A justifikohet dhe a falet tradhëtia?!
+6
Malwina
Luna
Durrsaku
Njera Si Asnjera
Luan_Valikardi
BeSaa
10 posters
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
A justifikohet dhe a falet tradhëtia?!
Wed 15 Feb 2012 - 15:34
Tradhetia ne cift eshte nje dukuri, e cila lind kryesisht nen kornizen se nuk je duke perjetuar nje jete te lumtur ne cift....
Femrat e justifikojne tradhetine qe i bejne partnerit me pakenaqesine qe kane me te. Ne njefare menyre, tradhetia perkthehet keshtu si nje menyre per t'i rikthyer vetes te drejten per te qene i lumtur. Pasi, ne fund te fundit, ka kaluar tashme koha kur femrat duhet te duronin fatin e tyre deri ne fund te jetes dhe te sakrifikoheshin per burrin e vetem. Eshte edhe nje thenie e vjeter, qe pas disa vitesh qe rrine se bashku, femra arrin te kuptoje se nuk eshte me e lumtur dhe e kerkon qetesine e saj ne nje lidhje te re. Per kete arsye, ajo nuk e ndalon veten te hidhet ne krahet e dikujt tjeter.......
Por tradhetia mund te linde edhe si nje forme hakmarrjeje ndaj partnerit per te cilin merr vesh se te tradheton me dike tjeter dhe ne te tilla raste zgjedhin vellain, shefin apo mikun me te mire te partnerit apo partneres.....
Dhe sa me e perverse te jete kjo strategji hakmarrjeje, aq me shume vuajtje shkakton. Nderkaq, nje arsye tjeter e cila vlen me shume per tradhetine e femrave, eshte ajo qe keto te fundit kane gjithmone e me shume deshire te ndihen te deshiruara nga meshkujt.....
E nga ana tjeter, eshte nje nostalgji e brendshme per kohet e para te dashurise, atehere kur doje cdo gje prej tij apo prej saj, por qe tani nuk jane me. E ne te tilla kriza, kur ve re se nje koleg i zyres te sheh, atehere eshte momenti me i pershtatshem per te rene brenda ne kete katastrofe te re, e cila cila quhet "tradheti".
Femrat e justifikojne tradhetine qe i bejne partnerit me pakenaqesine qe kane me te. Ne njefare menyre, tradhetia perkthehet keshtu si nje menyre per t'i rikthyer vetes te drejten per te qene i lumtur. Pasi, ne fund te fundit, ka kaluar tashme koha kur femrat duhet te duronin fatin e tyre deri ne fund te jetes dhe te sakrifikoheshin per burrin e vetem. Eshte edhe nje thenie e vjeter, qe pas disa vitesh qe rrine se bashku, femra arrin te kuptoje se nuk eshte me e lumtur dhe e kerkon qetesine e saj ne nje lidhje te re. Per kete arsye, ajo nuk e ndalon veten te hidhet ne krahet e dikujt tjeter.......
Por tradhetia mund te linde edhe si nje forme hakmarrjeje ndaj partnerit per te cilin merr vesh se te tradheton me dike tjeter dhe ne te tilla raste zgjedhin vellain, shefin apo mikun me te mire te partnerit apo partneres.....
Dhe sa me e perverse te jete kjo strategji hakmarrjeje, aq me shume vuajtje shkakton. Nderkaq, nje arsye tjeter e cila vlen me shume per tradhetine e femrave, eshte ajo qe keto te fundit kane gjithmone e me shume deshire te ndihen te deshiruara nga meshkujt.....
E nga ana tjeter, eshte nje nostalgji e brendshme per kohet e para te dashurise, atehere kur doje cdo gje prej tij apo prej saj, por qe tani nuk jane me. E ne te tilla kriza, kur ve re se nje koleg i zyres te sheh, atehere eshte momenti me i pershtatshem per te rene brenda ne kete katastrofe te re, e cila cila quhet "tradheti".
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: A justifikohet dhe a falet tradhëtia?!
Fri 30 Mar 2012 - 16:53
Jo.
- Njera Si AsnjeraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 33
Postime : 30454
Hobi : Te realizoj enderrat e mija
Vendndodhja : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Anetaresuar : 30/01/2012
Fri 30 Mar 2012 - 17:12
Jo nuk justifikohet dhe nuk falet sepse vetem sa genjejm veten kush e bene nje her do ta perserisi........kot si thon "ujku qimen e nderron por zakonin se harron"
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Fri 30 Mar 2012 - 17:20
une per vete nuk tradhetoj kurre
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Fri 30 Mar 2012 - 17:22
Durrsaku shkruajti:une per vete nuk tradhetoj kurre
Mos e thuj 2 here se te besojm
Sa i perket temes ...tradhtija s'ka justifikim a falet a jo nvaret nga Partneri/ja ne rastin e tradhtise.
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 30 Mar 2012 - 17:28
kjo e qeshur eshte per lunen flm qe me beson luna
tani do flas seriozisht, jo per mendimin tim nuk falet une nuk e fal dhe skerkoj te me falin
tani do flas seriozisht, jo per mendimin tim nuk falet une nuk e fal dhe skerkoj te me falin
- MalwinaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 32
Postime : 2624
Hobi : nthg
Anetaresuar : 28/07/2011
Fri 30 Mar 2012 - 17:29
as nuk falet dhe as nuk justifikohet
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 30 Mar 2012 - 17:30
Durrsaku shkruajti: kjo e qeshur eshte per lunen flm qe me beson luna
Te njoh si mos te besoji...
Me pleqeu kjo e fundit qe the.
nuk falet une nuk e fal dhe skerkoj te me falin
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 30 Mar 2012 - 17:32
meqe thashe nje gje qe te pelqen pse sme jep dhe ti mua dicka qe me pelqen pra nje puthjeLa.Luna shkruajti:Durrsaku shkruajti: kjo e qeshur eshte per lunen flm qe me beson luna
Me pleqeu kjo e fundit qe the.nuk falet une nuk e fal dhe skerkoj te me falin
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Fri 30 Mar 2012 - 17:35
?!!!
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 30 Mar 2012 - 17:45
Durrsaku shkruajti:meqe thashe nje gje qe te pelqen pse sme jep dhe ti mua dicka qe me pelqen pra nje puthjeLa.Luna shkruajti:Durrsaku shkruajti: kjo e qeshur eshte per lunen flm qe me beson luna
Jo se i bje sikur po e tradhton ate..
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 30 Mar 2012 - 17:48
sa e pregatitur qe je moj papapa prandaj me pelqen te ngacmoj ty sie ti kthen pergjigjet sakteLa.Luna shkruajti:Durrsaku shkruajti:meqe thashe nje gje qe te pelqen pse sme jep dhe ti mua dicka qe me pelqen pra nje puthjeLa.Luna shkruajti:Durrsaku shkruajti: kjo e qeshur eshte per lunen flm qe me beson luna
Jo se i bje sikur po e tradhton ate..
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sat 31 Mar 2012 - 8:02
- FataKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2151
Vendndodhja : Ne boten time.
Anetaresuar : 25/02/2012
Sat 31 Mar 2012 - 18:12
Jooo
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi