Studimi britanik: 10 femrat më influente në 10 vitet e fundit
Tue 23 Mar 2010 - 16:01
[url=https://engjujtshqipetare.forumotion.com//lajmet/images/stories/Bota/cheryl cole.jpg] [/url]
/* */
Tabloidët britanikë kanë kryer klasifikimin e 10 femrave me më influencë në “shoubiz” gjatë dekadë së fundit. Në këtë klasifikim vendin e parë e zë Cheryl Cole, në vendin e dytë është Dame Helen Mirren, në të tretin Oprah Winfrey, në të katërtin Jennifer Aniston, Katie Piter në të pestin, the Queen në të gjashtin, në vendin e shtatë vjen J K Rowling, të të tetin Sharon Osbourne, të vendin e nëntë Kylie Minogue dhe në të dhjetin Amy Williams. (Lajmifundit)
1. Cheryl Cole
2. Dame Helen Mirren
3. Oprah Winfrey
4. Jennifer Aniston
5. Katie Piper
6. The Queen
7. J K Rowling
8. Sharon Osbourne
9. Kylie Minogue
10. Amy Williams
/* */
Tabloidët britanikë kanë kryer klasifikimin e 10 femrave me më influencë në “shoubiz” gjatë dekadë së fundit. Në këtë klasifikim vendin e parë e zë Cheryl Cole, në vendin e dytë është Dame Helen Mirren, në të tretin Oprah Winfrey, në të katërtin Jennifer Aniston, Katie Piter në të pestin, the Queen në të gjashtin, në vendin e shtatë vjen J K Rowling, të të tetin Sharon Osbourne, të vendin e nëntë Kylie Minogue dhe në të dhjetin Amy Williams. (Lajmifundit)
1. Cheryl Cole
2. Dame Helen Mirren
3. Oprah Winfrey
4. Jennifer Aniston
5. Katie Piper
6. The Queen
7. J K Rowling
8. Sharon Osbourne
9. Kylie Minogue
10. Amy Williams
- Makinat më të shitura në pesë vitet e fundit
- Komunizmi me ngjyra: Vitet e fundit të erës së Stalinit
- Kinë: Më shumë se 330 milionë aborte 40 vitet e fundit
- Shkencëtarët: Ja historia e planetit tonë, Tokës për 10.000.000 vitet e fundit (video)
- Arvizu: Mos harroni se kush ka qenë krah jush 100 vitet e fundit
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi