Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi Empty Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi

Sat 17 Dec 2011 - 10:03
Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi 33016_2TIRANE - Sërish “Paparazzi Albania” ka tërhequr vëmendjen e publikut shqiptar me një sondazh tejet pikant. Nën thirrjen “Votoni të pasmet më seksi” faqja e Facebook-ut të “Paparazzi Albania” është vizituar nga qindra shqiptarë të cilët kanë votuar edhe të pasmet më seksi të show biz-it shqiptar. Numri i konkurrentëve në këtë sondazh ka kapërcyer numrin dhjetë.

Pjesa më e madhe e tyre janë këngëtare të reja ose personazhe të tjera të njohura të show biz-it shqiptar si: Elvana Gjata, Adelina Ismajli, Afërdita Dreshaj, Dafina Zeqiri, Rezarta Shkurta, Samanta Karavella, Zajmina Vasjari, Anxhelina Hadërgjonaj e shumë të tjera. Vendin e parë të këtij sondazhi e mban Zanfina Ismajli, vendin e dytë e mban Elvana Gjata dhe e treta në këtë sondazh ka rezultuar Adelina Ismajli.

Pas tyre ndër më të votuarat janë: Adelina Tahiri, Adelina Berisha, Nora Istrefi, Rozana Radi, etj. Kanë çuditur në këtë sondazh emrat e bukurosheve si Zajmina Vasjari, Rezarta Shkurta dhe Dafina Zeqiri, të cilat kanë rezultuar në vendet e fundit.

(er.nu/Bluetooth/BalkanWeb)
Edonisi
Edonisi
Anetari ri
Anetari ri
<b>Postime</b> Postime : 6
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Diku ne toke
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/12/2011

Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi Empty Re: Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi

Sat 17 Dec 2011 - 22:35
-Paska "bythë"t'mirë Zanfina krt
-Mendova se do shohë ndonje foto me të pasmet,ju keni nxjerre fytyren!
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi Empty Re: Zanfina Ismajli zgjidhet femra me të pasmet më seksi

Sat 17 Dec 2011 - 22:36
tani qe ka be operime plastike esht be shum e keqe...
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

Sat 17 Dec 2011 - 22:37
tash duket me e vjeter
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi