Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Luna
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11704
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Iη sυηsεт
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/10/2010

Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër Empty Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër

Wed 14 Dec 2011 - 15:42
Angelina Jolie është një nga VIP-at e pakët që megjithëse është e rrethuar me gjashtë fëmijë, nuk e ka lënë pasdore edhe karrierën dhe punën e saj, duke udhëtuar bashkë me ta në çdo cep të botës për të ndjekur misionin e saj humanitar.Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër Angie-2

Por pavarësisht kësaj jete mjaft intensive, ku ajo vështirë që gjen pak kohë për veten e saj, 36 vjeçarja është shprehur për revistën ‘Marie Claire’ duke thënë “Nuk kemi planifikuar asgjë për momentin, por asgjëje nuk i dihet! Mund të përfundojë edhe shtatzënë sërish…”Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër Angie

Ndër të tjera ajo ka rrëfyer se gjëja e vetme që i mungon asaj është ‘një shoqe’.

“Mua më mungon një shoqe. Po ta keni vënë re edhe nëpër filma nuk kam patur partnere. Jam natyrë shumë familjare dhe aspak sociale. Në fakt, njeriu i vetëm me të cilin unë mund të bëj muhabet është Brad!”.Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër Angie-1
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi