- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
E pabesueshme: Gjarpri helmues e pickon në testise turisin anglez, shoku refuzon t’i “thithë” helmin
Sat 18 Feb 2012 - 23:39
Edhe pse mund të duket si e pabesueshme, por është mëse e vërtet.
Sipas gazetës angleze, “Sun”, një turist nga Britania për pak sa nuk humbi jetën në Australi si pasoj e pickimit nga një gjarpër helmues.
Muzikanti 29-vjeçar, Jackson Scott, ndjeu nevojën të urinojë dhe u drejtua pranë një shkurreje për të urinuar.
Papritur, një gjarpër që ndodhej aty i mbledhur “kular” e kafshoi atë në organet gjenitale duke e bërë atë të përpëlitej përtokë.
Por muzikanti 29-vjeçar nuk ishte i vetëm, ai shoqërohej nga miku i tij i ngushtë, Roddy Andrews, të cilit i kërkojë dhe e luti që t’i “thithte” helmin, por ai refuzoi ta ndihmonte atë.
Por, në vend që t’i thithte helmin, ai e udhëhoqi mikun e tij për në spitalin e qytetit Hobart, duke udhëtuar me makinë për më shumë se 40 minuta. Në spital mjekët mundën të ndërhynin në kohë dhe i shpëtuar jetën Jackson-it, duke i dhënë atij antidotin.
29-vjeçari vërtet ndodhej në rrezik të madh për jetën, pasi gjarpri që e pickoi atë, ishte helmues dhe distanca për në spital shumë e madhe.
“Kisha shkuar në një kopsht për të bërë nevojën rreth orës katër të mëngjesit, kjo për të kursyer ujin. Pak më herët, ndodheshim në një pub. Kur mbarova nevojën, ndjeva një pickim dhe një dhimbje të hidhur. Menjëherë u futa në dhomën e Roddy, me pantallonat të ulura poshtë, por me rrahje të forta të zemrës, ndërkohë fillova të kem dhe parandjenja. Roddy, nuk donte kurrsesi të më… thithte helmin”, deklaroi pacienti në spital.
Jackson ndodhej me një mikun e tij në Australi për pushime dhe të dy së bashku kishin shkuar për të vizituar një fermë. Gjithashtu ai i falënderojë mjekët për punën heroike të tyre.
“Mjekët dhe infermieret ishin profesionist. Nuk më tallën për asnjë minutë, për çka gjarpërim më pickoi në vend kaq delikat”, shtoi ai.
Re: E pabesueshme: Gjarpri helmues e pickon në testise turisin anglez, shoku refuzon t’i “thithë” helmin
Sat 18 Feb 2012 - 23:44
haha bsa do e postoja po me paske arritur ti...pak si e pabesushme kjo sepse helmi zakonisht mesa thone ndikon shpejt e mund ti marr jeten dikujt e aq me shume kur pickimi behet ne ate vend te lige qe thote!!
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Re: E pabesueshme: Gjarpri helmues e pickon në testise turisin anglez, shoku refuzon t’i “thithë” helmin
Sat 18 Feb 2012 - 23:48
Po ti moj do e beje per nje shok do e hiqje helmin?
Sat 18 Feb 2012 - 23:54
Jalla ore larg qofte mos na rente halli thuaj se po na ra edhe e bejme skemi c'bejme Vetem ne rast halli ama
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 18 Feb 2012 - 23:59
Ti qenke me te vertete shoqe per koke me duhet nje shoqe si ty
Sun 19 Feb 2012 - 0:02
Vetem se duhe te te pickoje gjarperi e ty qe te provokosh shoqen tende..rrezikon ti?
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 19 Feb 2012 - 0:04
Po ma sigurove ti po rrezikoj e une
Sun 19 Feb 2012 - 0:06
RReziko ti e me pyet pastaj ok,shohim qejfet si i kam ne disponim
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 19 Feb 2012 - 0:10
Aaaaaaaaaaa pse me qejf qenka kjo pune ,epo ashtu nuk rrezikoj une
Sun 19 Feb 2012 - 0:16
Me qejf ka me lezet lol
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 19 Feb 2012 - 0:18
Ahahhahahahaa ika ika se me cmende fare ti mua ahahhaha.
Sun 19 Feb 2012 - 0:20
Ik ik se shume ndejte sot..cudi...apo sta mban te rrezikosh dicka
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 19 Feb 2012 - 0:23
Ahahahahhaa mua me pelqejne rreziqet po me ty nuk e di si perfundon
Sun 19 Feb 2012 - 0:25
ahaha hallall te japesh e jeten per mua ja vlen apo jo
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 19 Feb 2012 - 0:26
Po sigurisht
- Sponsored content
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi