- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi
Sat 17 Dec 2011 - 10:03
TIRANE - Sërish “Paparazzi Albania” ka tërhequr vëmendjen e publikut shqiptar me një sondazh tejet pikant. Nën thirrjen “Votoni të pasmet më seksi” faqja e Facebook-ut të “Paparazzi Albania” është vizituar nga qindra shqiptarë të cilët kanë votuar edhe të pasmet më seksi të show biz-it shqiptar. Numri i konkurrentëve në këtë sondazh ka kapërcyer numrin dhjetë.
Pjesa më e madhe e tyre janë këngëtare të reja ose personazhe të tjera të njohura të show biz-it shqiptar si: Elvana Gjata, Adelina Ismajli, Afërdita Dreshaj, Dafina Zeqiri, Rezarta Shkurta, Samanta Karavella, Zajmina Vasjari, Anxhelina Hadërgjonaj e shumë të tjera. Vendin e parë të këtij sondazhi e mban Zanfina Ismajli, vendin e dytë e mban Elvana Gjata dhe e treta në këtë sondazh ka rezultuar Adelina Ismajli.
Pas tyre ndër më të votuarat janë: Adelina Tahiri, Adelina Berisha, Nora Istrefi, Rozana Radi, etj. Kanë çuditur në këtë sondazh emrat e bukurosheve si Zajmina Vasjari, Rezarta Shkurta dhe Dafina Zeqiri, të cilat kanë rezultuar në vendet e fundit.
(er.nu/Bluetooth/BalkanWeb)
Pjesa më e madhe e tyre janë këngëtare të reja ose personazhe të tjera të njohura të show biz-it shqiptar si: Elvana Gjata, Adelina Ismajli, Afërdita Dreshaj, Dafina Zeqiri, Rezarta Shkurta, Samanta Karavella, Zajmina Vasjari, Anxhelina Hadërgjonaj e shumë të tjera. Vendin e parë të këtij sondazhi e mban Zanfina Ismajli, vendin e dytë e mban Elvana Gjata dhe e treta në këtë sondazh ka rezultuar Adelina Ismajli.
Pas tyre ndër më të votuarat janë: Adelina Tahiri, Adelina Berisha, Nora Istrefi, Rozana Radi, etj. Kanë çuditur në këtë sondazh emrat e bukurosheve si Zajmina Vasjari, Rezarta Shkurta dhe Dafina Zeqiri, të cilat kanë rezultuar në vendet e fundit.
(er.nu/Bluetooth/BalkanWeb)
- EdonisiAnetari ri
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 6
Vendndodhja : Diku ne toke
Anetaresuar : 10/12/2011
Re: Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi
Sat 17 Dec 2011 - 22:35
-Paska "bythë"t'mirë Zanfina
-Mendova se do shohë ndonje foto me të pasmet,ju keni nxjerre fytyren!
-Mendova se do shohë ndonje foto me të pasmet,ju keni nxjerre fytyren!
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Sat 17 Dec 2011 - 22:36
tani qe ka be operime plastike esht be shum e keqe...
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Sat 17 Dec 2011 - 22:37
tash duket me e vjeter
- Zanfina Ismaili: Ky është i dashuri im dhe këto të pasmet e mia!
- Zanfina Ismajli: Ndërhyrjet e mia estetike të përkohshme
- Zanfina Ismajli: Më prisni më fuqishëm se kurrë
- Zanfina Ismajli: Shoqe të ngushtë kam Monën, mamanë time
- Vajza me të pasmet më seksi në botë: “Jam ende e virgjër edhe pse pozoj lakuriq”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi