- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Guns n 'Roses pas 15 vjetësh për të rikthyer ëndrrën
Fri 17 Feb 2012 - 11:20
CLAVELAND- Rikthehen Guns n 'Roses. Ajo që fansat e zjarrtë kanë pritur prej kohësh për të përjetuar sërish emocionet që i kanë dhuruar grupi legjendar i rock-ut do të ndodhë së shpejti.
"Guns n 'Roses" origjinal do të mblidhen përsëri me faktin se grupi do të hyj në “Rock ‘n Roll Hall of Fame”. Lajmin për gazetarët e ka zbuluar pianisti Dizzy Reed, i cili nuk është anëtar i bendit origjinal.
Ai ka rrëfyer se më 14 prill në skenën e Clevelandit do të jenë të pranishëm të gjithë ata që morën pjesë në debutimin e regjistrimit, "Appetite For Destruction".
Axel Rose do performojë pas më shumë se 15 vjet, së bashku Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan i Steven Adler.
(el.me/BalkanWeb)
"Guns n 'Roses" origjinal do të mblidhen përsëri me faktin se grupi do të hyj në “Rock ‘n Roll Hall of Fame”. Lajmin për gazetarët e ka zbuluar pianisti Dizzy Reed, i cili nuk është anëtar i bendit origjinal.
Ai ka rrëfyer se më 14 prill në skenën e Clevelandit do të jenë të pranishëm të gjithë ata që morën pjesë në debutimin e regjistrimit, "Appetite For Destruction".
Axel Rose do performojë pas më shumë se 15 vjet, së bashku Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan i Steven Adler.
(el.me/BalkanWeb)
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi