Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!? Empty Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!?

Mon 19 Dec 2011 - 14:22
Message reputation : 100% (1 vote)
Une mendoj qe gjdo besimtar,,beson sepse i premtohet nje vende ne parajs,.i premtohet qe do te ndodhin gjera te mira,..e do jeshe rob dhe nejri i perendis,,.
Per ta bere besimtarin sa me te devotshem feja ushtron dhune psikollogjike,.duke i then po nuk besove ti je njeri i djallit,..do te ndodhin gjera te kqia dhe do vdesesh dhe do shkoshe ne ferr,..
Feja vazhdon me tutje dhe shpjegon ferrin,:..(flake,,mizerie,..shkopinj...hella per te te bere ferlig..)..etj etj...
Tani une mendoj qe krimineli eshte tutori fetare ne kete rast..(hoxha,,prifti,,e ca jane keta..)..
Viktima besimtari,,
Flase gjithmone per besimet ekstremiste ku gjdo veprim,mendim e lidhin dhe veprojne duke u mbeshtetur ne ate cfare shkruajn dhe thone librat fetare,..

PS pa dashte te paragjykoj besimtaret,,por ama as qendrimi i tyre i fjetur dhe te gatshem te degjojn e te respektojne gjdo hipokrizi fetare,.me duket shume gabim.

Ju cfare mendoni,..?

Anonimja
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!? Empty Re: Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!?

Mon 19 Dec 2011 - 14:23
un besoj ne zot...
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!? Empty Re: Besimtari ne vetevete eshte hipokrit dhe interasaxhi,.!?

Mon 19 Dec 2011 - 14:25
une jam besimtar i fali 5. vaktet dhe jam shum i knaqur
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Fri 30 Dec 2011 - 13:01
Shume e sakte.

Kush beson ne Zot, beson ne Zot.
Nuk ka pse te veje etiketa, jo po besoj te kjo fe e jo po besoj te ajo fe!

Feja mbeshtet vetem interesin, per ndryshe do ishte bindur njerezimi vetem ne nje fe te vertete dhe jo ne disa!
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi