per asgje dhe perpara askujt se kam ndryshu. Gjithnje kam qene ky qe jam, njeriu i fshtatit, prej balte, por qe ne raste te caktuara njerez te cilet kane jetuar edhe ne Parisin Lindor, e kan ndjere veten te barabart me mua, ne mos inferior!!!
Shendet!
Perse i personalizoni gjerat rreth meje e teje e sa njihemi ne te dy,ne shkrimin tim thjesht theksoj njeren nder arsyet e shumta per te cilen Shqiptaret preferojne nje te huaj (e le mos kete as pamje te bukur,dhe me te meta mendore)..Tema flet per pergjithesine jo per ty e mua se jetet tona pak a shume i dime,c'ka ka te beje ketu ju njoh apo s'ju njoh une,une them nje mendim ju argumentoni sipas asaj qe mendoni e besoni ju..
Kush tha se nje e huaj mohon rrethin,familjen e mbi te gjitha identitetin tuaj se perderisa ka pranuar te lidh jeten me ju atehere nuk vihet ne mohim identiteti juaj por ju pranon per ate qe jeni e sic jeni,,,dhe nese ju merrni nje leter qendrimi nga ajo kjo sdo te thote se aftomatikisht me kete keni mohuar identitetin tuaj,ska lidhje identiteti juaj me nje leje qendrimi por edhe sikur pashaporten te merrni prap identiteti juaj nuk ndryshon...
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 19:58
shqiptarke thame
- MeMoriesKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1088
Hobi : Leximi...
Vendndodhja : Diku Neper Bote...
Anetaresuar : 03/12/2011
Tue 10 Jan 2012 - 20:02
me pengon gjithqka sdu fmija im te ket gjak te perzier... kj me mjaftn mua....Artemis shkruajti:MeMories shkruajti:Shqiptar....!
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 10 Jan 2012 - 20:07
nga vreshtasi i korces ose nga zvirina ghahahahahahArtemis shkruajti:E mo mire doren ne zjarr mos e vini vetem
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 163
Hobi : Shah
Vendndodhja : ;)
Anetaresuar : 12/11/2011
Wed 11 Jan 2012 - 0:12
MeMories shkruajti:me pengon gjithqka sdu fmija im te ket gjak te perzier... kj me mjaftn mua....Artemis shkruajti:MeMories shkruajti:Shqiptar....!
Pershendetje , me cillin grup nuk don me perzi gjakun A , AB , B , apo 0 ?!
se nuk me ishte e kjart
(Une per vehte jetoj me te Huaj . Une A pos. kurse Ajo B neg . Rezullatati = 0 pos)
Wed 11 Jan 2012 - 0:20
JinBim shkruajti:MeMories shkruajti:me pengon gjithqka sdu fmija im te ket gjak te perzier... kj me mjaftn mua....Artemis shkruajti:MeMories shkruajti:Shqiptar....!
Pershendetje , me cillin grup nuk don me perzi gjakun A , AB , B , apo 0 ?!
se nuk me ishte e kjart
(Une per vehte jetoj me te Huaj . Une A pos. kurse Ajo B neg . Rezullatati = 0 pos)
se pata pare pergjigjen nga anetarja me siper por me mjafton kjo pergjigje e dhen nga ju...e ka marr pergjigjen e nga une
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 11 Jan 2012 - 0:37
vetem shqiptare
Wed 11 Jan 2012 - 0:42
Aty ku me rreh zemra fort pavaresisht shtetesise qe mund te kete
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Wed 11 Jan 2012 - 0:43
Artemis shkruajti:Aty ku me rreh zemra fort pavaresisht shtetesise qe mund te kete
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi