Skandal ne Norvegji, seks gjate nje gare me kuaj
Sat 4 Feb 2012 - 21:54
Dy spektatoret, duke mos u shqetesuar nga veshtrimet e te pranishemeve, s'kane arritur dot te kontrollojne hormonetNe keto kohe mund te behet seks edhe ne vendin qe iu shkon me pak ndermend. Ja qe nje cift ne Norvegji ka sfiduar temperaturat dhe ka kryer hapur nje marredhenie seksuale ne hipodrom, nderkohe qe po zhvillohej nje gare me kuaj.
Dy spektatoret, duke mos u shqetesuar nga veshtrimet e te pranishemeve, s'kane arritur dot te kontrollojne hormonet dhe kane konsumuar nje raport ne kembe, te mbeshtetur ne ndaresen midis pistes dhe pjeses se spektatoreve.
Skena mund te shikohet edhe ne nje video ketu poshte, e xhiruar gjate gares, qe ne nje fare menyre eshte erresuar nga ky episod i pazakonte. Veprimet e ciftit jane te pangaterrueshme, teksa ai ka ulur pantallonat dhe leviz prapa partneres. (liveLeak) http://www.liveleak.com/view?i=312_1328215403
Dy spektatoret, duke mos u shqetesuar nga veshtrimet e te pranishemeve, s'kane arritur dot te kontrollojne hormonet dhe kane konsumuar nje raport ne kembe, te mbeshtetur ne ndaresen midis pistes dhe pjeses se spektatoreve.
Skena mund te shikohet edhe ne nje video ketu poshte, e xhiruar gjate gares, qe ne nje fare menyre eshte erresuar nga ky episod i pazakonte. Veprimet e ciftit jane te pangaterrueshme, teksa ai ka ulur pantallonat dhe leviz prapa partneres. (liveLeak) http://www.liveleak.com/view?i=312_1328215403
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Re: Skandal ne Norvegji, seks gjate nje gare me kuaj
Sat 4 Feb 2012 - 21:56
Bo bo prape ti moj,me seksin,epo pata te drejte une kur hapa temen qe ne greqi femrat vuajne per burra dhe perdorin vetekenaqesine
Sat 4 Feb 2012 - 22:01
A e klikove videon more e pe..se mos thuash pastaj flas gjithmone me dokumenta une..hapi syte mire se mos te iki ndonje detaje nga momenti intim i ciftit
- PoetiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 825
Hobi : Dashuria
Vendndodhja : usa
Anetaresuar : 20/09/2011
Sat 4 Feb 2012 - 22:07
Ka plas seksi sheshit
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Sat 4 Feb 2012 - 22:12
[quote="Aяנαиα"]A e klikove videon more e pe..se mos thuash pastaj flas gjithmone me dokumenta une..hapi syte mire se mos te iki ndonje detaje nga momenti intim i ciftit [/quotej
Jo moj shejtane se me bere kurioz ti mua po shkoj ta shikoj tani.Ti e ke pare moj?
Po u hap ndonje pune per seksologe ketu te une po te coj mess.mire ska gje qe je pa diplome mjaftojne njohurit qe ke bere e mesuar
Jo moj shejtane se me bere kurioz ti mua po shkoj ta shikoj tani.Ti e ke pare moj?
Po u hap ndonje pune per seksologe ketu te une po te coj mess.mire ska gje qe je pa diplome mjaftojne njohurit qe ke bere e mesuar
- Ben seks me dhi, kuaj dhe nje … oktapod, arrestohet 31 vjecari
- Skandal, reperi seks oral me fansen në mes të koncertit
- Skandal në studio! E kërcënon me armë gjatë emisionit live
- Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
- “Nuk bëj më 3 herë seks gjatë natës”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi