Sa e pranoni veten tuaj ?
+6
pexha
Luna
InTeRiStI_vLoNjAt
BeSaa
E askujt
Anabel
10 posters
Sa e pranoni veten tuaj ?
Wed 24 Aug 2011 - 14:14
Shpesh here me rastis te shikoj njerez qe bejne ç'mos te modifikojne veten e tyre per tu pelqyer te tjereve e kur shoh gjera te tilla them me vete. " si mund te na pelqejne te tjeret,kur jemi ne te paret qe nuk pelqejme veten!"
E pranoni veten ashtu siç jeni apo influencoheni nga faktore te jashtem,qe ju bejne te vini ne dyshim ate qe jeni e si rrjedhoje ju shtyjne drejt ndryshimit te vetes tuaj???
E pranoni veten ashtu siç jeni apo influencoheni nga faktore te jashtem,qe ju bejne te vini ne dyshim ate qe jeni e si rrjedhoje ju shtyjne drejt ndryshimit te vetes tuaj???
- VizitorVizitor
Re: Sa e pranoni veten tuaj ?
Wed 24 Aug 2011 - 14:30
Nuk do te tentoja te beja as edhe modifikimin me te vogel ne trupin apo sjelljen time, jam ky qe jam, nese dikush me rrespekton keshtu si jam me nderon e te njejten gje do e bej edhe une.
Wed 24 Aug 2011 - 18:14
mundohem te mesoj dicka me shume sahere per ta permiresuar veten aty ku e shoh se kam nevoje gjithmone kjo sdo te thote qe se pranoj veten apo se dua ate...
- E askujtPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1473
Hobi : volejboll , psikologjia , romanet
Vendndodhja : Ne endrrat e tua...
Anetaresuar : 01/12/2011
Fri 10 Feb 2012 - 23:52
e pranoj , e dua , e respektoj veten time & jam krenare per ate qe jam
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Sat 11 Feb 2012 - 0:14
E pranoj veten ashtu sic jam nuk kisha dashur asgje te modifikoja per te rene ne syt e te tjereve edhe pse cdoher veshjen e kam pasion asnjehere nuk e beje qe te bie ne sy te te tjereve,thjesht e dua veten ashtu sic Zoti me ka falur dhe ashtu do mbetem gjithnje.
Sat 11 Feb 2012 - 12:53
Thjesht ndihem krenar per kte qe jam dhe deri ku jam sot....
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Sat 11 Feb 2012 - 13:09
Kshtu si jam fal perendis ndihem mire ,s'dua te ndryshoj asgje as nuk do ndryshoja!!
C'ka do qe jam bej e bej per veten time..per shijen time jo per ti pelqy dikujt...tek e fudndit JAM VETVETJA !!
C'ka do qe jam bej e bej per veten time..per shijen time jo per ti pelqy dikujt...tek e fudndit JAM VETVETJA !!
- pexhaV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1673
Hobi : forumet
Vendndodhja : kamenic
Anetaresuar : 16/01/2011
Sat 11 Feb 2012 - 13:29
si shumtoleranet dhe i shoqrushem
- PoetiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 825
Hobi : Dashuria
Vendndodhja : usa
Anetaresuar : 20/09/2011
Sat 11 Feb 2012 - 14:23
Thjesht jam ok
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sat 11 Feb 2012 - 15:36
uuuuuuuuuuuuuu sa mire jam
- Ermira_vloreKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 31
Postime : 1245
Hobi : piktura
Vendndodhja : VLORE
Anetaresuar : 04/12/2011
Mon 13 Feb 2012 - 9:27
jame vedijshme kur kam te drejt e kur gaboji .... dhe nqs gabimet mund te rregullohen mundohem gjithmon ti permirsoji nqs jo nuk e kam shum, te veshtir ti pranoji.........
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Mon 13 Feb 2012 - 9:31
100% sic jam .....
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Thu 5 Jul 2012 - 20:05
Αρτεμης shkruajti:Shpesh here me rastis te shikoj njerez qe bejne ç'mos te modifikojne veten e tyre per tu pelqyer te tjereve e kur shoh gjera te tilla them me vete. " si mund te na pelqejne te tjeret,kur jemi ne te paret qe nuk pelqejme veten!"
Po sepse ne ndoshta nuk e pelqejme dot veten, nese kete te fundit nuk e pelqen askush tjeter dhe zakoni e do, qe perhere te tjeret kane te drejte.
Mqs jetojme ne shoqeri, ndikojme sa edhe ndikohemi prej saj.
Me katastrofike jane ata qe nuk duan ta ndryshojne veten, vetem nga autostima e origjinalitetit te tyre. Por jo cdokush duhet te jete origjinal qe te kete vlera, ka origjinale qe jane komplet plehra(sa per rime metafora )
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi