- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
Thu 30 May 2013 - 14:12
Edhe pse para dy vjetësh po i njëjti incident kishte shkaktuar reagime të forta, mesa duket trashmë e mësuan “rrugën” dhe e pësuan përsëri!
Kështu, mbrëmjen e 28 Majit, ndërsa teleshikuesit kishin fokusuar vëmendjen e tyre në buletinin qendror të lajmeve të kanalit shtetërorë grek, ET3, papritur nga ekranet e pasme të sfondit të figurës qendrore, po transmetohej një film… erotik!!!
Ndërsa prezantuesi i buletinit informativ të lajmeve por komentonte qëllimet e qeverisë për mbylljen e kanaleve shtetërore të Radiotelevizionit grek, ERT./alb-observrer.com/
Kujdes, nuk këshillohet për grupmoshat nën 18 vjeç!
Për më shumë në videon në vijim:
[flash][/flash]
Kështu, mbrëmjen e 28 Majit, ndërsa teleshikuesit kishin fokusuar vëmendjen e tyre në buletinin qendror të lajmeve të kanalit shtetërorë grek, ET3, papritur nga ekranet e pasme të sfondit të figurës qendrore, po transmetohej një film… erotik!!!
Ndërsa prezantuesi i buletinit informativ të lajmeve por komentonte qëllimet e qeverisë për mbylljen e kanaleve shtetërore të Radiotelevizionit grek, ERT./alb-observrer.com/
Kujdes, nuk këshillohet për grupmoshat nën 18 vjeç!
Për më shumë në videon në vijim:
[flash][/flash]
- Charlize Theron në një video me "pullë të kuqe"
- Kryeministri grek skandal live në televizion: “Të dhje....sha kokën time, shkër@@@të!!!” (video)
- Lashë punën pasi më ngacmonin kolegët se luaja në filma me “pullë të kuqe”
- Inis Gjoni për videon “me pullë të kuqe”, kërkon 200 mijë dollarë dëmshpërblim
- Kafshërore: Nëna shet foshnjën 18 muajshe për të xhiruar filma me “pullë të kuqe”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi