Anomalia: Vrau të bijën 4 vjeçare, i heq mëlçinë se kështu përzinte shpirtrat e këqij
Tue 18 Oct 2011 - 1:33
Tepër e tronditur është opinioni publik në Britaninë e Madhe për shkaka të një ngjarjeje çnjerëzore të ndodhur kohë më parë.
Bëhet fjalë për gjyqin e një Saima Ali, e cila theri të bijën e saj 4-vjeçare, më pas i hoqi asaj mëlçinë, pasi besonte se e kishin pushtuar shpirtrat e këqij!
Saima Ali, e cila goditi mbi 40 herë me thikë të bijën e saj, gjatë gjithë procesit gjyqësor këndonte dhe recitonte pjesë nga Kurani dhe shpesh herë thoshte: “Zoti më kërkojë të therja time bijë”.
Avokatët mbrojtës së Saima-s, gjetën si tezë mbrojtëse pretekstin se ajo vuan nga një sëmundje psikike të papërgjegjshmërisë, si dhe krijimit dhe zhvillimit të saj të një psikoze se gjoja ajo shikonte gjithandej: “Armiq dhe shpirtra të këqij”.
Bëhet fjalë për gjyqin e një Saima Ali, e cila theri të bijën e saj 4-vjeçare, më pas i hoqi asaj mëlçinë, pasi besonte se e kishin pushtuar shpirtrat e këqij!
Saima Ali, e cila goditi mbi 40 herë me thikë të bijën e saj, gjatë gjithë procesit gjyqësor këndonte dhe recitonte pjesë nga Kurani dhe shpesh herë thoshte: “Zoti më kërkojë të therja time bijë”.
Avokatët mbrojtës së Saima-s, gjetën si tezë mbrojtëse pretekstin se ajo vuan nga një sëmundje psikike të papërgjegjshmërisë, si dhe krijimit dhe zhvillimit të saj të një psikoze se gjoja ajo shikonte gjithandej: “Armiq dhe shpirtra të këqij”.
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Re: Anomalia: Vrau të bijën 4 vjeçare, i heq mëlçinë se kështu përzinte shpirtrat e këqij
Tue 18 Oct 2011 - 8:55
U cmena nga ky Lajm dhe sma do menja se gjygji Britanik do jap falje ne spitale spiqike apo diku tjeter...por duhet dhe asaj thika ne zeme direkt
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Re: Anomalia: Vrau të bijën 4 vjeçare, i heq mëlçinë se kështu përzinte shpirtrat e këqij
Tue 18 Oct 2011 - 11:37
ky prind se ka meritu te ket femi po si po shifet ky njeri ka bashkpunim me djallin
- Sponsored content
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi