Video tronditëse, gjyqtari dhunon vajzën e tij
Thu 17 Nov 2011 - 2:06
Një video e publikuar në YouTube ka tronditur SHBA. Në videon mbi 7 minuta shfaqet një gjykatës, Uilliam Adams duke qëlluar vajzën e tij 16-vjeçare Hillary Adams. Video është filmuar 7 vite më parë dhe është publikuar ditët e fundit.23-vjeçarja tha se kishte vendosur më në fund kishte vendosur të bënte publike videon.
“Mendoj se ai (babai) është ndëshkuar mjaftueshëm nga publikimi i videos dhe mendoj se ai tani ka nevojë për ndihmë dhe rehabilitim”, tha Hillary.
Hallie, nënë e 23-vjeçares prej 4 vitesh e ka ndarë burrin dhe thotë se ish-burri i saj ka dështuar si prind. Ajo nuk ishte në dijeni të videos por e dinte që e keqtrajtonte vajzën.
Ndërsa vetë gjyqtari është shprehur se nuk ka bërë asgjë të keqe pasi vetëm po disiplinont vajzën e tij.
“Mendoj se ai (babai) është ndëshkuar mjaftueshëm nga publikimi i videos dhe mendoj se ai tani ka nevojë për ndihmë dhe rehabilitim”, tha Hillary.
Hallie, nënë e 23-vjeçares prej 4 vitesh e ka ndarë burrin dhe thotë se ish-burri i saj ka dështuar si prind. Ajo nuk ishte në dijeni të videos por e dinte që e keqtrajtonte vajzën.
Ndërsa vetë gjyqtari është shprehur se nuk ka bërë asgjë të keqe pasi vetëm po disiplinont vajzën e tij.
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Re: Video tronditëse, gjyqtari dhunon vajzën e tij
Thu 17 Nov 2011 - 13:12
babaj gjukats jo i mir eka meritu denim te ashper
- Shfaqet tjetër video tronditëse e masakrës së Parisit. Policia iu hap rrugën terroristëve (VIDEO)
- Gjyqi i Nazimes, gjyqtari tulle ne gjume!!! (video)
- Video tronditëse nga Vatikani që… përfaqëson “djallin”!
- Fëmija me sëmundjen më të rrallë në botë, kujdes pamjet janë tronditëse! (video)
- Anomali tronditëse! Dhi me fytyrë… njeriu dhe me 8-të këmbë! (video)
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi